Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαλα κ γω το σκεφτομαι με τις τιμες της βενζινης. Απλα εχω απ το δημοτικο να καβαλησω ποδηλατο και δεν ξερω αν θα ειναι καλη επιλογη..

Μαργαριτα γραψε εντυπωσεις, μ ενδιαφερει το θεμα..

μη μασας το ποδηλατο οσα χρονια και να περασουν δεν ξεχνιεται.θα σε βοηθησει και σε θεματα αντοχης.

παιδια θεσσαλονικη παιζει αυτο το κινημα http://www.bikerespect.gr/index2.htm

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα, αλλα..δε ξερω ποιο να διαλεξω..

1)Scott P2 '09 http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=1131

2)Ideal Intergrator 02 http://www.idealbikes.net/?section=1738&language=el_GR&itemid1494=1874

3)Cube Nature '10 http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/nature-black_id_36159_.htm

4)Orbea Elgeta '10 http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB10ELGETA

Υπερτερει καποιο σημαντικα εναντι καποιου αλλου??:rolleyes:

το orbea το ξεχνας

το cube ειναι το καλυτερο

το scott ειναι ευκαιρια

το ideal ειναι το outsider

αυτο που θα παρεις θα πρεπει να ειναι αυτο που εσενα θα σου αρεσει,τραβαει,πωρώνει,ελκει, να το καβαλήσεις και να πας για βρουβες,χορτα,τσιγαρα,δουλεια,ταξίδι,καφε,clubing

Γιατι ετσι, γιατι μπορεις-γουσταρεις να πας με το συγκεκριμενο ποδηλατο.

αυτος ειναι ο σωστος οδηγος αγορας:shifty:

Δημοσ.
το orbea το ξεχνας

το scott ειναι ευκαιρια

το ideal ειναι το outsider

αυτο που θα παρεις θα πρεπει να ειναι αυτο που εσενα θα σου αρεσει,τραβαει,πωρώνει,ελκει, να το καβαλήσεις και να πας για βρουβες,χορτα,τσιγαρα,δουλεια,ταξίδι,καφε,clubing

Γιατι ετσι, γιατι μπορεις-γουσταρεις να πας με το συγκεκριμενο ποδηλατο.

αυτος ειναι ο σωστος οδηγος αγορας:shifty:

καλα αμα πας για clubing και το κλειδωσεις απ' εξω μετα αν το ξαναβρεις γραψε μου!:lol:

Δημοσ.
καλα αμα πας για clubing και το κλειδωσεις απ' εξω μετα αν το ξαναβρεις γραψε μου!:lol:

Εκτος αυτου αμα παει και σε κανενα clubaki πολυ "ετσι" ξερω 'γω και τον δουν με ποδηλατακι την πορτα την εχει σιγουρη :P:lol:

Δημοσ.
Εκτος αυτου αμα παει και σε κανενα clubaki πολυ "ετσι" ξερω 'γω και τον δουν με ποδηλατακι την πορτα την εχει σιγουρη :P:lol:

ε αφου ειμαστε 100 χρονια πισω τι περιμενεις?εδω θεσσαλονικη βλεπεις ολοι περπατανε μεσα στους ποδηλατοδρομους παταω το κουδουνακι να φυγουν μου λεει ο αλλος να πας εσυ ρε μεγαλε ακρη εμεις ειμαστε πιο πολλοι και πεταγετε η γυναικα του λεει τι νομιζετε οτι εδω ειναι αμστερνταμ?λεω με τετοια νοοτροπια δεν θα γινουμε ποτε.αν ειναι ετσι επειδη οι πεζοι ειστε πιο πολλοι μπειτε και μεσα στο δρομο θα φυγουν ολοι να περπατησετε εσεις.

Δημοσ.

Παρατηρώ πως ο κόσμος που πάει σε κλαμπ, και ειδικά οι κοπέλες, έχουν αυτό το βλέμμα του οίκτου και της αποστροφής στους ποδηλάτες:lol:

Άρα για το κλαμπ καλό είναι να σκεφτούμε και καμια άλλη εναλλακτική ξερωγω

Δημοσ.
Παρατηρώ πως ο κόσμος που πάει σε κλαμπ, και ειδικά οι κοπέλες, έχουν αυτό το βλέμμα του οίκτου και της αποστροφής στους ποδηλάτες:lol:

ασχετο αλλα ωραιο αβαταρ!diane arbus!!!

• Moderators
Δημοσ.
παιδια οι κουρσες μεχρι ποσες ταχυτητες μπορουν αν δορεσουν??

εννοω τα mtb εχουν 21 ή 24....με τις κουρσες τι γινεται??

30 φιλε. 3 δισκοι εμπρος, 10πλή κασετα πισω.

Kαλα κ γω το σκεφτομαι με τις τιμες της βενζινης. Απλα εχω απ το δημοτικο να καβαλησω ποδηλατο και δεν ξερω αν θα ειναι καλη επιλογη..

Μαργαριτα γραψε εντυπωσεις, μ ενδιαφερει το θεμα..

Αν κανεις 10 λεπτα το εχεις ηδη ξαναθυμηθει.

Απλα μετα μενει να βρεις τα ορια φρεναρισματος-προσφυσης προκειμενου να κινεισαι ευελικτα και ανετα, χωρις κινδυνους. ;)

Με μια καλη κλειδαρια (αν η εμπρος ροδα εχει μπλοκαζ, τοτε την κλειδωνεις κι αυτη μαζι), εισαι αρκετα ασφαλης θα ελεγα.

Πιο πολυ κινδυνευεις σε πολυσυχναστα μερη μερα μεσημερι, παρα σε κλαμπ...

Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας... :-(

Αλλα ευτυχως μπορεις παντα να το κλειδωσεις 20 μετρα πιο περα.

Δημοσ.

Με μια καλη κλειδαρια (αν η εμπρος ροδα εχει μπλοκαζ, τοτε την κλειδωνεις κι αυτη μαζι), εισαι αρκετα ασφαλης θα ελεγα.

Πιο πολυ κινδυνευεις σε πολυσυχναστα μερη μερα μεσημερι, παρα σε κλαμπ...

για προτεινε τιποτα...

Δημοσ.

Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο απ ολα, μολις το ειδα λεω μακαρι να βρω αυτα τα παραπανω ευρω για να το παρω :-D

Μονο το μεγεθος με απασχολει.. ειμαι 1.72 περιπου, ποιο θα ειναι το σωστο?:rolleyes:

Δημοσ.

ναι.. το παιζεις ιστοριας με λευτα και στυλ, παρκαρεις και απεξω μια bmw cabrio (που την εχεις παρει 3ο χερι και 2 δανεια) και φευγεις με ενα πουλμαν γκομενες!

αλλα τις πας σε ημιδιαμονης διοτι σπιτι ειναι η μαμα σου! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...