Προς το περιεχόμενο

ATI 3870x2 vs 4870

CyberSoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ThReSh σου την είπε άσχημα το παλικάρι.... θα τον αφήσεις έτσι? :P

Καμμία σχέση, δεν θέλω να ξεκινήσω ανταγωνισμούς ούτε έχω τίποτα με τον φίλο Tresh. Απλά με την 3870χ2 την οποία σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 4870χ2 δεν είχα ποτέ stuttering.

Peace! B)

Edit: Το τελευταίο σχόλιο μου αναφερόταν στην υπόνοια ότι λέω πράγματα χωρίς υπόσταση, που πιστεύω ότι ήταν άδικο για τα post μου τα οποία γίναν με καλή θέληση.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή άμα το γράψει το Tom's hardware θα είναι πιο αξιόπιστο το post μου?

http://www.tomshardware.com/news/ati-releases-stuttering-fix-radeon-hd-cards,5096.html

Ορίστε και το Tom's Hardware, όπως γράφει και το link, το stuttering fix εμπεριέχεται στους 8.4.

Οπότε όταν κάποιος λέει πάρε 48χχ γιατί οι 38χχ έχουν micro stuttering τότε λέει μεγάλα λόγια χωρίς υπόσταση, έτσι?

για το Tom's Hardware συγκεκριμένα όχι δεν θα ήταν αξιόπιστο :P

ναι οι λύσεις Crossfire/SLI και οι διπλές κάρτες έχουν micro stuttering...το ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μιας και ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών δεν μπορούν να το εντοπίσουν (όχι ότι δεν ξέρουν, απλά λόγο των ματιών τους δεν μπορούν)

περίεργο αυτό που λέει ο Tom γιατί με πιο πρόσφατους drivers νομίζω, χρήστης στο xtremesystems είχε κάνει test για microstuttering και υπήρχε ακόμα...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=194808&highlight=micro+stuttering

Δημοσ.
για το Tom's Hardware συγκεκριμένα όχι δεν θα ήταν αξιόπιστο :P

ναι οι λύσεις Crossfire/SLI και οι διπλές κάρτες έχουν micro stuttering...το ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μιας και ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών δεν μπορούν να το εντοπίσουν (όχι ότι δεν ξέρουν, απλά λόγο των ματιών τους δεν μπορούν)

περίεργο αυτό που λέει ο Tom γιατί με πιο πρόσφατους drivers νομίζω, χρήστης στο xtremesystems είχε κάνει test για microstuttering και υπήρχε ακόμα...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=194808&highlight=micro+stuttering

Στο ιδιο site ομως λεει και οτι οσοι εχουν εχουν CF 4850 - 4870 δεν βλεπουν MS. Επισης λενε πως αν καποιος κατσει με σκοπο να το προσεξει τοτε μετα απο λιγη ωρα μπορει και να πιστεψει οτι το βλεπει :lol::lol:

Δεν λεμε πως δεν υπαρχει αλλα αν εχουμε φτασει στο σημειο ωστε να μην το βλεπουμε τοτε σε καλο δρομο ειμαστε. Επισης, δεν ειναι αυτος ο ιδιος που εκανε τεστ πριν λιγες μερες και εβγαλε πως η μονη 4870 εχει ποιο πολυ MS απο την 3870 Χ2 (:lol::lol:).

Αναξιοπιστος λεω εγω παντως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο ιδιο site ομως λεει και οτι οσοι εχουν εχουν CF 4850 - 4870 δεν βλεπουν MS.

ναι, έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με την 3870Χ2 (και CF 3870) αλλά μην ακούω ότι η 3870Χ2 δεν έχει...

Επισης, δεν ειναι αυτος ο ιδιος που εκανε τεστ πριν λιγες μερες και εβγαλε πως η μονη 4870 εχει ποιο πολυ MS απο την 3870 Χ2 (:lol::lol:).

link plx? :-)

Δημοσ.

Αυτό που λες toad δεν είναι το micro-stuttering, είναι απλό stuttering λόγω χαμηλών FPS.

Άλλο λέει ο ThReSh, άλλο εσύ.

Και ναι, η HD3870X2 και το CrossFire με κάρτες των σειρών HD2xxx και HD3xxx έχει το πρόβλημα του micro-stuttering.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το micro-stuttering, google it.

Δημοσ.

Edit:

Deleted post.

Άμα πέσει ένα δέντρο στο δάσος και δεν είναι εκεί κανένας να το ακούσει να πέφτει, τί χρώμα είναι το δέντρο?

Δημοσ.

και εγω σκεφτομαι για 4870....Αν και ρε παιδια εχω μια απορια....Εχει διαφορα απο ποιον κατασκευαστη θα την παρεις....π.χ σκεφτομαι να παρω την 4870 της Asus.To Chipset βεβαια παραμενει το ιδιο ΑΤΙ αλλα ο εκαστοτε κατασκευαστης που κολλαει το chipaki πανω στην πλακετα του κανει καθολου αλλαγες?Εχει διαφορα στις επιδοσεις και αν ναι απο ποια εταιρια αξιζει ?:rolleyes:

Δημοσ.
Edit:

Deleted post.

Άμα πέσει ένα δέντρο στο δάσος και δεν είναι εκεί κανένας να το ακούσει να πέφτει, τί χρώμα είναι το δέντρο?

Πρός τι το edit ?

Μάλλον το post μου went over your head.

Αντί του να πουλάς εξυπνάδα, γιατί δεν απαντάς σε αυτό που σου είπαμε ?

Δημοσ.

To edit έγινε γιατί δεν θέλω να μαλώνω σε forums :shock:

Catrina πάρε ένα chill pill και άκου: το stuttering που αφορούσε τις 38χχ ήταν λόγω powerplay όπως ανέφερα πιο πάνω, το οποίο φτιάχτηκε με τους catalyst. Το stuttering το οποίο αναφερόταν ο tresh είναι κάτι το οποίο αφορά την τεχνολογία crossfire/SLI έτσι? Εγώ δεν βλέπω stuttering στα games, ίσως γιατί έχω πάντα vsync on το οποίο παίζει ρόλο άμα θυμάμαι καλά που διάβασα στο link του tresh.

Τώρα τί περιμένεις να απαντήσω δεν καταλαβαίνω.

Πάντως άμα ψάχνεις για κόντρες internet tough guy, τότε you are preaching to the choir B)

Edit: double post, see below.

Δημοσ.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1317582

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2178762&FTVAR_STKEYWORDFRM=&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

Σε αυτό το αρθράκι λέει ότι το microstuttering εξαλείφεται με το vsync on, και ότι το stuttering το καταλαβαίνεις πραγματικά σε καταστάσεις below 30fps. Οπότε πρέπει να ανησύχουμε ότι θα έχουμε stuttering στα 30fps, ασχέτως βέβαια του ότι το game θα είναι unplayable έτσι και αλλιώς.

Μάλιστα. Αρκετά το ζαλίσαμε.

Over and out.

Δημοσ.
Καλά toad ότι πείς... αυτό έλειπε να έχουμε και την ανάγκη σου τώρα...

Eίχες δεν είχες πάλι μάλωσες.... catrina προσπάθησε να coolareis λιγάκι. Δεν έχουμε τιποτα με τις γυναίκες εδω μέσα, όσο περισσότερες τόσο το καλήτερο. Αλλά εσύ έχεις πολύ απλομενο το ζονάρι σου (if you get what i mean).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...