gnsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ήθελες να σου πει και χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα κι απο μενα παιδια.Σκεφτομαι τελευταια να αγορασω κι εγω ενα MTB και προσπαθω μεσα απο οσα εχω διαβασει να κανω μια ερευνα αγορας, τα λ7 που διαθετω ειναι απο 300 - 400euro ειδα αρκετα μοντελα και αρκετες μαρκες, και κυριως καταληγω στις εξης IDEAL ή SCOTT, (βεβαια απο τα SCOTT δεν εχω και μεγαλα περιθωρια επιλογης).Τελος παντων αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι για τα ποδηλατα KELLYS τι γνωμη εχετε?Ειδα αρκετα μοντελα και μπορω να πω οτι δεν με αφησαν αδιαφορο. Δεν έχω καβαλήσει KELLYS, όμως από ότι βλέπω οι τιμές τους είναι τέτοιες που να σε πορϊδεάζουν ότι είναι καλό προϊόν. Σου προτείνω πριν πάρεις ό,τιδήποτε να πάς και να το καβαλήσεις. Κι επίσης εφόσον σκέφτεσαι να πάς ψηλά σε τιμή, τότε δες και τα Specialized. Μπες και στο site τους να πάρεις μια γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 βρήκα το παρακάτω υπολογιστή ποδηλάτου στον δρόμο. Ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι και αν υπάρχει η βάση με τον αισθητήρα σαν ανταλλακτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 βρήκα το παρακάτω υπολογιστή ποδηλάτου στον δρόμο. Ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι και αν υπάρχει η βάση με τον αισθητήρα σαν ανταλλακτικό; Γιατί έχω την εντύπωση οτι κάποιος έφαγε τα μούτρα του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μπορεί να του έφυγε σε καμιά λακκούβα.....το έχω πάθει με το φωτάκι μου....ευτυχώς το πήρα χαμπάρι ότι έφυγε...δυστυχώς δεν επέζησε... firewalker δεν πας σε κάνα ποδηλατάδικο καλύτερα...όλο κ κάποιο συμβατό καλωδιάκι θα έχουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τελικά μάλλον είναι από αυτά που είχε προσφορά το Lidl με καμιά 15αρια € νομίζω. Αν και έχει πολλές λειτουργίες με θερμοκρασία κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ναι και εμενα κατι τετοιο μου θυμιζει...ειχαν πολυ πραγμα αυτα του Lidl...εχει και φωτισμο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ναι έχει. Μπλε μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Παιδια μπορειτε να προτεινετε κανενα μαγαζακι με καλα και φθηνα ποδηλατα; Ειμαι στην Αθηνα και με αμαξι δε βοελευει να πηγαινω στο γυμναστηριο. Δε βρισκει να παρκαρω. Ενα ποδηλατακι θα ηταν ο,τι πρεπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ναι έχει. Μπλε μάλιστα. ναι απο αυτα ειναι...το βγαζεις και μια απο κατω αν δω τι συνδεση εχει? μηπως 3ερω που μπορεις να βρεις κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν έχει σύνδεση από κάτω. Επαγωγικά πρέπει να "πιάνει" τον αισθητήρα. Αν ανοίξεις το καπάκι της μπαταρίας φαίνεται ένα πηνίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ναι..ηταν τα ασυρματα...:\ δεν ξερω παντος αν ειχε με καλωδιο ειχα βρει σε ενα ποδηλαταδικο της γειτονιας εδω σκετη βαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ένα κίτρινο bmx με αυτοκόλλητα NO FEAR.χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μου το κλέψανε το ποδηλατάκι μου.. bb scott Μου αρέσει που στο τρίτο ποστ του θέματος προβληματιζόμουν για την ασφάλεια του... Έλεγα να πάρω ένα πιο city friendly ποδήλατο. Π.χ. το ideal testek. Πως σας φαίνεται; Άλλες προτάσεις σε all terrain bikes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν ειναι απο αθηνα.. κανε μια βολτα απο την μενανδρου παιζει με κανα 30ευρο να το βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα