Προς το περιεχόμενο

Τί ποδήλατο έχετε ή θέλετε

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα κι απο μενα παιδια.Σκεφτομαι τελευταια να αγορασω κι εγω ενα MTB και προσπαθω μεσα απο οσα εχω διαβασει να κανω μια ερευνα αγορας, τα λ7 που διαθετω ειναι απο 300 - 400euro ειδα αρκετα μοντελα και αρκετες μαρκες, και κυριως καταληγω στις εξης IDEAL ή SCOTT, (βεβαια απο τα SCOTT δεν εχω και μεγαλα περιθωρια επιλογης).Τελος παντων αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι για τα ποδηλατα KELLYS τι γνωμη εχετε?Ειδα αρκετα μοντελα και μπορω να πω οτι δεν με αφησαν αδιαφορο.

Δεν έχω καβαλήσει KELLYS, όμως από ότι βλέπω οι τιμές τους είναι τέτοιες που να σε πορϊδεάζουν ότι είναι καλό προϊόν. Σου προτείνω πριν πάρεις ό,τιδήποτε να πάς και να το καβαλήσεις. Κι επίσης εφόσον σκέφτεσαι να πάς ψηλά σε τιμή, τότε δες και τα Specialized. Μπες και στο site τους να πάρεις μια γεύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...

βρήκα το παρακάτω υπολογιστή ποδηλάτου στον δρόμο. Ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι και αν υπάρχει η βάση με τον αισθητήρα σαν ανταλλακτικό;

dsc00184a.th.jpg

dsc00185nfh.th.jpg

βρήκα το παρακάτω υπολογιστή ποδηλάτου στον δρόμο. Ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι και αν υπάρχει η βάση με τον αισθητήρα σαν ανταλλακτικό;

dsc00184a.th.jpg

dsc00185nfh.th.jpg

Γιατί έχω την εντύπωση οτι κάποιος έφαγε τα μούτρα του???

Μπορεί να του έφυγε σε καμιά λακκούβα.....το έχω πάθει με το φωτάκι μου....ευτυχώς το πήρα χαμπάρι ότι έφυγε...δυστυχώς δεν επέζησε...

firewalker δεν πας σε κάνα ποδηλατάδικο καλύτερα...όλο κ κάποιο συμβατό καλωδιάκι θα έχουν....

Παιδια μπορειτε να προτεινετε κανενα μαγαζακι με καλα και φθηνα ποδηλατα; Ειμαι στην Αθηνα και με αμαξι δε βοελευει να πηγαινω στο γυμναστηριο. Δε βρισκει να παρκαρω. Ενα ποδηλατακι θα ηταν ο,τι πρεπει..

Μου το κλέψανε το ποδηλατάκι μου.. bb scott :( Μου αρέσει που στο τρίτο ποστ του θέματος προβληματιζόμουν για την ασφάλεια του...

Έλεγα να πάρω ένα πιο city friendly ποδήλατο. Π.χ. το ideal testek. Πως σας φαίνεται; Άλλες προτάσεις σε all terrain bikes?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...