Προς το περιεχόμενο

Τί ποδήλατο έχετε ή θέλετε

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπερήφανος κάτοχος Scott Aspect 55 μοντέλο 2009...

Αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα για να το πάρω...

Είχα ξεκινήσει μικρός από Ideal αλλά έκανα την μετάβαση στα Scott και δεν ξαναγυρίζω πίσω...

Οι άνθρωποι εκεί στην Scott πραγματικά δημιουργούν έργα τέχνης......

(έχω οδηγήσει και το Scott Genius Carbon μοντέλο 2006 - φτιαγμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα και έχω μείνει άφωνος...)

mybike1.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πωπω τωρα θυμιθικα το velanos που ειχα πιτσιρικας με την κοντρα...τι σαβουρες και μελανιες ειχα γεμισει...snif

Και εσύ μου θύμησες ένα kawasaki που είχα (πάαααρα πολύ παλιό) με κόντρα....απίστευτες τούμπες και κολιές μέχρι αηδίας...!!:P:P:P

παιδια τωρα που ερχεται το καλοκαιρακι σιγα σιγα, σκεφτομαι να κανω συχνες διαδρομες απο την πολη μεχρι το χωριο μου(αποσταση 15χλμ. η λιγο παραπανω) με παρεα φυσικα! και λεω να παρω ενα καλο ποδηλατακι ξεκουραστο και ανετο για μεγαλες διαδρομες! ευχαριστω.

Ρε παιδιά βλέπω ακριβά ποδήλατα (καλά οκέι το ακριβό είναι και σχετικό προφανώς) και δεν έχουν αμορτισέρ ούτε μπροστά ούτε πίσω. Γενικά δε (θα 'πρεπε να) θεωρείται ψιλοmust;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν χωμένο κάπου στο βάθος του πλυσταριού της γιαγιάς, 20 χρόνια, το ποδήλατο ενός ξαδέρφου. Μου ήρθε η φλασιά, και το έφερα βόλο να του δώσω purpose. Θέλει ένα checkup από τον γιατρό (ποδηλατά) αλλά μια χαρά είναι

dscn2872.jpg

dscn2873.jpg

:-D :-D

Μια χαρά είναι. Μάλλον θα χρειαστείς αλλαγή σέλας αν το χρησιμοποιείς συχνά. Απαραίτητο αξεσουάρ και κόκκινα led που αναβοσβήνουν για πίσω. Επίσης προσοχή στις σκάρες για τα όμβρια ύδατα. Με τόσο στενό ελαστικό...

εγω το δικο μου το εχω κανει κουκλι...(του πατερα μου ηταν...καπου το εχω ξαναγραψει) απλα ενα βαψημαται θελει για τις γρατζουνιες και ετοιμο.

Επισης να προσεχεις και τις λακουβες γιατι δεν θελει πολυ η ζανταρα να στραβοσει...εχω αλαξει 2 φορες...και τα πετραδακια...ειναι πολυ υπουλα τα μπα*****δα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...