Προς το περιεχόμενο

Τί ποδήλατο έχετε ή θέλετε

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πακέτο.....Πότε στο κλέψανε φίλε μου?

Ρωτάω γιατί πριν κάνα μήνα άρχισα να βλέπω ένα ίδιο να το δένει κάποιος στο γραφείο από κάτω (Μέγαρο Μουσικής), και δεν είναι κ πολύ συνηθισμένο ποδήλατο.....

Κάνε καμιά βόλτα από την μενάδρου στο κέντρο, έχω ακούσει ότι εκεί βρίσκεις πολλά κλεμμένα...

Κάνε κ κάνα Post στο site που παρέθεσα παραπάνω (http://www.podilates.gr) υπάρχει ειδική ενότητα με κλεμμένα!!!

Μπορεί να το βρεις...you never know

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μήπως αυτό σου θύμισε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όντως θησείο-βόλος είναι λίγο μεγάλη απόσταση, βέβαια είναι κατηφόρα (!!!) κ με την κούρσα δεν πιστεύω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.....B)

Να φανταστείς πόσο έχω καζανιάσει τον τελευταίο καιρό :lol: Ο φίλος μου είχε πει για θησείο, το ανεκδοτάκι όμως πράγματι μπέρδεψα ποιος το έιπε. Must, clean, brain

@magazatoras, κρίμα ρε συ, άντε καλορίζικο και προσεκτικά το καινούργιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Tο νέο μου hybrid ποδήλατο 2009 GT Transeo 3.0 Disc 618_323_G9TRA3D_309_1.jpg

Tα παλιά μου είναι:

• ideal safari του 2001,
  • ideal hillmaster του 1993 (σώζεται μόνο ο ατσάλινος σκελετός του, αφού όλα τα υπόλοιπα τα έφαγε η σκουριά)
  • starbik (αν θυμάμαι καλά) του 1990 ή 91 που μου το έκλεψαν (σιγά την αξία του δηλαδή, οι γύφτουλες)
  • ένα μπλε ηλεκτρίκ bmx (δεν θυμάμαι μάρκα) το 1988
  • ενα σούπερ κόκκινο μικρό ποδηλατάκι που τους περνούσε όλους το 1986
  • το πρώτο μου ποδήλατο το 1984
  • και ένα τρελό κίτρινο τρικυκλάκι το 1982 μιας και πρώτα έμαθα να κάνω ποδήλατο και να τρέχω σε κατηφόρες και μετά να περπατάω. Περπάτημα; Μπλιάχ. Ποιός περπατάει όταν μπορεί να κάνει ποδήλατο; :P
  • η περπατούρα πιάνεται για ποδήλατο; :mrgreen:

Επόμενη μου αγορά θέλω να είναι το bionx http://www.greenspeed.us/bionx_350_lithium_battery.htm γιατί καλό το πετάλι, αλλά όταν θες να πας κάπου χωρίς να είσαι μούσκεμα στον ιδρώτα και το αυτοκίνητο δεν είναι λύση λόγω πάρκινγκ και κίνησης, τότε το ηλεκτρικό μοτεράκι είναι η ιδανική λύση.

@mitsikas, σε αυτό το χρώμα το πήρες; ωραίο... άντε καλορίζικο αλλά σα να μη σου λείπουν τα ποδήλατα :P

εγώ χτες πήγα τον hillmaster (2007) στον ποδηλατά, γιατί έκανε ένα θόρυβο πολύ ενοχλητικό εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Σε παλιότερη λανθασμένη διάγνωση κάτι κατάλαβε λάθος και μου χε πει "δεν γίνεται". Δεν μπορούσα να το ακούω άλλο, ξαναπήγα, επέμεινα, και διαπιστώθηκε πώς έφταιγε η μεσαία τριβή, που όπως είπε ήταν εξαρχής κακά συναρμολογημένη. Ταιριάζοντας τη όπως έπρεπε, το ποδήλατο είναι σαν καινούργιο, κυριολεκτικά, όπως θα πρεπε να ναι καινούργιο, γιατί τελικά εγώ το είχα πάρει σκάρτο. Ά ρε ideal μας απογοήτευσες... :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
@mitsikas, σε αυτό το χρώμα το πήρες; ωραίο... άντε καλορίζικο αλλά σα να μη σου λείπουν τα ποδήλατα :P

εγώ χτες πήγα τον hillmaster (2007) στον ποδηλατά, γιατί έκανε ένα θόρυβο πολύ ενοχλητικό εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Σε παλιότερη λανθασμένη διάγνωση κάτι κατάλαβε λάθος και μου χε πει "δεν γίνεται". Δεν μπορούσα να το ακούω άλλο, ξαναπήγα, επέμεινα, και διαπιστώθηκε πώς έφταιγε η μεσαία τριβή, που όπως είπε ήταν εξαρχής κακά συναρμολογημένη. Ταιριάζοντας τη όπως έπρεπε, το ποδήλατο είναι σαν καινούργιο, κυριολεκτικά, όπως θα πρεπε να ναι καινούργιο, γιατί τελικά εγώ το είχα πάρει σκάρτο. Ά ρε ideal μας απογοήτευσες... :P

Ενα Hillmaster μοντέλο 2007 είχα κι εγώ, καλή εργονομία και θέση αναβάτη, αλλά η Ideal μου δίνει την εντύπωση πως έχει στρογγυλοκαθήσει εκεί ψηλά που έφτασε και δεν σκέφτεται άλλο πια τον ποδηλάτη. Το τιμόνι μόνο του εν λόγω Hillmaster κόντευε πάνω από κιλό(!!!) αφού ήταν σιδερένιο! Το ίδιος βαριές ήταν και οι μπροστινές του αναρτήσεις, ενώ ο σκελετός στοιβαρός μεν, βαρύς δε, ανέβαινα μεγάλη ανηφορική διαδρομή και πήγαινε ο ιδρώτας ποτάμι. Ώσπου μια μέρα στο ποδηλάτιδκο, βρήκα ένα ανθρακονημάτινο σκελετό της Bev που φτιάχνει σκελετούς στην Ταίβάν για μια σειρά μεγάλες φίρμες. Τον πληρώνω 400 ευρώ (πάλι καλά, ήταν φερμένος από τη ετήσια διεθνή έκθεση Bike της Γερμανίας που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη) του φοράω τα περιφερειακά του Hillmaster, του αλλάζω τιμόνι και του βάζω ένα πολύ πιο ελαφρύ, αλλα του αφήνω τις ίδιες αναρτήσεις. Τώρα το ποδήλατο πετάει! Το μόνο πρόβλημα (που για έναν που ξέρει είναι σοβαρό) είναι ότι αντί το βάρος του να πέφτει πίσω, πεφτει (λόγω των βαριών αναρτήσεων) μπροστά... Ελπίζω, να εξοικονομήσω κάμποσα ευρώ και να του περάσω και ένα σετ ελαφρύτερες αναρτήσεις οπότε θα γίνει πέρφεκτ.

Σωστο ποδηλατο ειναι αυτο που εχει βοηθητικα ροδακια, που το σωστε να μην πεφτουμε!

Ειδατε τι επαθε ο Γιωργος τις προαλλες. Και τωρα του λενε "εδω ποδηλατο δε μπορεις να οδηγησεις, θα οδηγησεις το κρατος?"...

Πτωση ειχε προσφατα και ο Κ.Στεφ/λος αλλα αυτος ειναι 100 χρονων.

επειδη ψάχνομε για ποδηλατακι .. ισχυει το γεγονος οτι το ideal pro rider ειναι το ιδιο με το zig zag με μονη διαφορα τα μηχανικα δισκοφρενα?

Ψάχνω για σέλα γιατί μετά τα 5 χιλιόμετρα το υπογάστριο τρώει καταπόνηση. Κάπου διάβαζα πως είναι προτιμότερο να πάρω padded shorts από σέλα. Τι λέτε;

Ψάχνω για σέλα γιατί μετά τα 5 χιλιόμετρα το υπογάστριο τρώει καταπόνηση. Κάπου διάβαζα πως είναι προτιμότερο να πάρω padded shorts από σέλα. Τι λέτε;

Αγοράκι δεν είσαι frenzy?????Τότε πρέπει να πάρεις άμεσα σορτσάκι-κολάν με pads...Ειδικά αν κάνεις πάνω από 10χλμ την φορά.....

Αν δεν γουστάρεις να το φοράς κανονικά, βάζε το από μέσα σαν εσώρουχο! (αυτό κάνω εγώ γιατί νιώθω κάπως με το κολάν)

Επίσης τι σέλα έχεις?Τι διαδρομές κάνεις?Σε δρόμο ή σε χώμα?

Στο trecking έχω μία κλασική Selle Royal ενώ στο MTB έχω μια Selle Italia

Η Selle Italia παρόλο που είναι πέτρα, με βολεύει περισσότερο...πάντα σε συνδιασμό με ποδηλατικό κολάν....

επειδη ψάχνομε για ποδηλατακι .. ισχυει το γεγονος οτι το ideal pro rider ειναι το ιδιο με το zig zag με μονη διαφορα τα μηχανικα δισκοφρενα?

Αν κ μοιάζουν εκπληκτικά δεν μπορώ να σου απαντήσω με 100% σιγουριά...Πάντως το pro rider που το είχε ένας φίλος έχει καταπληκτικό σκελετό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...