suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ναι.. το παιζεις ιστοριας με λευτα και στυλ, παρκαρεις και απεξω μια bmw cabrio (που την εχεις παρει 3ο χερι και 2 δανεια) και φευγεις με ενα πουλμαν γκομενες!αλλα τις πας σε ημιδιαμονης διοτι σπιτι ειναι η μαμα σου! και αν σπασεις κανα καθρεπτη στη μπεμπα κανεις κανα εξαμηνο να τον αλλαξεις γιατι δεν εχεις φραγκα κακομοιρη νεοελληνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Με μια καλη κλειδαρια (αν η εμπρος ροδα εχει μπλοκαζ, τοτε την κλειδωνεις κι αυτη μαζι), εισαι αρκετα ασφαλης θα ελεγα.Πιο πολυ κινδυνευεις σε πολυσυχναστα μερη μερα μεσημερι, παρα σε κλαμπ... για προτεινε τιποτα... Προτιμησε κατι σε τετοιο στυλ, αλλα να ειναι ενισχυμενη απ εξω. Ή αλλιως κλειδαρια-αλυσιδα για μηχανη, με χυτα-ατσαλενια σπειρωματα, μονοκομματα (οχι με κοψιμο στην ακρη). και αν σπασεις κανα καθρεπτη στη μπεμπα κανεις κανα εξαμηνο να τον αλλαξεις γιατι δεν εχεις φραγκα κακομοιρη νεοελληνα! Κακομοιρη καταχρεωμενε νεοελληνα* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erleichda Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ναι.. το παιζεις ιστοριας με λευτα και στυλ, παρκαρεις και απεξω μια bmw cabrio (που την εχεις παρει 3ο χερι και 2 δανεια) και φευγεις με ενα πουλμαν γκομενες!αλλα τις πας σε ημιδιαμονης διοτι σπιτι ειναι η μαμα σου! :lol: ψυχογράφημα έκανες μόλις! Τις Παρασκευές στα freeday στο Θησείο δίπλα στο σημείο συνάντησης τραγουδάει ο αοιδός Τσαλίκης... οι αντιθέσεις του κόσμου γύρω μου περνάν μπροστά από τα μάτια μου κάθε βδομάδα στο σημείο αυτό Περί ασφάλειας: Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι να έχεις 2 διαφορετικές κλειδαριές Έχω και πέταλο και αλυσίδα πχ Αν μου το κλέψουν, θα πω 'μαγκιά τους' τουλάχιστον Δίνεις τόσα λεφτά στο ποδήλατο και μετά αγοράζεις αλυσίδα των 10 ευρώ και κλαίγεσαι Είναι κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Προτιμησε κατι σε τετοιο στυλ, αλλα να ειναι ενισχυμενη απ εξω.Ή αλλιως κλειδαρια-αλυσιδα για μηχανη, με χυτα-ατσαλενια σπειρωματα, μονοκομματα (οχι με κοψιμο στην ακρη). Κακομοιρη καταχρεωμενε νεοελληνα* εγω εχω κατι τετοιο http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TRK0767728 αλλα με ποιο χοντρο ''καλωδιο'' μηκους 50-60cm.δεν ειναι καλη λες?απο οτι θυμαμαι γυρω στα 15ευρω εκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 εγω εχω κατι τετοιο http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TRK0767728 αλλα με ποιο χοντρο ''καλωδιο'' μηκους 50-60cm.δεν ειναι καλη λες?απο οτι θυμαμαι γυρω στα 15ευρω εκανε Ολες αυτες με το συρματοσχοινο σπανε για πλακα σε δευτερολεπτα. Για την ακριβεια, κοβωνται. (Κι εγω τετοια εγω, αλλα πρεπει να παρω καλυτερη). Καποιες εταιρειες (πολυ ακριβες), δινουν και αποζημιωση αν σας κλεψουν το ποδηλατο. Εσεις με τα ποδηλατα των 700+ ευρω σκεφτειτε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο απ ολα, μολις το ειδα λεω μακαρι να βρω αυτα τα παραπανω ευρω για να το παρω Μονο το μεγεθος με απασχολει.. ειμαι 1.72 περιπου, ποιο θα ειναι το σωστο? παιζεις στο medium με small, ειναι και αναλογα με τον καβάλο σου. , για να εισαι σίγουρη πήγαινε δες τα απο κοντα και καντα μια βολτα. φτιαξε και σωστα το υψος της σελας( ενω εισαι σε ισορροπία και προχωράς, πατας το πεταλι τερμα κατω με την φτερνα σου, το γονατο πρεπει να ειναι ελαχιστα λυγισμένο σχεδον ισο) μετα κανε βολτες και αποφασισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παντως κανεις δεν ανεφερε την bianchi.οταν πηγα να αγορασω το ποδηλατο μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι ειναι η καλυτερη μαρκα στον κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παιζεις στο medium με small, ειναι και αναλογα με τον καβάλο σου. , για να εισαι σίγουρη πήγαινε δες τα απο κοντα και καντα μια βολτα. φτιαξε και σωστα το υψος της σελας( ενω εισαι σε ισορροπία και προχωράς, πατας το πεταλι τερμα κατω με την φτερνα σου, το γονατο πρεπει να ειναι ελαχιστα λυγισμένο σχεδον ισο) μετα κανε βολτες και αποφασισε Καθολου λυγισμενο δεν πρεπει να ειναι. Πρεπει να ειναι ακριβως ολόισιο, αλλα να παταει. Και το ελαχιστο λυγισμα προκαλει κουραση/πονο μετα απο λιγη ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καθολου λυγισμενο δεν πρεπει να ειναι. Πρεπει να ειναι ακριβως ολόισιο, αλλα να παταει.Και το ελαχιστο λυγισμα προκαλει κουραση/πονο μετα απο λιγη ωρα. αυτο ισχυει για τους πολυ προχωρημενους (αθλητες) μου ειπε αυτος που πουλαει τα ποδηλατα στη γειτονια μου.για τους υπολοιπους ισχυει αυτο που ειπε ο kabamaru21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erleichda Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 margaritagr, έχουμε σχεδόν το ίδιο ύψος και έχω small +1 και γω στο ελαφρως λυγισμένο πόδι Δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί,μου προκαλέι όμως έντονο πόνο και κούραση το ολόισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πολυ ωραια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! αυριο μαλλον θα παω στον Grammarios να το δω κι απο κοντα. Ελπιζω να μ αφησουν να το καβαλησω λιγο και εκτος μαγαζιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πολυ ωραια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! αυριο μαλλον θα παω στον Grammarios να το δω κι απο κοντα. Ελπιζω να μ αφησουν να το καβαλησω λιγο και εκτος μαγαζιου μαλλον.δεν ειναι και λιγα αυτα που θα τους αφησεις!πρεπει να παρεις μια τρομπα, κρανος, γαντια, κλειδαρια, παγουρακι, μικρο τσαντακι, φωτα μπρος πισω και δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα θα δεις στην πορεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erleichda Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πολυ ωραια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! αυριο μαλλον θα παω στον Grammarios να το δω κι απο κοντα. Ελπιζω να μ αφησουν να το καβαλησω λιγο και εκτος μαγαζιου Αθήνα είσαι; Πρώτη φορά ακούω γι' αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 πρεπει να παρεις μια τρομπα, κρανος, γαντια, κλειδαρια, παγουρακι, μικρο τσαντακι, φωτα μπρος πισω και δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα θα δεις στην πορεια. Ναι τα εχω ολα αυτα υπ οψην μου! Αθηνα ειμαι ναι εμενα με βολευε ο Kassimatis που ειναι κοντα στο σπιτι μου, αλλα στο site του δεν ειδα να εχει cube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 μαλλον.δεν ειναι και λιγα αυτα που θα τους αφησεις!πρεπει να παρεις μια τρομπα, κρανος, γαντια, κλειδαρια, παγουρακι, μικρο τσαντακι, φωτα μπρος πισω και δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα θα δεις στην πορεια. α μπραβο ξεχασα το κρανος ΠΑΝΤΑ κρανος ολοι παρτε κρανος, εχω αγορασει κατι ωραια κτηματα στο βουνο εγω! και οχι μονο, αλλα κανα δυο μετρα της Θηβων και της Πατησιων μου ανήκουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα