athlios Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δυστυχως δε ξερω ονομασιες για να απαντησω στην απο πανω μου αλλα νομιζω οτι για τις ροδες που θες να βγαινουν ευκολα γινεται σε ολα τα ποδηλατα . "Εγω θελω ενα " ... cube ... Εχεις κανεις cube να μας πει εντυπωσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγω ειχα cube μου το κλεψαν, και σε λιγες μερες θα ξανααποκτησω Πολυ καλα ποδηλατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εμενα παντως το ποδηλατο με βοηθαει πολυ για την Θεσσαλονικη για το κεντρο. Τσαντουλα στην πλατη για τα ψωνια και τα χαρτια που μαζευω και go-go γρηγορα γρηγορα οπου χρειαζεται. Εχω γλυτωσει απειρη βενζινη ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η τιμη της βενζινης ειναι ενας λογος για τον οποιο εχουν αυξηθει τα ποδηλατα. Πραγματικα φετος εχω παρατηρησει μεγαλη αυξηση σε σχεση με περυσι. Πολλα παιδια ερχονται σχολη με το ποδηλατο κι αρκετοι πανε στις δουλειες τους η πχ σουπερ μαρκετ. Αντε αν καταλαβουν οτι ειμαστε πολλοι ισως αρχισουν να μας σεβονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μαργαριτα μη μας λες για αυτο το κιουμπ γτ πιανεται η καρδια μας . Ποιο θα παρεις τελικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πως λέγονται (για να μπορέσω να τους ζητήσω) οι επιλογείς ταχύτητας που αλλάζουν με διακόπτη (συνήθως στον αντιχειρα) και πώς λέγονται αυτοί που έχουν το στρογγυλό σαν γκάζι στην χειρολαβή; (ελπίζω να μη σας μπέρδεψα με την περιγραφή μου) η μπροστινή ρόδα είναι συγκεκριμένα μοντέλα που μπορεί να βγεί με κλιπάκια και να χωρέσει έτσι όλο στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου, ή μπορεί να γίνει σε όλα, παίζει ρόλο το πηρούνι τα μπουλώνια? (για να μη παίρνω βάση στήριξης και άλλα αρκούδια) ευχαριστώ. 1. Ζήτα το όπως εδώ, θα καταλάβει ο πωλητής τι εννοείς. 2. Λέγεται quick-release. Στην ουσία είναι μια χειρόβιδα με άγκιστρο. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μπορείς να το βάλεις και στο ποδήλατο που ήδη έχεις. Για το αμάξι όμως πάρε μια βάση καλύτερα. Έχει πολύ λάδι για να το βάλεις χύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceidkeeper Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πολύ ενημερωτικός Haldol, ευχαριστώ. Υπολόγιζα να είναι ολόκληρο σε ειδικό σάκο όταν θα βγαίνει η ρόδα, έχω δει να υπάρχουν αλλά δε ξέρω αν πάνε πακέτο με συγκεκριμένα μοντέλα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μαργαριτα μη μας λες για αυτο το κιουμπ γτ πιανεται η καρδια μας . Ποιο θα παρεις τελικα ? οταν λες πιανεται η καρδια μας? Αυτο που ειχα θα ξαναπαρω, εσυ ποιο σκεφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 οταν λες πιανεται η καρδια μας? Λίγο πολύ όλοι έχουμε καταθλιπτικές εμπειρίες που γέννησε η απώλεια/κοινονικοποίηση του ποδηλάτου μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 haha νονεϊμ2010 ! Εγω ή για το attention ή για το acid μαργαριτα ! εκτος αν δω καποιο αλλο και μου παρει τα μυαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πηγαινε για το Acid, πολυ καλο οχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Nαι αν μας κανουν καμια τιμη τωρα που θα παμε για 2 το τσιμπαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γεια σε όλους, Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Ψάχνω ένα ποδήλατο mountain για άσκηση σε βουνό και σε δρόμους, με τιμή έως 250 ευρώ. Κάποιος, που ασχολείται έχει να προτείνει κάτι; Μέχρι τώρα έχω δει αυτό: http://www.gatsoulis.gr/index.php?controller=product&path=192_194&product_id=236 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αν και δεν τα έχω διαβάσει και πολύ, τα παρακάτω 2 threads λογικά θα σε βοηθήσουν http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=377674 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262357&highlight=ποδηλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Με καμια 30αρα παταπανω παιρνεις το IDEAL N'ergetic 2010 που και καλο ειναι αλλα και Ελληνικης συναρμολογησης (με επωνυμα φυσικα εξαρτηματα). Αυτο πηρα για να αντικαταστησω το σιδερενιο σαραβαλο που ειχα και ειμαι ευχαριστημενος. Αργοτερα δινεις καμια 40αρα και αλλαζεις τους περιστροφικους λεβιεδες ταχυτητων με διακοπτες και αλλαζεις και τη μπροστα δισκοπλακα με Shimano (η πισω ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα