Προς το περιεχόμενο

Τί ποδήλατο έχετε ή θέλετε

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά είναι. Μάλλον θα χρειαστείς αλλαγή σέλας αν το χρησιμοποιείς συχνά. Απαραίτητο αξεσουάρ και κόκκινα led που αναβοσβήνουν για πίσω. Επίσης προσοχή στις σκάρες για τα όμβρια ύδατα. Με τόσο στενό ελαστικό...

Το πήγα στον ποδηλατά (ο οποίος είναι πολύ respect, και το ψειριάζει το ποδήλατο) και έγινε η διάγνωση. Λαστιχα σαμπρέλες αλλαγή, ξεχαρβαλωμένο πετάλι φτιάξιμο, λίγο ίσιωμα μια ζάντα και είναι τζετ. Θα αλλάξω και σέλα και ταίνια στο τιμόνι και θα σουτάρω το δυναμό :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

Mobiky genius

http://www.foldingbikes.co.uk/mobiky/blue.jpg

και τα μυαλά στα κάγκελα! :)

αυτά τα διπλωτά δεν μπορούσα να αντιληφθώ την αξία τους μέχρι που πήγα λονδίνο και αντιλήφθηκα το μέγεθος του και το πλήθος γραμμών του μετρό, οπότε πλέον απορώ τι τα θέλουν τα αυτοκίνητα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

[σχετικά offtopic]

Ρε παιδιά βλέπω ακριβά ποδήλατα (καλά οκέι το ακριβό είναι και σχετικό προφανώς) και δεν έχουν αμορτισέρ ούτε μπροστά ούτε πίσω. Γενικά δε (θα 'πρεπε να) θεωρείται ψιλοmust;

Πω τι μου θύμισες τώρα...

Σκηνικό μερικές παρασκευές πριν στην καθιερωμένη βόλτα του Θησείου στις 21:30

Μου το περιέγραφε ο κολλητός μου (καθώς λόγω δουλειάς μέχρι αργά δεν άντεχα να πάω)

Έχουν μαζευτεί καμιά 40άρα ποδηλατάκια και περιμένουν κ τους υπόλοιπους.

Σκάει μύτη ένας άκυρος τύπος με μηχανή (ο οποίος από την περιγραφή ή ήταν βλακάκος ή προσπαθούσε να τους δουλέψει) και άρχισε τις άκυρες ερωτήσεις...

Και σε μια φάση ρωτάει έναν ποδηλάτη που είχε κούρσα πόσο κόστιζε το ποδήλατο του....

Του λέει ο ποδηλάτης (κάνα 2χίλιαρο 3χίλιαρο κάνει νομίζω το συγκεκριμένο) και ο "μηχανάκιας" παθαίνει πλάκα....και λέει

"τι λε ρε φίλε, γιατί τόσο ακριβό?Ούτε αναρτήσεις έχεις ούτε ταχύτητες (δεν έβλεπε ξεχωριστό λεβιέ για τις ταχύτητες και νόμισε ότι δεν έχει ταχύτητες), και το λάστιχο είναι πολύ λεπτό......σε δουλέψανε...."

Κάπου εκεί πρέπει οι ποδηλάτες να σκάσανε στα γέλια και να αρχίσανε το δούλεμα....

[/σχετικά offtopic]

To πήρα το ποδήλατο, και όλα μια χαρά εκτός από τα φρένα. Δεν τα πείραξε καν, και ενώ φαίνονταν μια χαρά αφού το τσούλησα διαπίστωσα πως είναι επικίνδυνα αδύναμα. Πόσο πιστεύεται θα πάει το μαλί να τα αλλάξω; Ή τι άλλο μπορώ να κάνω γενικά;

(αναφέρομαι στο ποδήλατο λίγα ποστ πιο πάνω)

To πήρα το ποδήλατο, και όλα μια χαρά εκτός από τα φρένα. Δεν τα πείραξε καν, και ενώ φαίνονταν μια χαρά αφού το τσούλησα διαπίστωσα πως είναι επικίνδυνα αδύναμα. Πόσο πιστεύεται θα πάει το μαλί να τα αλλάξω; Ή τι άλλο μπορώ να κάνω γενικά;

(αναφέρομαι στο ποδήλατο λίγα ποστ πιο πάνω)

Από όσο θυμάμαι κούρσα είναι το ποδηλατάκι σου ε?

Γενικά τα φρένα της κούρσας είναι λίγο περίεργα. Δεν θα φρενάρουν αμέσως, έχουν προοδευτικό σταμάτημα (πρέπει να αρχίσεις να τα πατάς πριν ακόμα σκεφτείς ότι πρέπει να σταματήσεις....)

Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από την 1 βδομάδα μου με την δανεική (και τέλεια) κούρσα ενός φίλου.

Φρένα, όπως και άλλα πραγματάκια για το ποδήλατο μπορείς να βρεις εδώ.

http://www.chainreactioncycles.com/

(Αγγλία βρίσκεται το μαγαζί, έμπιστο και φτηνό αν πετύχεις προσφορές.Έχω ψωνίσει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα.Ελέγχεις τιμές εδώ, ελέγχεις και στο site και υπολογίζεις πως σου είναι φτηνότερα να τα πάρεις)

Φρένα για κούρσες θα βρεις εδώ και νομίζω και εδώ,

πάρε μια ιδέα από τιμές να κάνεις την σύγκριση σου με τον ποδηλατά που θα πας.

Αξίζει να δώσεις κάποια χρηματάκια (κάνα 40άρι έκαστο) για τα φρένα...

Είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά με τις ταχύτητες που μπορείς να πιάσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα τα κοιτάξω.

Είναι αρκετά σχετικό, γιατί δεν νομίζω να είναι απλά θέμα είδους ποδηλάτου, είναι φρένα 20 ετών και γενικά τα νιώθω πολύ αδύναμα (δεν πήγαινα και γρήγορα και πάλι κάτι διασταθρώσεις ήταν τζόκερ). 40άρι το δίνω χαλαρά, γιατί τότε συνολικά θα είμαι και πάλι κάτω από 100 συνολικά έξοδα, και βγάζω κανονικό ποδήλατο :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

O ποδηλατάς ξηγήθηκε πολύ καλά. Άλλαξε μόνο το σύρμα του πίσω φρένου και το ψιλοταίριαξε γενικά. Αν και του χα πει "αν χρειαστεί, άλλαξέ τα και τελείως", μου είπε "δεν γίνεται να στο κάνω καλύτερο και να αλλάξω και τις δαγκάνες" και πήρε ένα τάλιρο. Πράγματι τα φρένα δουλεύουν πολύ καλά και το βολτάρω άνετα πλέον :-D

btw, θα χαζεύετε ώρα http://velospace.org/node

Άσε μεγάλε μας κατέστρεψες με το site πιο πάνω.....παίζει να το χάζευα καμιά ώρα...και έχω δουλειά (-δουλεία) να τελειώσω...με περιμένουν και για ποτό....άσε δράμα...

Anyway: ωραία η κούρσα σου.....γενικά τις έχω ψιλοερωτευτεί (αν κ είμαι πιο fan του βουνού) μετά από μια βόλτα με ένα δανεικό Scott.

Αν έχεις όρεξη κ χρόνο παρασκευή βράδυ στις 9:30 μαζεύονται τα παιδιά με τα ποδήλατα στο Θησείο (freeday http://www.podilates.gr/) κάνουν ωραίες βόλτες (και με την κούρσα θα το χαρείς πιστεύω).

Εγώ σαν κλασικός γκαντέμης την χάνω συνήθως λόγω αργού σχολάσματος (και κούρασης) από την δουλειά....

Πριν από κάτι βδομάδες έφερα το ideal strike που καθόταν, στην πολύ που σπουδάζω και είχα ξεχάσει ποσο απίστευτη αίσθηση σου δίνει το ποδήλατο. Και γουστάρω απίστευτα το τοπίο τις πόλης

STRIKE%20(2007).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Άσε μεγάλε μας κατέστρεψες με το site πιο πάνω.....παίζει να το χάζευα καμιά ώρα...και έχω δουλειά (-δουλεία) να τελειώσω...με περιμένουν και για ποτό....άσε δράμα...

Anyway: ωραία η κούρσα σου.....γενικά τις έχω ψιλοερωτευτεί (αν κ είμαι πιο fan του βουνού) μετά από μια βόλτα με ένα δανεικό Scott.

Αν έχεις όρεξη κ χρόνο παρασκευή βράδυ στις 9:30 μαζεύονται τα παιδιά με τα ποδήλατα στο Θησείο (freeday http://www.podilates.gr/) κάνουν ωραίες βόλτες (και με την κούρσα θα το χαρείς πιστεύω).

Εγώ σαν κλασικός γκαντέμης την χάνω συνήθως λόγω αργού σχολάσματος (και κούρασης) από την δουλειά....

Ένας φίλος που έχει μεγάλη τρέλα με ποδήλατα (κάθεται και φτιάχνει από έναν σκελετό σκέτο ένα raleigh που βρήκε) κάθεται και τα βλέπει ένα ένα στο velospace.

To δικό μου μοιάζει πάρα πολύ μ' αυτό, κρίνοντας από το σκελετό και πιο χαρακτηριστικά το τιμόνι, ένα bianchi sport sx. Βέβαια σε μένα το "sport sx" και το σήμα μπροστά είναι αυτοκόλλητα, και το σήμα είναι ένας αετός που έχει η bianchi αλλά γράφει "champion". Το κόβω για απομιμισούλα, 20 χρόνια πριν το πήραν στον 13χρονο τότε ξάδερφό μου, can't blame them B). (άκυρο το σενάριο με το link, ο σκελετός διαφέρει αισθητά)

Όσον αφορά στο θησείο, απέχω κάπου στα 400χλμ :P (βόλο). Μου το πε πρόσφατα και ο φίλος μου αυτός για τις παρασκευές, και λέει ένα αστειάκι. Ήταν μαζεμένοι και περνάει ένας ψιλοκάγκουρας τυπάκος και ρωτάει κάποιον με μια κούρσα "Φίλε, πόσο κάνει αυτό το ποδήλατο;" "Κάπου 1500, αν θυμάμαι καλά..." "ΤΙ? σε κοροϊδέψανε! αυτό δεν έχει ούτε αναρτήσεις!" :-D

Το site έγινε bookmark πάντως, thanks...

φάηρ, λες να πεταχτώ μία με την κούρσα να χάσω κάνα κιλό; :X

Επεξ/σία από soturin

...

Όσον αφορά στο θησείο, απέχω κάπου στα 400χλμ :P (βόλο). Μου το πε πρόσφατα και ο φίλος μου αυτός για τις παρασκευές, και λέει ένα αστειάκι. Ήταν μαζεμένοι και περνάει ένας ψιλοκάγκουρας τυπάκος και ρωτάει κάποιον με μια κούρσα "Φίλε, πόσο κάνει αυτό το ποδήλατο;" "Κάπου 1500, αν θυμάμαι καλά..." "ΤΙ? σε κοροϊδέψανε! αυτό δεν έχει ούτε αναρτήσεις!" :-D

[σχετικά offtopic]

Πω τι μου θύμισες τώρα...

Σκηνικό μερικές παρασκευές πριν στην καθιερωμένη βόλτα του Θησείου στις 21:30

Μου το περιέγραφε ο κολλητός μου (καθώς λόγω δουλειάς μέχρι αργά δεν άντεχα να πάω)

Έχουν μαζευτεί καμιά 40άρα ποδηλατάκια και περιμένουν κ τους υπόλοιπους.

Σκάει μύτη ένας άκυρος τύπος με μηχανή (ο οποίος από την περιγραφή ή ήταν βλακάκος ή προσπαθούσε να τους δουλέψει) και άρχισε τις άκυρες ερωτήσεις...

Και σε μια φάση ρωτάει έναν ποδηλάτη που είχε κούρσα πόσο κόστιζε το ποδήλατο του....

Του λέει ο ποδηλάτης (κάνα 2χίλιαρο 3χίλιαρο κάνει νομίζω το συγκεκριμένο) και ο "μηχανάκιας" παθαίνει πλάκα....και λέει

"τι λε ρε φίλε, γιατί τόσο ακριβό?Ούτε αναρτήσεις έχεις ούτε ταχύτητες (δεν έβλεπε ξεχωριστό λεβιέ για τις ταχύτητες και νόμισε ότι δεν έχει ταχύτητες), και το λάστιχο είναι πολύ λεπτό......σε δουλέψανε...."

Κάπου εκεί πρέπει οι ποδηλάτες να σκάσανε στα γέλια και να αρχίσανε το δούλεμα....

[/σχετικά offtopic]

Μήπως αυτό σου θύμισε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όντως θησείο-βόλος είναι λίγο μεγάλη απόσταση, βέβαια είναι κατηφόρα (!!!) κ με την κούρσα δεν πιστεύω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.....B)

@nick#18 : ναι κάθε παρασκευή γίνεται, από ότι είδα έχουν κανονίσει τα παιδιά κ αύριο beach party.....

θα προσπαθήσω να την σκαπουλάρω σήμερα νωρίτερα μήπως κ προλάβω την βόλτα....

Mου το κλέψανε (μάλλον επαγγελματίες) με κόφτη,στο ενάμισυ μέτρο απ' τη βιτρίνα μου.Μάλλον το φορτώσανε σε κλούβα που ήταν παρκαρισμένη.Χαλάλι τους και ας όψεται η μαλακία μου,αφού ήταν folding έπρεπε να το βάζω μέσα.tka3rlxhnc8u7xpq2zj1.jpg

Τέλος πάντων,παίρνω σήμερα αυτό:jhdw23bwwjkje5xay9m1.jpegκαι πιστεύω να έβαλα μυαλό να το χώνω μέσα.

Πιά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...