Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HP Pavilion dv9610

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο την αγορα του συγκεκριμενου φορητου το Φεβρουαριο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα στα καλα καθουμενα...ενω πχ γραφω στο word ή τον αφηνω ανοικτο για καμια ωρα και συνεχιζω την εργασια μου, κολλαει το πληκτρολογιο, δηλαδη δεν πατιεται κανενα πληκτρο...μετα απο restart κολλαει ολος ο υπολογιστης, ανοιγουν τα φωτακια του, δουλευει το ανεμιστηρακι αλλα η οθονη κανενα σημα, ουτε και σε εξωτερικη οθονη κανενα σημα που δοκιμασα.Η λυση;;; βγαζω τη μπαταρια για μισο λεπτο και τη ξαναβαζω και ολα οκ, ομως μου το εχει κανει ηδη 3 φορες και ανυσηχω? εχει κανεις καμια ιδεα; απο εβδομαδα θα παω και στο σερβις αφου ειμαι ακομα στην εγγυηση

....φοραει τα Vista απο τη μαμα του

Δημοσ.

Μαλλον εχει προβλημα υπερφορτωσης η μπαταρια σου.Δοκιμασε χωρις να εχεις την μπαταρια στο pc και πες αν συνεχιζει να σου παρουσιαζει τα ιδια.

Δημοσ.

Είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Πίστευα οτι είναι θέμα θερκοκρασιών....Ποτέ δεν διαπίστωσα τι συνέβαινε βέβαια επειδή απο τότε μέχρι τώρα αντιμετωπίζω ενα άλλο προβληματάκι...Αν και πιο πιθανό ειναι να το λύσεις με αυτό που προτείνει ο epivitor, τσέκαρε και αυτό που σου είπα....

Δημοσ.

Tη μια απο τις 3 φορες μου το ειχε κανει εβω ηταν η μπαταρια στη μεση και λιγο πιο κατω 35~40% και εκτος μπριζας....τελικα μαλλον θα το παω για service αλλα απολκειεται να μου πουν την αληθεια? οποτεκαμία ιδεα παραπάνω τι μπορει να φταίει?

Δημοσ.

Θέλει αντικατάσταση το motherboard μπορεί και μπαταρία. Να το πάς για service και να τους γράψεις στην εντολή επισκευής ότι έχεις γράψει και παραπάνω και θα στο φτιάξουν μια χαρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...