Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι μπαίνει στο METΡO, προσκυνώ σπαστό ποδήλατο, ουγκ! :-) Aν ήμουν Αθήνα, standard θα αγόραζα ένα, μόνο και μόνο για να γυρνάω σε όλη την Αθήνα! Αλήθεια, κάποιος σοβαρός λόγος που η ΑΜΕΛ δεν επιτρέπει τα mountain/BMX bikes στους συρμούς υπάρχει; Συμβαίνει και σε άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων τα METΡΟ αυτό το φαινόμενο;

@spok: ....και που να πας Καρδίτσα....

Δεν πήγα Καρδίτσα, θέλω να πάω, άκουσα όμως. Κι άκουσα τα καλύτερα για τη χρήση του πδηλάτου και τους ποδηλατόδρομους, καταστάσεις που θα έπρεπε να κάνουν τις μεγάλες πόλεις και τις δημοτικές τους αρχές να ντρέπονται γιατί καθυστερούν να εφαρμόσουν μελέτες του πανεπιστημίου που τις έχουν επί χρόνια "θαμένες' στα συρτάρια τους.

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπου νάναι έρχονται από Γερμανία και οι τροχοί (Mavec Ksyrium SL, Black - Red) και θα είναι έτοιμο για να "σαλπάρει" στους δρόμους το κουρσάρικο.

post-107245-129062970622_thumb.jpg

Δημοσ.

έχω ένα Ideal Zig Zag μοντέλο του 02-03 δεν θυμαμαι ακριβώς.

ωραίο ποδήλατο δεν μπορώ να πώ...

έχει ένα πρόβλημα όμως...οι μπροστινές αναρτήσεις δεν πολυδουλεύουν...δεν ξέρω μόλις τις πατάω μένουν εκεί, δλδ δεν έχουν επαναφορά, για να ξαναβγούν πρέπει να τις ''τραβήξεις'' και άρα είναι σαν να μην υπάρχουν...

ξέρει κανείς κανα καλό κοντέρ για ταχύτητα και χιλιόμετρα γύρω στα 50??

κάτι άλλο ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για δισκόφρενα μηχανικά μπρός-πίσω?

Δημοσ.
Ωραίος!

Πράγματι η σχέση και η βιωματική εμπειρία με τα πράγματα είναι που τους δίνει ζωή και υπόσταση και αυτό είναι μοναδικό.

Καλές βόλτες και είμαι σίγουρος ότι και καινούργιο να πάρεις κάποια στιγμή, αυτό θα το έχεις σε ξεχωριστή θέση μέσα σου.

Standard! Πήγαμε σήμερα παρέα στη δουλειά... έφτασα μούσκεμα κ πτώμα, αλλά κ μόνο που ένιωσα για λίγο, 10 χρόνια "πιτσιρικότερος"... το κατα-ευχαριστήθηκα.

Δημοσ.
έχω ένα Ideal Zig Zag μοντέλο του 02-03 δεν θυμαμαι ακριβώς.

ωραίο ποδήλατο δεν μπορώ να πώ...

έχει ένα πρόβλημα όμως...οι μπροστινές αναρτήσεις δεν πολυδουλεύουν...δεν ξέρω μόλις τις πατάω μένουν εκεί, δλδ δεν έχουν επαναφορά, για να ξαναβγούν πρέπει να τις ''τραβήξεις'' και άρα είναι σαν να μην υπάρχουν...

ξέρει κανείς κανα καλό κοντέρ για ταχύτητα και χιλιόμετρα γύρω στα 50??

κάτι άλλο ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για δισκόφρενα μηχανικά μπρός-πίσω?

Εμ ποιες αναρτήσεις; Δεν έχεις αναρτήσεις. Ή πάς σε ένα καλό μάστορα και στις φτιάχνει αν φτιάχνονται (προφανώς έχουν χάσει το λάδι αν είναι υδραυλικές, δεν θυμάμαι τι φοράει το μοντέλο αυτό) ή πάς και αγοράζει καινούργιες ή μμεταχειρισμένες (σε μαγαζιά που εκτός από το να πουλάνε κάνουν και σέρβις θα βρεις)

Για κοντέρ δεν χρειάζεται να πάς στα 50 ευρώ. Με 29 ευρώ, βρίσκεις κοντέρ (ενσύρματο βέβαια) που θα σου δείνει όλα σχετικά με ώρα, ταχύτητα, χιλιομετρητή, μέση ωραιαία ταχύτητα κλπ) Αν θες να με ακούσεις μη πάρεις κανένα ακριβό που να έχει και καρδιακούς παλμούς πάνω και κάψιμο θερμίδων κλπ. διότι με όλες μαζί τις λειτουργίες αφενός μπορεί να μπλοκάρει μια και να το χάσεις όλο, αφετέρου δεν σε εξυπηρετούν. Μπορείς να βάλεις ένα ακόμη αργότερα για καρδιακούς παλμούς ξεχωριστό. Τώρα που θα το βρεις πήγαινε σε οποιοδήποτε μαζαζί με ποδήλατα και ζήτα ένα της BBB η όποιας άλλη εταιρείας δεις ότι σου αρέσει.

Δημοσ.
Αν θες να με ακούσεις μη πάρεις κανένα ακριβό που να έχει και καρδιακούς παλμούς πάνω και κάψιμο θερμίδων κλπ. διότι με όλες μαζί τις λειτουργίες αφενός μπορεί να μπλοκάρει μια και να το χάσεις όλο, αφετέρου δεν σε εξυπηρετούν. Μπορείς να βάλεις ένα ακόμη αργότερα για καρδιακούς παλμούς ξεχωριστό.

όχι όχι δεν θέλω τέτοιο πράγμα...ταχύτητα και χιλιόμετρα μου φτάνουν.

Δημοσ.

Να δύο προτάσεις, χωρις αυτο να σημαίνει ότι αυτές είναι μόνο και καμία άλλη. Δόξα τω Θεώ στην αγορά υπάρχουν δεκάδες. Η μια με το ασύρματο ταχύμερο πάει στα 25 ευρω και η άλλη με το ενσύρματο πάει ατα 23 ευρώ. Ψαξτο όμως γιατί μπορεί να βρεις και με 19 ευρώ ή και φθηνότερα

post-107245-129062970663_thumb.jpg

post-107245-129062970664_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό πήρα χθες :

http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=147

?260 κάνει περίπου, από γνωστό το πήρα λίγο λιγότερα. Μια χαρά ταχύτητες, τα φρένα πολύ αποτελεσματικά. Χρώμα μαύρο με άσπρο & κόκκινο. Κουκλί είναι.

Κάτι πρέπει να γίνει με την σέλα όμως. ΟΚ ίσως είναι επειδή είχα να κάνω κάτι χρόνια ποδήλατο και ξεσυνήθισα, αλλά πονάει ο κώλος μου αρκετά. Μου φαίνεται θα παω να βάλω καμιά μεγάλη σέλα που έχουν σε κάτι γυναικεία ποδήλατα (για χοντροκόλες κ έτσι) ή εκτός αν κάνω προσωρινά καμιά πατέντα, κολλήσω κανένα κομμάτι αφρολεξ επιπλέον πάνω κτλ (δε με νοιάζει η εμφάνιση).

Ρώτησα και εγώ για ψηφιακά ταχύμετρα (που δείχνουν αποστάσεις, μέσες ταχύτητες κτλ κτλ) μου είπαν ένα καλό κάπου στα ?25.

To μόνο ΊΣΩΣ "αρνητικό" (για την πόλη το έχω) οι 21 ταχύτητες παίζει ναναι λίγες. Απλά για να πω και κάτι αρνητικό.

DSS%2026.jpg

ΥΓ. Νιώθω πάλι πιτσιρικάς σχολείο-φροντιστήριο με ποδήλατο κ έτσι. Και γουστάρω.

Δημοσ.
Αυτό πήρα χθες :

http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=147

?260 κάνει περίπου, από γνωστό το πήρα λίγο λιγότερα. Μια χαρά ταχύτητες, τα φρένα πολύ αποτελεσματικά. Χρώμα μαύρο με άσπρο & κόκκινο. Κουκλί είναι.

Κάτι πρέπει να γίνει με την σέλα όμως. ΟΚ ίσως είναι επειδή είχα να κάνω κάτι χρόνια ποδήλατο και ξεσυνήθισα, αλλά πονάει ο κώλος μου αρκετά. Μου φαίνεται θα παω να βάλω καμιά μεγάλη σέλα που έχουν σε κάτι γυναικεία ποδήλατα (για χοντροκόλες κ έτσι) ή εκτός αν κάνω προσωρινά καμιά πατέντα, κολλήσω κανένα κομμάτι αφρολεξ επιπλέον πάνω κτλ (δε με νοιάζει η εμφάνιση).

Ρώτησα και εγώ για ψηφιακά ταχύμετρα (που δείχνουν αποστάσεις, μέσες ταχύτητες κτλ κτλ) μου είπαν ένα καλό κάπου στα ?25.

To μόνο ΊΣΩΣ "αρνητικό" (για την πόλη το έχω) οι 21 ταχύτητες παίζει ναναι λίγες. Απλά για να πω και κάτι αρνητικό.

DSS%2026.jpg

ΥΓ. Νιώθω πάλι πιτσιρικάς σχολείο-φροντιστήριο με ποδήλατο κ έτσι. Και γουστάρω.

Καταρχήν και όσον αφορά στη σέλα θα σου έλεγα να μη πας να βάλεις καμία άλλη μεγαλύτερη. Το πολύ - πολύ αν βρεις σε ίδα ένα μέγεθος μεγαλύτερη πάρτη (ανταλλάσοντάς την με αυτή που έχει ήδη). Θα χρειαστείς όμως, για να μην αντιμετωπίζεις τό πρόβλημα που περιγράφεις, κολάν ποδηλασίας το οποίο έχει ειδική ενίσχυση που πιάνει και τη θέση καθίσματος και τα γεννητικά όργανα, για να γίνεται η ροή αίματος και να μη συμβαίνει η καταπόνηση η, που φφέρνι τον πόνο και τα πιασίματα. Μουδιάσματα πάντως στην αρχή θα έχεις.

Τώρα όσον αφορά στις ταχύτητες καλές είναι οι 21, καλύτερες όμως οι 24 και πάρα πάρα πολύ καλύτερες οι 27, όμως αυτό το βλέπεις αργότερα και βρίσκεται λύση με αλλαγή σειράς (κασέτες, εκτροχιαστές) και άλλων περιφερειακών, ή με αλλαγή ποδηλάτου (πράγμα που σε συμφέρει περισσότερο).

Όσο για τα ψηφιακά ταχύμετρα, αυτά ποικίλουν. Μπορείς πάντως να πάρεις και μελιγότερα από 25 ευρώ. Υπάρχουν στην αγορά ενσύρματα ταχύμετρα που μετρούν τα βασικά και τα οποία κάνουν και για 26'' κια για 28'' τροχούς, και τα οποία είναι κάτω από 20 ευρώ.

Προς το παρόν πάνττως κάνε τις βόλτες σου και απολαυσε το "φιλαράκι" που απόκτησες. Με γεια.

Δημοσ.

80910421821-A.jpg

This is the one!!! Τo καλύτερο ποδήλατο evere

BMW Mountainbike Cross Country

Silver

Frame

Aluminium, full suspension, BMW design with integrated BMW logo, single-colour finish in silver, rocker arm: Copper

Fork

Manitou R7 Elite Absolute Damping air suspension fork, 100 mm travel

Shock

Manitou S-Type SPV shock, adjustable pedalling platform, rebound damping adjustable, 100 mm travel

Handlebar

Ritchey WCS MTB handlebar, matt black

Stem

Ritchey WCS, matt black

Crank set

FSA Carbon Team Issue, crank length 175mm, 44/32/22 teeth

Brakes

Magura Marta hydraulic disc brakes,180/160 mm

Rims

Mavic Crossmax ST (suitable for tubeless tyres)

Tyres

Schwalbe, Racing Ralph, 26 x 2.25, foldable

Drive

SRAM X.0, 27-speed derailleur system, twist shifter

Rear derailleur

SRAM X.O Long Cage

Front derailleur

Shimano XTR Top Swing

Shift lever

SRAM X.O twist shifter

Cassette sprocket

sprocket SRAM PG-990 11-32 teeth

Chain

Shimano XTR CN-7701

Saddle

Fi'Zi:k GobiXM Titanium black

Saddle stem

Ritchey WCS, length 350 mm, D=31.6 mm, matt black

Pedals

Shimano PD-M 540

Weight

11.4 kilogram

Frame size

M (47 cm), L (52 cm), XL (55 cm)

Order numbers

(M) 80 91 0 421 821

(L) 80 91 0 421 822

(XL) 80 91 0 421 823

Δημοσ.

Πολύ καλύτερο και ομορφότερο, αλλά και ελαφρύτερο απο το MTB Hillmmaster που έχω στο σπίτι μου. Παντως ειναι και ακριβότερο..

Δημοσ.

Το θέμα είναι η τιμή του. Διότι άμα είναι να κάνει από 1.500 ευρώ και βάλε, τότε δεν λέει. Το σήμα της BMW αγοράζεις, αφού το σκελετό τον έεχει φτιάξει κάποιο εργοστάσιο στην Taiwan, όπως όλα. Εγώ θα έδινα τόσα ελφτά για κάτι πολύ ανώτερο με full carbon σκελετό ή με carbon αλουμίνο, σε Mongoose, Specialized, GT κλπ.

Δημοσ.

αυτο ακριβως εχω . κανενα παραπονο μεχρι στιγμης .

και trecking kai off road trecking .Αλλα ΠΑΝΤΑ trecking και τπτ παραπανω...μην μπειτε στο τριπακι να κανετε καγκουριες , θα αντέξει αλλα όχι για πολυ.

product_-609585038.thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αν σκοπεύεις να κινείσαι μόνο στην πόλη με ένα ποδήλατο, γιατί να μην πάρεις mountain ή dirt ή κάτι απο αυτές τις κατηγορίες; Τι χάνεις; Τι περισσότερο έχουν τα ποδήλατα "πόλης";

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι, αν σκοπεύεις να κινείσαι μόνο στην πόλη με ένα ποδήλατο, γιατί να μην πάρεις mountain ή dirt ή κάτι απο αυτές τις κατηγορίες; Τι χάνεις; Τι περισσότερο έχουν τα ποδήλατα "πόλης";

Μόνο ένα θα σου πω και θα καταλάβεις. Το ποδήλατο πόλης, έχει 28άρηδες τροχούς ένω το ΜΤΒ 26άρηδες. Αυτό σημαίνει ότι με τον 28άρη θες μια πεταλιά, με τον 26ρη μια και μισή!!!! Μετά βάλε πιο πεπλατυσμένα και λάστιχα του ΜΤΒ που κόβουν ταχύτητα, ενώ στο ποδήλατο πόλης τα λάστιχα είνα λεπτά για λιγότερη τριβή και άρα μεγαλύτερη ταχύτητα. Πάντως αν θες να έχεις ένα mix που να φέρνει όμως περισσότερο σε πόλης, αλλά να πατά που και που και σε χώμα, εγώ προτείνω το Megisto της Ideal. Από τα καλύτερα της κατηγορίας του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...