mchls Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 'The Last Laugh' DLC coming to DC Universe Online in June, adds new PvP content
mchls Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Exclusive behind-the-scenes look at DC Universe Online’s next weapon type, the Shield
mchls Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Mark Hamill returns as The Joker in DC Universe Online expansion
Doganos21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για το παιχνίδι επειδή δεν έχω τί να παίξω και τα έχω βαρεθεί όλα. (Έχω παίξει αρκετά χρόνια WoW και πλέον το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να προσφέρει, το diablo δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το πάρω, μου δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι σαν το diablo 1 αλλα με μερικές κινησεις παραπάνω και πιο ωραία γραφικά) Το pvp λέει? Έχουν οι server θέματα με latency? Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή το πουλάνε 10euro. Αν το αγοράσω πόσα downloadable content υπάρχουν και σε τί τιμή; Με άλλα λόγια πόσο πάει το μαλλί έτσι ώστε να το έχω "ολόκληρο"?
mchls Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 DC Universe Online The Last Laugh DLC bolsters PvP An update coming June 19th to DC Universe Online will focus almost entirely on multiplayer PvP and bring with it a new weapon and PvP characters
mchls Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 “Nothing is officially off the table” for DC Universe Online DC and Sony Online Entertainment haven’t ruled out any characters or series from possible future inclusion in MMORPG DC Universe Online.
Uberalles_gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το έχει παίξει κανείς το παιχνίδι;;; Αξίζει;;;
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το έχει παίξει κανείς το παιχνίδι;;; Αξίζει;;; bump, ιδια απορια και γω. μιας και εγινε F2P το παιχνιδι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Είχα παίξει λίγο στην Beta. Είχε ωραία comic-designed cutscenes και μερικές ωραίες δυνάμεις.Αλλά προτιμώ Marvel.
escalator3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 η διαφορα PVP και PVE (νομιζω) που σε βάζει να διαλέξεις στην αρχή?
Alexlolz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 DC universe online free to play τωρα και ευρωπαικοΤο DC universe online μετά το 2012 έγινε free to play χωρίς να χρειάζεται συνδρομή. Με την αγορά 7 dlc ξεκλειδώνεις τα raids τα dungeons και τις στολές. Το παιχνίδι είναι ενα action based MMORPG και, αν κάποιος είδε, το προμοταρει και ο ANT1 από το 123playgamers. Το παιχνίδι έχει αναπτύξει ελληνική κοινότητα και υπάρχουν ήδη ελληνικές leagues(clan η guild είναι).Όποιος ενδιαφέρεται αξίζει να του ρίξει μια ματιά γιατί είναι καλοσχεδιασμένο και με ωραία γραφικά και story. Πας γρήγορα 30level(cap), γιατί ο στόχος δεν είναι το level (βλέπουμε το παλιό WoW), αλλά οι στολές και τα skill points pου τα παίρνεις απο τα achievments. Κάτι πρωτότυπο που δίνει ουσία στα achievements.Ακόμα αν κάποιος ψάχνει για έναν φθηνό και καλό λογαριασμό για το παιχνίδι στην έκδοση του PC να ρίξει μια ματιά εδώ.http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/162142-πουλαω-λογαριασμο-dc-universe-online-eu-επικα-καλος-και-φθηνα-ευκ/Τον λογαριασμό τον έχω 1.5 χρόνο και τον δίνω γιατί δεν έχω πια χρόνο και θέλω να πάρω τα Razer Carcharias
outnumb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή η ερώτησή μου είναι σχετική με το παιχίδι την κάνω εδώ. το λοιπόν, ένας φίλος μου, μου ζήτησε να τον βοηθήσω με το paypal account μου, καθώς ήθελε να πληρώσει για μια 3μηνη συνδρομή στο παιχνίδι. αυτό έγινε τον αύγουστο.όλα καλά, κάναμε την πληρωμή επαιζε αυτός κτλ. την περασμένη κυριακή όμως βλέπω να μου έχει γίνει χρέωση στην κάρτα μέσω paypal του ίδιου ποσού για την ίδια εταιρία που είχε γίνει και την 1η φορά (δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται μέχρι που είδα ότι είναι η εταιρία του παιχνιδιού). προφανώς ο φίλος μου δεν γνώριζε ότι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, και έχοντας παρατήσει το παιχνίδι, δεν είχε κάνει ακύρωση από τη σελίδα που έχει account για τη συνδρομή, με αποτέλεσμα να χρεωθώ εγώ. έχω κάνει dispute στο paypal μέσω του unauthorized activity του λογαριασμού μου, που έχει σαν έπιλογή το paypal. υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παρόμοιο; θα πάρω τα λεφτά μου πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα