Προς το περιεχόμενο

Εμφανιση του αριθμου στην αναγνωριση κλησης

tolis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει στο σταθερο panasonic που εχω, οτι καθε φορα που μου κανει αναπαντητη καποιος αριθμος,και το αφησει για κλασματα δευτερολεπτου,δεν μου εμφανιζει τον αριθμο του στην αναγνωριση.Δηλαδη δεν πραλαβαινει να τον "πιασει"!Το ιδιο συνεβαινε κ με ενα παλιοτερο panasonic που ειχα.Δεν ειναι το ιδιο δηλαδη οπως στα κινητα που εμφανιζει τον αριθμο της αναπαντητης αμεσως!

Αυτο συμμβαινει λογο του δικτυου του ΟΤΕ ή λογο της μαρκας τηλεφωνου που εχω?:confused:

Δημοσ.

Σιγουρα δεν ειναι θενα ΟΤΕ μιας και εγω δεν εχω αμμεσα ΟΤΕ αλλα και με τα τρια ασυρματα panasonic συμβαινει αυτο που λες...Δεν ξερω αν με αλλες μαρκες ειναι διαφορετικα.

Δημοσ.

η αναγνώριση κλήσης για το δίκτυο του ΟΤΕ έρχεται μεταξύ 1ου και 2ου χτυπήματος. άρα πολυ σωστά δουλεύει η αναγνώριση εφ όσον πρόκειται ενός δικτύου ΟΤΕ.

Δημοσ.
η αναγνώριση κλήσης για το δίκτυο του ΟΤΕ έρχεται μεταξύ 1ου και 2ου χτυπήματος. άρα πολυ σωστά δουλεύει η αναγνώριση εφ όσον πρόκειται ενός δικτύου ΟΤΕ.

Δηλαδη σε καποια αλλα δικτυα,εκτος του ΟΤΕ, η αναγνωριση "φαινεται" αμεσως?:rolleyes:

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά με όλα τα δίκτυα και τα τηλέφωνα. Συνέβαινε και με τον ΟΤΕ, το ίδιο και στην forthnet.

Και με σταθερό μάρκας "ΕΛΛΚΟΡ" (!!!) και με ασύρματο Philips.

Μάλιστα το philips έχει και δυνατότητα ρύθμισης ώστε να μην ακουγεται καν το πρώτο "ring" πριν βγει η αναγνώριση.

Άρα έτσι είναι το σύστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Vivodi SIP here [μεσω Telefonet +], εμφανιζεται αμεσως, αλλα και να μην εμφανιστει για οποιοδηποτε λογο, μπορω αμεσως να δω τα call logs online μεσω του pandora voice portal.

Εκει αναφερονται ακομα και οι χαμενες κλησεις, εαν υπαρχουν τετοιες.

Take a pic.

Vivodi rulez leme! Αυτες οι υπηρεσιες υπαρχουν εδω και 2 χρονια ε.

vivodi1-1.jpg

Δημοσ.
Vivodi SIP here [μεσω Telefonet +], εμφανιζεται αμεσως, αλλα και να μην εμφανιστει για οποιοδηποτε λογο

μήπως απλά δεν σου χτυπάει το 1ο ring? Αν πάρεις τηλ το σταθερό σου π.χ απο το κινητό σου με το πρώτο "mpip" στο κινητό ακούγεται και το ring στο σταθερό?

• Moderators
Δημοσ.
μήπως απλά δεν σου χτυπάει το 1ο ring? Αν πάρεις τηλ το σταθερό σου π.χ απο το κινητό σου με το πρώτο "mpip" στο κινητό ακούγεται και το ring στο σταθερό?

Με το που αρχιζει το μπιπ χτυπαει και το τηλεφωνο.

Απλα αργει ελαχιστα (απο σταθερα γυρω στο μισο δευτερολεπτο σε σχεση με τον ΟΤΕ που ειχα πριν, ενω απο κινητα γυρω στο ενα δευτερολεπτο) να δωσει τον πρωτο κωδωνισμο. ->Αυτη η διακριτικη καθυστερησουλα ισχυει και οταν κανω εξερχομενες κλησεις.

Αλλα με το που ακους μπιπ χτυπαει και στο σπιτι, με αναγνωριση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...