Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φορμάτ σε Windows Xp--Θέλω επειγοντως Βοήθεια

giorgosishere

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,θελω να κανω φορματ στον υπολογιστη μου...

αυτη την στιγμη εχω Windows xp pro. ειναι πειρατικα.. και μου τα εχει βαλει τεχνικος,

ομωσ τωρα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα με καποιο xp antivirus2008 και επειδη δε μπορω να το ξεφορτω8ω με τιποτα ειπα να κανω φορματ...μονος μου ομως αυτην την φορα...

εχω ηδη κατεβασμενα τα windows xp sp2-ειναι πειρατικα ακι αυτα τονιζω--

οοταν κανω το φορματ....:

1)Θα μου ζητήσει registration, εγω, τι θα κανω εκεινη την στιγμη?

τι θα βαλω?? υπαρχει μήπως καποιος τροπος να μου προτεινετε να κανω???

2)μετα-ασ υποθεσουμε οτι τα εκανα ολα, πετυχα και το registration-μετα τι κανω με το θεμα της αυθεντικοτητασ των windows?

απο την οποια εμπειρια μου ξερω οτι υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μου κατεβει καποιο προγραμματακι τησ microsoft που μου "υπενθιμιζει" οτι ειμαι παρανομος. υπαρχει καποιο προγραμμα, ετσι ωστε να μην αναγνωριζει η microsoft οτι τα windows ειναι πειρατικα και ετσι να μπορω να εγκατστηω και w.pl.11 kai internet eexplorer?

μπορειτε να μου δωσετε καποιο link gia to poy 8a βρω αυτο το προγραμματακι?

παιδια δεν ξερω εαν βρισκομαι στο σωστο μερος του φορουμ για αυτο βοηθηστε με....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Αγόρασε γνήσιο που ειναι πάμφθηνο για να μπορεις να βάλεις ότα τα πακέτα αναβάθμισης και μέσα απο το μενού του bootable dvd να κάνεις άνετα φορμάτ..

Δημοσ.

οταν ειχες αγορασει τον υπολογιστη τι windows είχες?δεν μπορεις να συμβιβαστείς με τα αγορασμένα ?

Δημοσ.

Η συμβουλή όπως είπαν και οι από "πάνω" μου είναι αγόρασε τα αυθεντικά! είναι σχετικά φτηνά! και μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα....

Δημοσ.

Ο hackos που δεν ξέρω αν έχει διαβάσει τους όρους χρήσης του φόρουμ αναρωτιέμαι πού θα πέσει....

giorgosishere ... δεν είναι ότι βρισκόσουν στο λάθος σημείο του φόρουμ...αλλά μάλλον σε λάθος φόρουμ.

Δημοσ.

[Φιλική Συμβουλή]Παιδιά (giorgosishere και hackos) επειδη υποψιάζομαι οτι ΔΕΝ έχετε διαβάσει τους όρους, καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα απο ΕΔΩ και να πράξετε αναλόγως αν θέλετε να παραμείνετε και να μας κάνετε παρέα.[/Φιλική Συμβουλή]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...