Προς το περιεχόμενο

DC Universe Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για το παιχνίδι επειδή δεν έχω τί να παίξω και τα έχω βαρεθεί όλα. (Έχω παίξει αρκετά χρόνια WoW και πλέον το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να προσφέρει, το diablo δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το πάρω, μου δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι σαν το diablo 1 αλλα με μερικές κινησεις παραπάνω και πιο ωραία γραφικά)

Το pvp λέει?

Έχουν οι server θέματα με latency?

Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή το πουλάνε 10euro. Αν το αγοράσω πόσα downloadable content υπάρχουν και σε τί τιμή; Με άλλα λόγια πόσο πάει το μαλλί έτσι ώστε να το έχω "ολόκληρο"?

• 6 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

DC universe online free to play τωρα και ευρωπαικο

Το DC universe online μετά το 2012 έγινε free to play χωρίς να χρειάζεται συνδρομή. Με την αγορά 7 dlc ξεκλειδώνεις τα raids τα dungeons και τις στολές. Το παιχνίδι είναι ενα action based MMORPG και, αν κάποιος είδε, το προμοταρει και ο ANT1 από το 123playgamers. Το παιχνίδι έχει αναπτύξει ελληνική κοινότητα και υπάρχουν ήδη ελληνικές leagues(clan η guild είναι).

Όποιος ενδιαφέρεται αξίζει να του ρίξει μια ματιά γιατί είναι καλοσχεδιασμένο και με ωραία γραφικά και story. Πας γρήγορα 30level(cap), γιατί ο στόχος δεν είναι το level (βλέπουμε το παλιό WoW), αλλά οι στολές και τα skill points pου τα παίρνεις απο τα achievments. Κάτι πρωτότυπο που δίνει ουσία στα achievements.

Ακόμα αν κάποιος ψάχνει για έναν φθηνό και καλό λογαριασμό για το παιχνίδι στην έκδοση του PC να ρίξει μια ματιά εδώ.
http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/162142-πουλαω-λογαριασμο-dc-universe-online-eu-επικα-καλος-και-φθηνα-ευκ/
Τον λογαριασμό τον έχω 1.5 χρόνο και τον δίνω γιατί δεν έχω πια χρόνο και θέλω να πάρω τα Razer Carcharias :)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή η ερώτησή μου είναι σχετική με το παιχίδι την κάνω εδώ.

το λοιπόν, ένας φίλος μου, μου ζήτησε να τον βοηθήσω με το paypal account μου, καθώς ήθελε να πληρώσει για μια 3μηνη συνδρομή στο παιχνίδι. αυτό έγινε τον αύγουστο.όλα καλά, κάναμε την πληρωμή επαιζε αυτός κτλ. την περασμένη κυριακή όμως βλέπω να μου έχει γίνει χρέωση στην κάρτα μέσω paypal του ίδιου ποσού για την ίδια εταιρία που είχε γίνει και την 1η φορά (δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται μέχρι που είδα ότι είναι η εταιρία του παιχνιδιού). προφανώς ο φίλος μου δεν γνώριζε ότι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, και έχοντας παρατήσει το παιχνίδι, δεν είχε κάνει ακύρωση από τη σελίδα που έχει account για τη συνδρομή, με αποτέλεσμα να χρεωθώ εγώ. έχω κάνει dispute στο paypal μέσω του unauthorized activity του λογαριασμού μου, που έχει σαν έπιλογή το paypal. υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παρόμοιο; θα πάρω τα λεφτά μου πίσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...