firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ideal Ezigo ή Ideal Testek; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες ριξτε μια ματια και εδω... http://www.podilates.gr http://www.podilates.gr/forum/10 Οργανονονται και βολτες αν εχετε βαρεθει να ποδηλατειτε μονοι σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 σαν πολύ μεγάλα δεν είναι τα 28" του Ezigo? γιατί δεν παίρνεις ένα τέτοιο λίγο φλώρικα μου φαίνονται αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε απο τρεκινκ δεν ξερω πολλα αλλα το εζιγκο θα σου ελεγα... εχει και 28αρες ζαντες ενω το αλλο 26 (παντως με τους λασποτηρες φαινετε ασχημο) ρωτα και εδω--> podilates.gr kai cyclist friends.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θέλω καθαρά mountain ή αγωνιστικό. Κινούμαι αρκετά και στην πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, έχω πρόβλημα. Πρωτού προβώ σε αλλαγή σέλας (σε ένα μαγαζί που πήγα, μικρό βέβαια, δεν είδα κ πολύ μεγάλες/άνετες σέλες), μπορώ να κάνω καμιά πατέντα για να μην πιάνεται ο κώλ** μου; Μετά από κανά τέταρτο-20λεπτο, η κατάσταση είναι ψιλοανυπόφορη. Ειλικρινά έτσι μουερχεται να βάλω καμιά σέλα γυναικείου ποδηλάτου, αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται, μάλλον άσχημα. Το ποδήλατο είναι αυτό: http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=147 Ευχαριστώ. ΥΓ. Έχει αλλάξει κάποιος σέλα για μεγαλύτερη άνεση στο ποδήλατό του για να μου προτείνει κάτι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:09 ---------- Μόλις έπεσε το μάτι μου εδώ. http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=BNT0781363 Κάνει δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θες στενή σέλα όχι φαρδιά, γι' αυτό πιάνεσαι. Μία με κενό για τον προστάτη, θα σε βολέψει, δεδομένου πως έχεις ρυθμίσει σωστά ύψος και θέση της σέλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Store-BMWShop-Site/en_GB/-/EUR/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=_PigMthKMy4AAAEfL1l0AnAQ&CatalogCategoryID=ggqgMthKn8AAAAEWNQxA7I.Q&noReload=true&SecondCurrency= Έχω τρελαθεί με το εργαλείο!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θες στενή σέλα όχι φαρδιά, γι' αυτό πιάνεσαι. Μία με κενό για τον προστάτη, θα σε βολέψει, δεδομένου πως έχεις ρυθμίσει σωστά ύψος και θέση της σέλας. Πως γίνεται να θέλω στενή σέλα; Αφού με την στενή που έχω τώρα με πονάει το κόκαλλο εκεί ανάμεσα και πιάνομαι. Φαρδύτερη σέλα - φαρδύτερο μαξιλάρι - πιο αναπαυτικά. Έτσι δεν πάει; Αυτό που σου δειξα, το επιπλέον που το φοράς στη σέλα, λέει τίποτα, ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν σε πονάει ο κόκυγγας, είναι λάθος η θέση της σέλας. Αν σε πονάει ο προστάτης, θες άλλη σέλα ή σορτσάκι με προστατευτικά. Γενικά, με περισσότερα χιλιόμετρα θες πιο λεπτή σέλα. Σου μεταφέρω αυτά που μου είπαν στο μαγαζί, γιατί κι εμένα πόναγε ο προστάτης μου μετά από λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ , θέλει ποδηλατικό εσώρουχο, σωστή ρύθμηση σέλας ύψος- απόσταση από το τιμόνι , ενδεχωμένος σωστό μέγεθος σέλας (δηλ. το κενό στην μέση αλλά και τα μαξιλαράκια να συμπήπτουν με τα δύο κοκαλάκια της λεκάνης σου - hint ισχιακό οστό) κάτι το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις μόνο σε εξειδικευένο μαγαζί. Αλλά και πάλι , στην αρχή θα σε ξεράνει όπως και να χει, με τον καιρό όμως ο ιστός που έρχεται σε επαφή με την σέλα (γύρω από το ισχιακό ) θα σκληρήνει και έτσι θα δημιουργηθεί ένα πιο ανθεκτικό φυσικό "μαξιλαράκι", μετά δεν θα νιώθεις τίποτα. Κάθε φορά που θα απέχεις για μεγάλο διάστημα από τις εξορμήσεις σου και επιστρέφεις ξανά , δυστυχώς θα περνάς τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Προσπάθησα να φτιάξω το παλιό μου mountain ποδήλατο, αλλά ο μάστορας μου είπε ότι θέλει 80-90€ και αποφάσισα να ψάξω καλύτερα για καινούργιο ποδήλατο. Μένω στην Πετρούπολη και το θέλω για βόλτες, γυμναστική και άμα πάρω το κολάι γιατί όχι και για μετακίνηση. Να τονίσω ότι στην Πετρούπολη έχει πολλές ανηφόρες-κατηφόρες γι' αυτό είναι απαραίτητο να πάρω mountain bike (με ταχύτητες). Επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει στον χώρο ζητάω την συμβουλή σας Το budget που διαθέτω είναι γύρω στα 200€ με ταβάνι τα 250€. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.bike-center.gr/index.php?osCsid=422a9371d12e14ee38c07b5adb6e8d95 Πολύ εξυπηρετικοί,αρκετά μεγάλη ποικιλία,καλές τιμές,εγώ τους ζήτησα κάποια έκπτωση και μου κάναν δώρο την αποστολή στο χώρο μου,δωρεάν η αλλαγή των ελαστικών με αυτά που μου πρότεινε,λάδι για την αλυσίδα,ακροτίμονα,μια σαμπρέλα για να την έχω καβάτζα,κλειδαριά και φως. Σαμπρέλα,λάδι για αλυσίδα,κλειδαριά και αλλαγή των ελαστικών με λάστιχα της επιλογής σου είναι στάνταρ δώρα που κάνουν απλά την αποστολή στο χώρο μου την έκανε δώρο όταν τον ρώτησα για έκπτωση(Και δεν είναι e-shop και πλαίσιο κανονικά από 30€ εώς 70€ χρέωναν οι άλλοι),και τα ακροτίμωνα και το φώς προσφέρθηκε αυτός να μου τα κάνει δώρο όταν τον ρώτησα τι τιμές έχουν που ήθελα να βάλω, Μου βγήκε το ποδήλατο σχεδόν 70-100€ φθηνότερο από οπουδήποτε αλλού και να το έπαιρνα.Εκτώς των δώρων και της δωρεάν αποστολής και η τιμή του ήταν ένα 20€ πιο κάτω από τον δεύτερο φθηνότερο. Σε ποδήλατο που ο δεύτερος φθηνότερος μαζί με την έκπτωση μου το άφηνε 480€+έξοδα αποστολής που υπολόγιζε γύρω στο 30άρι+χωρίς να αναφερθεί σε δώρα και σε αλλαγή ελαστικών...αυτός το είχε ήδη στο site 460€ και όλα τα άλλα μου τα έκανε δώρο+ότι με βοήθησε πάρα πολύ στην επιλογή του ποδηλάτου Πάρε ένα τηλέφωνο(Κάπου το έχει στο site και εγώ από το τηλέφωνο την έκανα την παραγγελία) και θα σε διαφωτίσουν απόλυτα στο ποιο ποδήλατο να πάρεις στα λεφτά που δίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος... τι το καλυτερο εχει ενα ποδηλατο των 700ε απο ενα των 150-200ε που να αξιζει τετοια διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος... τι το καλυτερο εχει ενα ποδηλατο των 700ε απο ενα των 150-200ε που να αξιζει τετοια διαφορα; Καμία διαφορά αν δεν ασχολείσαι τόσο ώστε να την ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα