ennoeitai Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 για να φαίνεται καλύτερα. Εγώ πάλι που έχω την απορία με ποιό πρόγραμμα έκανες το σχεδιάγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpap13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καμιά απάντηση για μένα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το υπέρτατο ποδήλατο: triobike Πανάκριβο μεν αλλά, κατά τη γνώμη μου, καταπληκτικό.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ έχω ένα ideal pro rider (2011) και κάνω κυρίως τα Σ/Κ διαδρομές 15-25χμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ πάλι που έχω την απορία με ποιό πρόγραμμα έκανες το σχεδιάγραμμα; Photoshop. Καμιά απάντηση για μένα??? Δεν είχε φυλλάδιο το κοντεράκι; Λογικά θέλει τη διάμετρο της ζάντας ή του τροχού, αλλά δε ξέρω τι από τα δύο. Αυτά αναγράφονται στο πλάι του ελαστικού, σε ένα νούμερο της μορφής 23-662, 700×23C, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franklin1908 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 αλλαζω αγωνιστικο ποδηλατο peugeot C-300 με ποδηλατο πολης οποιος ενδιαφερεται να στειλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα