Dosas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 σούπερ το trailer με το storyline, αλλά ο lantern να τρώει τέτοιο ξύλο (μαζί με τον flash!) από τον καραγκιόζο τον black adam έλεος το ψέμα το ίδιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τουλάχιστον ο Supes του κάνει την μούρη μπριζόλα μετά.
kostacurtas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 DC Universe Online Gets a Release Date Dust off your cape: DC Universe Online has a release date. Yes, after a last minute delay pushed the MMO from Sony Online Entertainment past its original November launch, the company announced DC Universe Online is coming Jan. 11, 2011 for both PC and the PlayStation 3. If you live in the UK, look for the game on Jan. 14, 2011. The PC version of the game will cost $49.99 and the PS3 version will cost $59.99. Both come with a free 30-day subscription to the MMO, but after that, the game will cost $15 (€13) a month – or $199 (€180) for a lifetime subscription.
kounabi22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 βρηκα beta κλειδι και το κατεβασα.Φαινεται αρκετα υποσχομενο.Τα γραφικα το gameplay μου αρεσε.Σε pvp δεν ειδα ακομα αλλα σε σχεση με αλλα online games του ιδιου στυλ city of hereos,champions online ειναι πολυ καλυτερο.πιθανον να παρατησω το aion και να αρχισω αυτο.Μεγαλωσαμε με comix και μου ξηπναει αναμνησεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το PvP δεν με είχε ενθουσιάσει που δοκίμασα λίγο, το υπόλοιπο όμως ειδικά για DC fans λέει αρκετά πιστεύω. Αλλά για hardcore Batman = Arkham Asylum (το game ).
kounabi22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 λογικα σε ψηλα level οπου εχεις ολα τα skill θα εχει ποικιλια στο pvp
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Legends PvP, full stuff by default. Το κανονικό δεν ήθελα να το τσεκάρω μετά από αυτό.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Σπατάλη χρόνου και χρημάτων μου φαίνεται.. Όπως είπε κάποιος παραπάνω πολύ σωστά, με CoH και CoV συγκρίνεται μια χαρά.. λίγο καλύτερο visual & ίδιος χειρισμός με spiderman του 2002 της treyarch.
Koupas12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά οποίος έχει ενα έξτρα buddy key άμα έχει πάρει το game θα τον ευγνωμονούσα!! Ευχαριστώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Άπατο και αυτό ε; DC Universe Online is going free to play next month Και στο ψητό: Free players Access to all current areas and missions Two character slots Can join guilds New game packs purchasable as microtransactions Premium – if you spend, or have ever spent more than $5 in DCUO More character slots More invenory space Can hoard more money Legendary – $14.99 a month subscription All new level packs included as part of the cost 15 character slots 80 inventory slots
chek2fire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωστός μου που παίζει μου έχει πει ότι υπάρχει κόσμος και αρκετός τώρα στο game με την συγχώνευση. Γενικά σαν παιχνίδι έχει τον χαβαλέ του για να το παίξεις ένα δύο μήνες αλλά μέχρι εκεί. Πως μπορούν να περιμένουν να έχει συνδρομές κάθε μήνα ένα game που το gameplay του εξαντλείτε μέσα σε ένα δίμηνο.
giorgospan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σύμφωνα μ' αυτό το Tweet από το επίσημο twitter account του παιχνιδιού αύριο ανοίγει το F2P. Θα του ρίξω σίγουρα μια ματιά καθώς μου είχε φανεί ενδιαφέρον το concept αλλά το χρηματικό αντίτιμο ήταν υπερβολικό γι' αυτά που προσέφερε κατ' εμέ.
nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 και εγώ θα παίξω. Καλό είναι , αλλα όταν ήταν p2p δεν μου έβγαζε κάτι ιδιαίτερο ώστε να τα σκάω κάθε μηνα για να παίξω.
orlox Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια το game τα σπαει. ΤΟ επαιξα πριν απο 3 μερες και κολησα. Σου δινει κατι το διαφορετικο χωρις να σε μπουχτιζει με μια απο τα ιδια. Ειδικα τωρα που ειναι free ειναι must τουλαχιστον να το δοκιμασει καποιος. ΥΓ Να διαλεξετε EU SERVER κατω δεξια στον client μετα το log in γιατι αλλιως θα εχει lag ΥΓ 2. Το game ειναι φτιαγμενο για pvp ομως αν σπανε ευκολα τα νευρα σας μακρια απο τον pvp server εκτος και αν σας αρεσει το πολυ ξυλο. Πρωτη φορα επαιξα game με τοσο ξυλο παντου. Ουτε bnb l2 να ταναι
mchls Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Το τρίτο DLC του DC Universe Online είναι πλέον διαθέσιμο για κατέβασμα σε PC και PS3, με τιμή 10 δολάρια (δωρεάν για τα Legendary μέλη). To Battle for Earth DLC φέρνει μεταξύ άλλων ένα ολοκαίνουριο σετ δυνάμεων και νέες περιπέτειες ενόψει της τελικής αναμέτρησης με τον Brainiac. Αναλυτικά εδώ, trailer παρακάτω. DCUO fans, θα τσιμπήσετε; H Μάχη για την Γη αρχίζει στο DC Universe Online http://www.youtube.com/watch?v=qxZt3WvxlFM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα