Charis.a Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μπαίνω στο φορουμ και με το που πατάω σε κάποιο thread για να το διαβάσω ο "operapluginwrapper" παίρνει το 98% της CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εμένα μου εμφανίζει με "περίεργη" γραμματοσειρά τις ελληνικές σελίδες..Όχι κινέζικα, κανονικά ελληνικά αλλά κάπως ενοχλητικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 @cygnus: Πηγαινε στο opera:config, βρες που λεει "Enable Core X Fonts" και απενεργοποιησε το. Save και κλεινεις και ξανανοιγεις το opera. @charis.a: Για μπες στο opera: plugins (χωρις κενο αναμεσα) και δες μηπως εχει 2 διαφορετικα plugin για την ιδια δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 @cygnus: Πηγαινε στο opera:config, βρες που λεει "Enable Core X Fonts" και απενεργοποιησε το. Save και κλεινεις και ξανανοιγεις το opera. @charis.a: Για μπες στο opera: plugins (χωρις κενο αναμεσα) και δες μηπως εχει 2 διαφορετικα plugin για την ιδια δουλεια. Ναι, 2 έχει ... >Shockwave Flash application/futuresplash spl application/x-shockwave-flash swf /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so Shockwave Flash application/futuresplash spl application/x-shockwave-flash swf /usr/lib/flashplugin-nonfree/libflashplayer.so Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ε τοτε ειναι προφανες οτι πρεπει να σβησεις το ενα απο τα 2. Μαλλον το alternative. >sudo rm /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so To αλλο μαλλον ειναι το μαμα της adobe, γιαυτο δεν το σβηνω. Μηπως, μια στις εκατο, εχεις 64-bit και χρειαστηκε να κανεις κατι παραπανω για να παιζει το flash? Αν ναι, τοτε πρεπει να σβησεις το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ε τοτε ειναι προφανες οτι πρεπει να σβησεις το ενα απο τα 2. Μαλλον το alternative. >sudo rm /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so To αλλο μαλλον ειναι το μαμα της adobe, γιαυτο δεν το σβηνω. Μηπως, μια στις εκατο, εχεις 64-bit και χρειαστηκε να κανεις κατι παραπανω για να παιζει το flash? Αν ναι, τοτε πρεπει να σβησεις το αλλο. 32-bit έχω. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Απλά εγκατέστησα Οπερα 9,50 και είχα φλας. Αν σβήσω αυτό που λες, δε θα επηρεαστεί ο firefox ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Για να εισαι 100% σιγουρος, δες που ειναι το αναλογο plugin για τον FF (about: plugins). Σ'εμενα παντως, στο /usr/lib/mozilla/plugins/ εχει ΜΟΝΟ τα plugins του mplayer.To flash ειναι στο /usr/lib/firefox/plugins. Απο αυτο εξυπηρετουνται και ο ff και η opera. Επισης εχει και ονομα libflashplayer.so. Τι αλλο θες για αποδειξη? Firefox Shockwave Flash Όνομα αρχείου: libflashplayer.so ... Opera Shockwave Flash ... /usr/lib/firefox/plugins/libflashplayer.so Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kryptonite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εμένα μου εμφανίζει με "περίεργη" γραμματοσειρά τις ελληνικές σελίδες..Όχι κινέζικα, κανονικά ελληνικά αλλά κάπως ενοχλητικά... Κι εμένα το έκανε αυτό (πχ στο insomnia στις στήλες αριστερά) και στο page style ενεργοποίησα τις επιλογές "page style sheet" και "page fonts and colors" και έστρωσε. Κάτι άλλο που μου κάνει στο gmail όταν γράφω όνομα και κωδικό και πατάω enter με ξαναβγάζει στην αρχική σελίδα του gmail.Αν κάνω refresh τότε με βάζει στο inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Το εχω παθει και γω αυτο με το mail.Κατι με εκτροπη ειναι. Πας Προτιμησεις > Για προχωρημενους > Δικτυο > Ενεργοποιηση αυτοματης εκτροπης και το τικαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kryptonite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Το περίεργο είναι πως το automatic redirection είναι ενεργοποιημένο..Ήταν το πρώτο που κοίταξα κι εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Thx guys..Θα το δοκιμάσω όταν bootάρω Ubuntu και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 @jim_p: το έκανα αυτό με το enable core fonts αλλά δεν άλλαξε τίποτα.. @Kryptonite: δεν μπορώ να βρω αυτό που αναφέρεις (page style) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Γραμματοσειρες της MS εχεις εγκατεστημενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Όχι..Για βοήθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 χμμ το δικο μου προβλημα με opera 9.50 ειναι στο scrolling. καθε φορα που το κανω σα να "σπαει" πολυ η οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.