suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 α μπραβο ξεχασα το κρανος ΠΑΝΤΑ κρανος ολοι παρτε κρανος, εχω αγορασει κατι ωραια κτηματα στο βουνο εγω! και οχι μονο, αλλα κανα δυο μετρα της Θηβων και της Πατησιων μου ανήκουν! αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 +1 και γω στο ελαφρως λυγισμένο πόδι Δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί,μου προκαλέι όμως έντονο πόνο και κούραση το ολόισιο Τι λετε ρε παιδια, διαβαστε κανα επιστημονικα τεκμηριωμενο αρθρο για το τι παθαινεις απο αυτο. Δε λεμε να κανεις ποδηλατο με το ποδι τελειως τεντωμενο, λεμε η σελα να ειναι σε τετοιο υψος, ετσι ωστε το ποδι να ειναι τελειως τεντωμενο οταν παταει με τη ΦΤΕΡΝΑ στο πεταλι. Εννοειται οτι οταν κανεις κανονικα ποδηλατο, δεν θα ειναι τελειως τεντωμενο, γιατι το εμπρος μερος του πελματος που θα παταει δεν ειναι ποτέ ειναι ισιο σα κουτσουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παντως κανεις δεν ανεφερε την bianchi.οταν πηγα να αγορασω το ποδηλατο μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι ειναι η καλυτερη μαρκα στον κοσμο. Δεν υπαρχει η εννοια "καλυτερη μαρκα στον κοσμο". Το καθε ποδηλατο ειναι μοναδικο. Εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του. Οσον αφορα τις πωλησεις η μεγαλυτερη εταιρια ειναι η Trek και η Giant. Στους προηγουμενους ολυμπιακους αγωνες πηρε χρυσο και στον δρομο και στο βουνο η Orbea. Δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη εταιρια για εσενα. Ψαξε τις αναγκες σου, μπες σε ενα φορουμ με ποδηλατα και διαβασε, μετα πηγαινε στα καταστηματα και αποφασισε τι θα αγορασεις. Εγω παντως δεν ξαναγοραζω ποδηλατο μονο κατ' οψη, οποιος δεν το δινει εστω και για ενα γυρο στην γειτονια απλα δεν ψωνιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 @ suspiria ε ειχε νερα κατω και στις δυο περιπτωσεις στη μια φρεναρε αποτομα το μπροστινό αυτοκίνητο και τρομαξα πατω φρενο γλιστραει η μπροστινή ροδα και πεφτω, στην αλλη παω στριψω αλλα πηγαινα καπως γρηγορα και πάλη παταω φρενο πάλη γλιστραει η μπροστινή πάλη κατω (ηταν σουρουπο και δεν ειχα δει τα κολονερα) και στις δυο δεν ερχοταν κανεις απο πισω ευτυχώς Στο βουνο ειναι τα παλια καλα γνωστα faceplant για 1002 καγκουριστικους λογους edit σωστος και ο orc και ο george Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δεν υπαρχει η εννοια "καλυτερη μαρκα στον κοσμο". Το καθε ποδηλατο ειναι μοναδικο. Εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του.Οσον αφορα τις πωλησεις η μεγαλυτερη εταιρια ειναι η Trek και η Giant. Στους προηγουμενους ολυμπιακους αγωνες πηρε χρυσο και στον δρομο και στο βουνο η Orbea. Δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη εταιρια για εσενα. Ψαξε τις αναγκες σου, μπες σε ενα φορουμ με ποδηλατα και διαβασε, μετα πηγαινε στα καταστηματα και αποφασισε τι θα αγορασεις. Εγω παντως δεν ξαναγοραζω ποδηλατο μονο κατ' οψη, οποιος δεν το δινει εστω και για ενα γυρο στην γειτονια απλα δεν ψωνιζω. δεν ειπα οτι ειναι για μενα.απλα σου λεω τι μου ανεφερε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου.εγω εξαλλου εχω ballistic των 300ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μιας και το εφερε η κουβεντα, δεν προτεινετε κανα ποδηλατιστικο φορουμ να αρχισουμε το εντατικο διαβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μιας και το εφερε η κουβεντα, δεν προτεινετε κανα ποδηλατιστικο φορουμ να αρχισουμε το εντατικο διαβασμα? οχι ακριβως φορουμ αλλα αξιεπαινη προσπαθεια νομιζω http://www.bikerespect.gr/index2.htm εδω εχουν και φορουμ http://www.cyclist.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Πηγα σημερα να παρω το Nature αλλα η μανα μου μου πε οτι θα τσονταρει κι εκεινη στο ποσο οποτε μου προτειναν και 2 αλλα, ακριβοτερα μοντελα Τα cube cross & cube tonopah trail τι λετε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μαρεσει ρε μαργαριτα που ξεκινησες στα 600€!!! το tonopah ειναι η ναβαρχιδα της cube στα trekking ειναι λιγο αντε γεια ποδηλατο. το cross απο οτι βλεπω στο site δεν προσφερει τιποτα το ιδιαίτερο σε συγκριση με το nature που ελεγες ποιο πανω. Μεγεθος βρηκες τι σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Πηγα σημερα να παρω το Nature αλλα η μανα μου μου πε οτι θα τσονταρει κι εκεινη στο ποσο οποτε μου προτειναν και 2 αλλα, ακριβοτερα μοντελα Τα cube cross & cube tonopah trail τι λετε;; δηλ μιλαμε για 1500 ευρω ποδηλατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 που να το φανταστω κι εγω! Σκεψου φαση..ειμαστε μεσα στο μαγαζι και τον ρωταω διαφορα για το Nature. Καποια στιγμη κι ενω περιμενουμε τηλεφωνημα για να μας πουν αν εχουν ποτε θα φερουν κλπ ,κοιταει το φυλλαδιο της Cube(ο υπαλληλος πάντα) και λεει μονος του για ενα ποδηλατο ολα τα λεφτα. Του λεει η μανα μου α ποιο ειναι αυτο που λετε καλυτερο. Ηρεμα της λεω μανα αυτο εχει πανω απο 1000αρι απαντηση:δε πειραζει παιδι μου αφου θα φυγουν που θα φυγουν λεφτα να ναι κατι καλο κι εχω μεινει μακακας να τη κοιταω Μιλαμε για το trail παντα, το race παει πανω απο 2χιλιαρο Ναι, στο μεγεθος το βρηκα πιστευω. Ειχαν ενα cube, δε θυμαμαι το μοντελο, 54αρι, το δοκιμασα, το πηγα και μια βολτα και μου ηταν πολυ καλο. Δηλ. κι εγω το νιωθα οκ και το παιδι μου ειπε οτι οπως με βλεπε πανω, ηταν σωστη η θεση μου. Ελαφρα λυγισμενο ποδι με τη φτερνα στο πεταλι(στην κατωτερη του θεση) και οταν δε παταγα πεταλι, ακουμπουσα με τις μυτες στο εδαφος(οσο ημουν καθισμενη στη σελα) ---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:53 ---------- δηλ μιλαμε για 1500 ευρω ποδηλατο? απο 1.413 το δινουν 1.343 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 πρόσεχε μαργαρίτα μη στο βουτήξουν το skott μου ούτε εξάμηνο δε το χάρηκα. καλορίζικο. ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος ασφάλειας για ποδήλατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τζαμπα πραμα δηλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 καρταρχην παντα μα παντα μες στο σπιτι θα το εχεις.... ποτε κατω ουτε για 10 λεπτα και για να το κλειδώνεις προσωρινά να παρεις μια πολυ καλη κλειδαριά εγω εχω αυτη http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=3940240742013110604201017812814143&select=0104b11&artikel=4003318450532 βεβαια κανει 100€ αλα αυτο το πραμα απλα δεν κόβετε, χωρια που μαζευει και ειναι πολυ βολικη για να την εχεις πανω στο ποδηλατο. αμα το αφηνεις και σε καποιο σταθερο σημείο(σχολη δουλεια) να παρεις και ενα δευτερο καλο πεταλο η μια αλυσιδα μηχανής που θα τα εχεις μονιμα δεμενα εκει πχ http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=3940240742013110604201017812814143&select=0104b01&artikel=4003318229756 http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=3940240742013110604201017812814143&select=0105b02&artikel=4003318128097m ενταξει αμα στο κλεψουνε μετα ελα να σου παρω καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 καλορίζικο. Σ ευχαριστω Ναι, το θεμα της κλοπης το χω υπ οψην μου. @kabamaru21 σιγουρα ειναι βλακεια να παρεις ενα τετοιο ποδηλατο και να του βαλεις κλειδαρια των 10ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα