gary.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τελικά πήρα 6750... Μπορει κάποιοι να με βρισετε μια και ειχα την ευκαιρια να παρω τον 6850 τοσο φθηνα, αλλα ο άλλος ήταν πιο φθηνός..χαχα.. Όποιος θέλει δίνω τον 4500 για 30Ε(έχει 90 αυτή τη στιγμή)
xristakits Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 αυτες οι τιμες ειναι απο πλαισιο, ο φιλος gary ξεχασε να το αναφερει
gary.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ναι απο πλαισιο ειναι.Δεν υπηρχε καποιος λογος που δεν το ανεφερα. Τι σημασια εχει??
papeipa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδες εω τσιμπισα Ε8400 και Mobo Gigabyte P35-ds3v 2.1 70 ευρωπουλα και ειναι Τοπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 και που κολάει αυτό με το topic?
souvlaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι γιατί κοντεύω να κλείσω ραντεβού με οφθαλμίατρο?Πού τις βρίσκετε αυτές τις τιμές στο πλαίσιο...έχω ένα μήνα τώρα που προσπαθώ να διαλέξω κομμάτια να στήσω ένα μηχάνημα και μπαινω 20 φορές πλαίσιο 20 εσοπ αλλά δεν είδα ποτέ τέτοιες τιμές! Είχες δωροεπιταγή ή κάτι τέτοιο?Κάποια επιστροφή από χαλασμένο hardware?Δώστε μου ένα λινκ ρε παίδες!!!
gary.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι γιατί κοντεύω να κλείσω ραντεβού με οφθαλμίατρο?Πού τις βρίσκετε αυτές τις τιμές στο πλαίσιο...έχω ένα μήνα τώρα που προσπαθώ να διαλέξω κομμάτια να στήσω ένα μηχάνημα και μπαινω 20 φορές πλαίσιο 20 εσοπ αλλά δεν είδα ποτέ τέτοιες τιμές!Είχες δωροεπιταγή ή κάτι τέτοιο?Κάποια επιστροφή από χαλασμένο hardware?Δώστε μου ένα λινκ ρε παίδες!!! Σε καμία περίπτωση δεν θα βρεις πάντως αυτές τις ευκαιρίες στο site. Τον τελευταίο καιρό διώχνει κάποια προιόντα το πλαίσιο και ρίχνει κάποιες τιμές. Αν είσαι τυχερός και προλάβεις μόνο στα καταστήματα όμως.
souvlaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Έλα ρε παληκάρι μου και μου έχει γυρίσει το μάτι λέω τι έγινε και δεν μπορώ να το βρω...Ευχαριστώ πάντως αλλά απ'οτι κατάλαβα πρέπει να πας συνέχεια και αν το πετύχεις συν το ότι πρέπει να έχεις τρομερές γνώσεις hardware ώστε να αξιολογείς σωστά αυτό που προσφέρεται....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.