Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ειδα χθες 3 mail delivery status (failure) στο inbox του λογαριασμου μου, το περιεργο ειναι οτι εγω δεν εστειλα ποτε μαιλ σε αυτα τα ατομα, ενω στην λιστα των απεσταλμενων ειναι ολοκληρη η Contact list μου. ξερει κανεις τι συμβαινει;
Dreamina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ειδα χθες 3 mail delivery status (failure) στο inbox του λογαριασμου μου, το περιεργο ειναι οτι εγω δεν εστειλα ποτε μαιλ σε αυτα τα ατομα, ενω στην λιστα των απεσταλμενων ειναι ολοκληρη η Contact list μου. ξερει κανεις τι συμβαινει; 'Αλλαξε password και θα είσαι cool
999.999 visitor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δέν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Οι spammer ούτος ή άλλος κάνουν ότι θέλουν με τα e-mail, κυβερνούν όλον τον κόσμο (εντάξι τώρα το παράκανα, καλύτερα να το για να μη λέω βλακείες). Πάντως μην ανησυχείς ιδιαίτερα, το πολύ πολύ σου διαλύσουν το e-mail (πλάκα κάνω). Να κάνεις και κανένα delete browsing history απ'τα tools του explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.