o_magazatoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Montague Paratrooper/μου το κλέψανε... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2009 από o_magazatoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Montague Paratrooper Πολύ καλό. Κι από τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 900? με 12 άτοκες,πριν ενάμισυ χρόνο. >http://www.autoplus.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos_licious Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα... ναι, για Mountain Bike ενδιαφέρομαι.... αλλά όπως είπα Ideal ή Scott.... κοιτάξτε, μπορώ βασικά να πάω σε μεγαλύτερη τιμή (γύρω στα 300 με 350, το πολύ 400) αλλά δεν διαθέτω τα λεφτά αυτή την στιγμή... και το θέμα είναι ότι ποτέ μου δεν έμαθα να αγοράζω με δόσεις.... θα ήθελα λοιπόν και κάποιες προτάσεις στα συγκεκριμένα χρήματα και στις συγκεκριμένες μάρκες... anyway, θα προσθέσω και κάτι ακόμη... το θέλω και αν γίνετε με εμπρός-πίσω δισκόφρενα.... νομίζω ότι ζητάω πολλά βέβαια σε αυτά τα χρήματα αλλά οκ..., τις προτάσεις σας πάνω από όλα θέλω.... και όπως προανέφερα δεν θα με πείραζε καθόλου να είναι και παλιότερο μοντέλο... edit: Έχω ακούσει ότι μπορώ να αγοράσω μετέπειτα τα δισκόφρενα...αληθεύει? <<< b e a UTIFUL!!! >>> Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2008 από kotsos_licious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Είναι λίγα τα χρήματα που διαθέτεις, για ideal δεν μπορώ να προτείνω κάποιο, αλλά είμαι σίγουρος πως πρόσφατα μοντέλα της scott δε θα βρεις σε αυτά τα χρήματα. Η πρόταση παραπάνω για τα Giant, είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την τιμή και ειδικά MTB. Θα δώσεις 300-350euros και θα πάρεις ένα ποδήλατο που θα αξίζει περισσότερο από αυτό το ποσό. Προσωπικά έχω ένα giant, μοντέλο του 2003, το απλούστερο που υπήρχε, 320ευρώ το είχα πάρει κάθε μέρα κάνω 10 χιλιόμετρα και τα Σ/Κ καμιά 30αριά βουνό και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, εκτός ότι σκούριασε η βίδα του καθίσματος... Ούτε λάστιχα δεν του έχω αλλάξει. Σκέψου το, αλλιώς σου προτείνω οικονομία για το hybrid της scott, αν δεν πας πολύ στο βουνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 πωπω τωρα θυμιθικα το velanos που ειχα πιτσιρικας με την κοντρα...τι σαβουρες και μελανιες ειχα γεμισει...snif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα... ναι, για Mountain Bike ενδιαφέρομαι.... αλλά όπως είπα Ideal ή Scott.... κοιτάξτε, μπορώ βασικά να πάω σε μεγαλύτερη τιμή (γύρω στα 300 με 350, το πολύ 400) αλλά δεν διαθέτω τα λεφτά αυτή την στιγμή... και το θέμα είναι ότι ποτέ μου δεν έμαθα να αγοράζω με δόσεις.... θα ήθελα λοιπόν και κάποιες προτάσεις στα συγκεκριμένα χρήματα και στις συγκεκριμένες μάρκες... anyway, θα προσθέσω και κάτι ακόμη... το θέλω και αν γίνετε με εμπρός-πίσω δισκόφρενα.... νομίζω ότι ζητάω πολλά βέβαια σε αυτά τα χρήματα αλλά οκ..., τις προτάσεις σας πάνω από όλα θέλω.... και όπως προανέφερα δεν θα με πείραζε καθόλου να είναι και παλιότερο μοντέλο... edit: Έχω ακούσει ότι μπορώ να αγοράσω μετέπειτα τα δισκόφρενα...αληθεύει? <<< b e a UTIFUL!!! >>> Στα 350 με 400 θα βρεις και IDEAL δες εδώ http://www.idealbikes.net/cat1.php?cat=1 τα μοντέλα μετά τα δύο - τρίτα πρώτα είναι κοντά στα χρήματα που διαθέτεις. Αλλά και τα GIANT μη τα υποτιμάς καθόλου, άλλωστε στην Ασία κατασκευαζεται το 95% των σκελετών όλων των ποδηλάτων σήμερα. Αυτό που θα κοιτάξεις, αφου στα χρηματα αυτά αλουμίνιο παίρνεις, να είναι 7005 και όχι 6061 (αυτό είναι γνώμη δική μου, αλλος μπορεί να πει διαφορετικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos_licious Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) μάλιστα... μάλλον θα το καθυστερήσω κάνα 3μήνο (την αγορά..) να μαζέψω λίγα...(όσο μπορώ δηλ. ως φοιτητής...) anayway... στάμπαρα ορισμένα μοντελάκια όμως και θα ήθελα την γνώμη σας...! 1) Scott Aspect 55 Disc μοντ.2008 http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=345 2) IDEAL SPARK Disc μοντ.2008 http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=30 μου άρεσε πολύ το 1), το Scott... (και από εδώ: http://scottusa.com/us_en/product/62/751/aspect_55) νομίζω έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... ε? στοιχίζει 379 ή 510 ρε παιδιά γιατί όταν το βάζω στο καλάθι μου βγάζει 510... αν είναι 510 το ξεχνάμε μάλλον... γενικά στρέφομαι πολύ σε Scott γιατί αφ' ενός ξεκίνησα με Ideal και θα ήθελα να αλλάξω και αφ΄ετέρου εντυπωσιάστηκα από ένα Scott 6000 ευρώ ενός φίλου.... το ποδήλατο ήταν απλά ποιήμα... σκελετός από ανθρακονήματα κτλ.... και δεν συμαζεύεται...!!! τεσπα...η γνώμη σας...??? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2008 από kotsos_licious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
briganta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Η γνώμη μου είναι να μην το παιδεύεις πολύ το ζήτημα. Σε αυτή την κατηγορία τιμής οι διαφορές ανάμεσα στα ποδήλατα είναι πολύ μικρές (συνήθως τα περιφεριακά τους, δηλαδή εκτροπείς, μανέτες, χειριστήρια κλπ είναι από την μικρή σειρά της Shimano). Θα βρείς ένα ΜΤΒ που να σου αρέσει στο μάτι και θα το ''χτυπήσεις''. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις εκτός από τα Scott και Ideal (πολύ καλά αναμφισβήτητα) και τα Trek και Orbea. Μπορεί να μην τα έχεις ακουστά αλλά είναι από τα καλύτερα. Κάτι ακόμα. Αν επιμένεις να αγοράσεις ποδήλατο με δισκόφρενα ξανασκέψου το. Με αυτά τα χρήματα, 99,9% τα δισκόφρενα να είναι μηχανικά (όπως και στο Scott που αναφέρεις) πράγμα που κατά γενική ομολογία (από τους ειδικούς του χώρου) είναι χειρότερα ακόμα και από τα V-brakes. Ακόμα και στην αίσθηση του φρεναρίσματος -απ' ότι λένε- είναι χάλια. Με άλλα λόγια ή υδραυλικά ή V-brakes. Επίσης, αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις στο ποδήλατο λασπόλουτρα είναι ένας επιπλέον λόγος να μην το πάρεις με δισκόφρενα. Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά. Το σίγουρο είναι πως όποιο από τα ποδήλατα που αναφέρεις ή έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και να πάρεις, την δουλειά για την οποία το θέλεις θα την κάνουν μια χαρά. Εκτός αν το προορίζεις για downhill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spok Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Όντως αν πας για δισκόφρενα μόνο υδραυλικά, μακρυά από μηχανικά γιατί μόνο βάρος προσθέτουν και δεν προσφέρουν τίποτε, καλύτερα V-brakes από shimano deore και πάνω. Τώρα αν το Scott το πάιρνεις με τέτοια έκπτωση "χτύπα" το αμέσως. Από κει κι ύστερα για ποδήλατα ανθρακόνημα και με εξαιρετική γεωμετρία μπορείς να δεις και τα υπέροχα Specialized. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 To scott θα έπαιρνα και θα έβαζα v-brakes (2kg μείον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos_licious Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 για χρήση σε ένα μικρό χωριό το θέλω και λίγο βουνό.... οπότε δεν προβληματίζομαι τόσο... τώρα για τα φρένα μάλλον θα τα αφήσω προς το παρόν έτσι όπως είναι και στο μέλλον θα δω.... ευχαριστώ πολύ παιδιά.... αν όλα πάνε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα θα το έχω το ποδήλατο....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jacksonas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Καλησπερα κι απο μενα παιδια.Σκεφτομαι τελευταια να αγορασω κι εγω ενα MTB και προσπαθω μεσα απο οσα εχω διαβασει να κανω μια ερευνα αγορας, τα λ7 που διαθετω ειναι απο 300 - 400euro ειδα αρκετα μοντελα και αρκετες μαρκες, και κυριως καταληγω στις εξης IDEAL ή SCOTT, (βεβαια απο τα SCOTT δεν εχω και μεγαλα περιθωρια επιλογης).Τελος παντων αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι για τα ποδηλατα KELLYS τι γνωμη εχετε?Ειδα αρκετα μοντελα και μπορω να πω οτι δεν με αφησαν αδιαφορο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από Jacksonas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimVavas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 θα ηθελα bmx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jacksonas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ??????????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα