999.999 visitor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά μπράβο για το site (και για τη δουλειά που κάνει ο paredwse), αλλά μόνο ένα πράγμα με στεναχωρεί! Γιατί βάζετε στο πλάι της σελίδας διαφημίσεις του στιλ: 1) You have a new message 2) you are 999.999 visitor, it's not a joke (πάλι καλά που το λέει, γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν joke :lol:) 3) αυτό που με νευρίασε περισσότερο ήταν μια διαφήμιση που είχε πορνογραφία(απαράδεκτο για το site ) Τέλος πάντων, θα προσέχω λίγο παραπάνω
Tracer27 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα απο τα παραπάνω??Μήπως σου πετάγονται άλλα παράθυρα με τέτοιες διαφημίσεις???Επειδή κι εμένα μου συμβαίνει, με εκνευρίζει αλλά σαφώς δεν έχει να κάνει σχέση με το site...Η δική μου περίπτωση τουλάχιστον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ούτε εγώ έχω δει τέτοια διαφήμιση...
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 καταρχας το ινσομνια αποκλειεται να εβαζε τετοια διαφημιση ειδικα τη στιγμη που απαγορευει και τη δημοσιευση καποιου παρομοιου λινκ! σιγουρα ο φιλος πιο πανω εχει κολλησει spyware. ας παρουν ομως θεση και οι ανωτεροι ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά μπράβο για το site (και για τη δουλειά που κάνει ο paredwse), αλλά μόνο ένα πράγμα με στεναχωρεί!Γιατί βάζετε στο πλάι της σελίδας διαφημίσεις του στιλ: 1) You have a new message 2) you are 999.999 visitor, it's not a joke (πάλι καλά που το λέει, γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν joke :lol:) 3) αυτό που με νευρίασε περισσότερο ήταν μια διαφήμιση που είχε πορνογραφία(απαράδεκτο για το site ) Τέλος πάντων, θα προσέχω λίγο παραπάνω To site http://www.insomnia.gr και το forum δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες διαφημίσεις. Οι μόνες διαφημίσεις στο forum τοποθετούνται ως banner στο επάνω μέρος της κάθε σελίδας (ανάμεσα από τη λέξη Insomnia και τη μασκώτ του site) και στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας ως πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος Google Ads. Τίποτε άλλο! Θα συνιστούσα λοιπόν λίγη προσοχή όταν "καταγγέλετε" διαφημίσεις που... δεν μας ανήκουν!
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μερικές φορές εμφανίζονται οι παραπάνω διαφημίσεις. Τις έχω δει και εγώ. Μάλιστα στην αριστερή μεριά της σελίδας (στο google ads) υπήρχαν γυμνόστηθες κυρίες που έλεγαν "find girls in Athens". Θεώρησα ότι πρόκριτε για κάποιο κακόβουλο λογισμικό των Windows που επηρεάζει τοπικά τον υπολογιστή μας μιας και σε Linux δεν εμφανίζονταν.
999.999 visitor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 παιδιά συγνώμη αν λέω βλακείες. Πάντως δεν λέω ψέματα, τις είδα Θα κάνω με την την ευκαιρία ένα full scan με το antivirus μήπως πιάσει κανένα spyware (αυτά τα spyware:mad::mad:) Και πάλι συγνώμη.
CyberCr33p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Κάτι τέτοιες διαφημίσεις περνάνε που και που από το adsense.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εχω καιρο να δω διαφημισεις εδω (και γενικα ) Αιτια ειναι ο συνδυασμος των παρακατω: -συστηνονται ανεπιφυλακτα- Firefox+adblock plus=
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δεν το έχω δει στο insomnia αλλά λόγω ιού (υπάρχει και topic εδώ μέσα) μου το είχε κάνει και μένα σε άλλα site.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πράγματι, μεγάλη υπόθεση το adblock plus. Νομίζω, μάλιστα, ότι έτσι έχω και καλύτερη απόκριση στο φόρτωμα των σελίδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.