Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION DV9860EV ή TOSHIBA SATELLITE A200-28N;;;, Αγορά Laptop

bpet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πρόκειται να αγοράσω laptop και ειμαι ανάμεσα σε δύο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905228 (αξία 1299 ?)

και

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900376 μαζί με επέκταση εγγύησης στα 3 έτη (αξία 1284 ?)

+ του Toshiba

ένας χρόνος παραπάνω εγγύηση

80 MB παραπάνω σκληρός

βάση dynadock

+ του HP

17'' οθόνη

καλύτερος επεξεργαστής

BLU-RAY drive

Θα το έχω πιο πολύ σαν desktop replacement παρά σαν φορητό άρα η 17'' οθόνη είναι

δελεαστική.

Τί να κάνω λέτε; Το HP φαίνεται να υπερτερεί. Έχετε να κάνετε κάποιο επιπλέον σχόλιο

σχετικά με ποιότητα κατασκευής και ποιότητα service;

Η μόνη μου απορία είναι γιατί τελικά τα HP είναι αρκετά πιο φθηνά αφού είναι εξίσου καλά και στο service;

Δημοσ.

Ειχα παει μια βολτα στο media markt σημερα και τα HP ειχαν ολα καταπληκτικες τιμες.

Βεβαια δεν ξερω τι πεζεται με την εγγυηση.

Αυτο που δεν ειχα δει απο κοντα μεχρι τωρα και με απογοητευσε ειναι η καινουρια μαυρη σειρα της TOSHIBA οπου ειχε μια επικαλυψη απο ενα υλικο στο οποιο κολουσαν τα χερια και δυσκολευοσουνα στην πληκτρολογηση.

Ειμαι και προγραμματιστης και πραγματικα μου εκανε εντυπωση αν λαβανε υποψη τους αυτην την κατηγορια των χρηστων!

Δημοσ.

Κατ'αρχην μπερδευτικες με τις τιμες , ο pavilion κανει 1199 και ο toshiba 1299. Aπ'τη στιγμη που ψαχνεις για desktop replacement οι 17'' ειναι μονοδρομος.Ο συγκεκριμενος pavilion ειναι σαφως πιο δυνατος απ'τον toshiba που σκεφτεσαι.Τωρα για ποιους λογους ενω ειναι καλυτερος , ειναι και φθηνοτερος κανεις δε θα ξερει να σου απαντησει μιας και οι τιμες αποφασιζονται βασει παρα πολλων παραγοντων.Παντως και τα 2 μηχανηματα ειναι εξισου ποιοτικα απο πλευρας κατασκευης , σχετικα με τις εγγυησεις τους δεν ξερω λεπτομερειες.

Δημοσ.
Έχετε να κάνετε κάποιο επιπλέον σχόλιο

σχετικά με ποιότητα κατασκευής και ποιότητα service;

Ναι έχω. Να αγοράσεις HP αλλά Compaq με το ποσό που διαθέτεις. Ποιότητα^2. Κάτι σαν αυτό στις 15,4''.

Η μόνη μου απορία είναι γιατί τελικά τα HP είναι αρκετά πιο φθηνά αφού είναι εξίσου καλά και στο service;

Οικονομίες κλίμακας (Economies of scale). H HP είναι ο μεγαλύτερος σε πωλήσεις κατασκευαστής φορητών υπολογιστών εξού και το χαμηλότερο κόστος παραγωγής ανά μονάδα προιόντος που μεταφράζεται σε χαμηλότερη τιμή πώλησης προς τον τελικό καταναλωτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...