SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδια ο πατερας μου εχει studio μουσικης.Εχει ενα pc που εχει cpu intel pentium 4 στα 3 και πολους σκληρουθς δισκους[7].Το προβλημα ειναι πως σε ενα σημειο χτυπησε τους 85 βαθμους το pc μεχρι που σε ενα σημειο δεν με αφηνει να μπω στα windows .Πηγα να κανω format αλλα οταν περναω τα windows σε ενα σημειο ενω εχω διαγραψει τον c σκληρο μου εκει που κανει εγκατασταση τα αρχεια[Στην γνωτη μπλε οθονη]Μου βγαζει προβλημα σε ενα αρχειο που τελειωνει σε dll.Απλα να αναφερω πως το cd ειναι καταγρατζουμισμενο και εχω δοκιμασει τα παντα ,απο γρηγηρη διαμορφωση μεχρι αργη αλλα τιποτα βρισκει σφαλμα σε εκεινο το σημειο.Βεβεα μετα απο τους 85 βαθμους που μου ειχε βγαλει εβαλα μια νεα ψυχτρα πανω στον επεξεργαστη και τους πηγα στουσ 32 αλλα δεν ξερω μηπως εχει καπια βλαβη.Τους αφερεσα ολους τους σκληρους και αφησα εναν.Αυριο θα κατεβασω τα windows sp2 ξανα και θα τα βαλω γαι να δω μηπως παιζει το cd .Και κατι ακομα .Το τροφοδοτικο του ειναι πολι μικρο[400w ]για τοσεσ συσκευες που εχει βαλει αλλα τοσο καιρο δουλευε.Ακομα πριν το κανω το format πταν εμπενε στα windows μετα απο λιγο με πεταγε[Θα οφειλοταν στην θερμοκρασια ,αλλα εχει και ιους].Παιδια ειναι πολυ σημαντικο αν μπορεσετε να με βοηθεισετε γιατι εκει δουλευω και εγω.Ευχαριστω.
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Αν εχεις δυο dimm μνημων, βγαλε την μια και δοκιμασε. Ξαναδοκιμασε και με την αλλη, αν το προβλημα συνεχιζεται. Δοκιμασε και reset των μνημων.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Αλλαξα την μητρικη μου και επεξεργαστη και καρτα γραφικων και μνημες και δουλευει ρολοι τωρα.Το πτοβλημα πρεπει να ηταν η στην motherboar ή στον επεξεργαστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.