Προς το περιεχόμενο

καινουριο pc

toubiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δν θελω τιποτα τρελο παρακατω οι απαιτησεις μου:

το θελω καταρχην για μουσικη αρα εχω επιλεξει τα logitech z-2300 τα οποια ειναι κορυφαια.

επισης θελω να σηκωνει παιχνιδια τυπου warcraft,diablo 3,pro evolution και να τα παιζει καλα.

ακομη θελω να ειναι σχετικα αθορυβο και γρηγορο, να μην κολλαει σχεδον καθολου.το μεγαλυτερο μερος του σκληρου δισκου το χρησιμοποιω για τραγουδια και ταινιες αρα πρεπει να ειναι και σχετικα μεγαλοι οι σκληροι.α εχω και εναν σκληρο ηδη γεμισμενο με 60 γιγα απο τα 80 που χωραει συνολικα και θελω να μεταφερω τα αρχεια του στο καινουριο πισι.θελω και μια καλη οθονη(αυτες οι lg οι μακροστενες που ειναι στη μοδα δεν κσερω κατα ποσο συμφερουν).δεν χρειαζομαι ποντικι και πληκτρολογιο ουτε εκτυπωτη,πολυμηχανημα,σκανερ.συμφερει να αλλαξω σε βιστα?εχω ηδη τα windows xp proffesional sp2.

θα ηθελα να μου πειτε την καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω γυρω στα 1000 ευρω, λιγο πανω λιγο κατω, μη συμπεριλαμβανοντας τα ηχεια.

Δημοσ.

Πρόχειρη σύνθεση, να δεις που μπορείς να κινηθείς. (δέχεται βελτιώσεις, δεν προλαβαίνω να το ψάξω πολύ τώρα).

Κουτί πάρε ότι σου αρέσει.

Τα Xp τα κρατάς.

mzw2ey5aj8s8i97j1xwu.jpg

Edit: Βάλε DVDRW, όχι rom. (my bad)

• Super Moderators
Δημοσ.

τσκ τσκ τσκ...2008 και του βάζεις dvd-rom αντί για dvd-rw... :P

πολύ καλό το pc btw

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια!

αυτο δηλαδη ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω σε αυτην την τιμη?(900 ευρω)

και επισης το πιο σημαντικο:μενω θεσσαλονικη, απο που να το παρω?συμφερει απο καποιο μαγαζι η διαδικτυακα?

αν γινεται θελω να ερθει καποιος να με βοηθησει να βγαλω το παλιο και να το συνδεσω καθως και τα ηχεια.

τι προτεινετε?

επισης πειτε μου και καμια καρτα ηχου...

Δημοσ.

Παρηγγειλε το απο το πλαισιο online και πες να σου το φερουν συναρμολογημενο.

Καρτα ηχου δεν χρειαζεται, η onboard ειναι αρκετη imho.

Tωρα αν δεν μπορεις να βγαλεις 2 πριζες και να συνδεσεις 2-3 καλωδια των ηχειων, τι να σου πω... πειραματισου.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια φιλε αλλα το πλαισιο δεν με καλυπτει.

θα κρατησω παντως αυτα τα κομματια που μου ειπες και θα προσθεσω αυτα που μου αρεσουν.

Δημοσ.

+1 στην σύνθεση του Liopyr... Κάρτα ήχου θα συμφωνήσω, δεν χρειάζεσαι...

Το Πλαίσιο γιατί δεν σε καλύπτει;

Δημοσ.

γιατι δεν μ'αρεσουν τα κουτια του και δεν εχει τα ηχεια που θελω(z-2300).

και μονο που ειδα αυτα ξενερωσα αλλα θα βρω ακρη φιλαρακι το σημαντικο το εκανε ο λιοπιρ.εγω αυτο ηθελα ολα τα αλλα ειναι ευκολα;)

Δημοσ.

φίλε μου , επειδή είσαι νέος στα σαιτ , με μιά απλή περιήγηση , θα διαπιστώσεις οτι υπάρχουν καταστήματα /e-shops με πιθανόν καλύτερες τιμές , αλλά χάλια after sales service.δεν καταλαβαινω γιατί δεν σε καλύπτει το συγκεκριμένο κατάστημα.

συγγνώμη γιά το offtopic..

Δημοσ.

ελληνικα μιλαω γιασαν.

η διαφωνια μου δεν εχει να κανει με τιμες, τις οποιες βρισκω ελκυστικοτατες αλλα με τα προιοντα...

αν δεν με καλυπτουν τα προιοντα τι να τις κανω τις τιμες?

εδω δεν εχει τα καλυτερα ηχεια 2.1 που κυκλοφορουν!

επισης τα κουτια του ειναι πολυ ακομψα και χοντροκομμενα κατα τη γνωμη μου!

μαλλον θα βρω την ακρη εκτος διαδικτυου, ετσι γουσταρω εγω τη φαση.

θα ρωτησω γνωστους για να βρω μαγαζι με καλες τιμες.

σορρυ για το υφος, φιλικα μιλαω ετσι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει καποιος παρακαλω να ποσταρει ξανα την συνθεση του λιοπιρ η να μου βαλει μια αλλη γιατι δεν μου εμφανιζεται η εικονα της συνθεσης του?

το pc θα το παρω την αλλη δευτερα απο γνωστο.

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια με γραφετε ενα απλο πραγμα ζητησα...

ελεος δεν εμφανιζεται η εικονα δεν ειπα οτι θα παρω το πισι την αλλη μερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...