Προς το περιεχόμενο

Αλλαζει μονη της η επιφανεια εργασιας

tetod17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοιξω το PC μετα απο λιγο αλλαζει μονη της η επιφανεια εργασιας

και σαν φοντο βαζει τα περιεχομενα του φακελου

C:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Internet Explorer

το περιεργο ειναι οτι μπορω να αυξομειωσω την εικονα και απο πισω να δω το κανονικο φοντο που εχω. Ακομα στον επιφανεια που μου ενφανιζει μπορω να ανοιξω τους φακελουσ του C:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Internet Explorer δηλαδη δεν ειναι απλα μια εικονα το μονο που δεν εχει ειναι το κλεισιμο κτλ.

Τι μπορω να κανω???

Δημοσ.

Πράγματι περίεργο, για πήγαινε Έναρξη> βοηθήματα>εκκίνηση κόιτα για τίποτα ασυνίθηστο, επίσης εκατέστησες τίποτα σχετικό πριν στο κάνει;

Δημοσ.

εχει ενεργοποιησει το "active deskop"(οπως το λεγαμε στα παλαιοτερα windows). για να το βγαλεις κανε δεξι κλικ στην οθονη-properties-καρτελα Desktop - Customize Desktop (Κατω κατω)- καρτελα Web και απενεργοποιησε κατω απο το Web Pages οτι εχεις ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Σε εμενα γινεται κατι αλλο παραξενο, ισως ειναι και bug των vista. Οταν κανω επεξεργασια μια εικονα ( η οποια βρισκεται στην επιφανεια εργασιας ) και την αποθηκευω, δε μου την εμφανιζει. Πρεπει να κανω ανανεωση για να την δειξει.

Δημοσ.

Luxx,αναλόγως τη κάθε κάρτα γραφικών του κάθε ενός θα πρέπει να της πεις να κάνει πιο συχνή ανανέωση της επιφάνειας εργασίας από τις επιλογές της.Είναι το λεγόμενο refresh ratio.Άμα είναι ασπούμε 40 ή 60 κάντο 75 ή 100.Έτσι θα κάνει πιο συχνή ανανέωση και ενημέρωση της επιφάνειας εργασίας.

Δημοσ.
Luxx,αναλόγως τη κάθε κάρτα γραφικών του κάθε ενός θα πρέπει να της πεις να κάνει πιο συχνή ανανέωση της επιφάνειας εργασίας από τις επιλογές της.Είναι το λεγόμενο refresh ratio.Άμα είναι ασπούμε 40 ή 60 κάντο 75 ή 100.Έτσι θα κάνει πιο συχνή ανανέωση και ενημέρωση της επιφάνειας εργασίας.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα του, θέλει να αποθηκεύει μία φωτογραφία και να εμφανίζεται στην ταπετσαρία. Αυτό δεν γίνεται πρέπει να κάνεις ανανέωση ξαναορίζοντάς την. Επίσης η ζωγραφική στο μενού Αρχείο (ίσως και προγράμματα εικόνας που δεν γνωρίζω) έχει επιλογή για ορισμό ως ταπετσαρία.

Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...