anvc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια! Εχω χασει το καλωδιaκι που συνδεεται με το μετασχηματιστη του εξωτερικου σκληρου μου, οποιος ειναι ο My Book 250GB, της Western Digital . Δεν εχω χασει ολο το καλωδιο, αλλα μονο εκεινο το μικρο καλωδιακι (ειναι αυτο που εχουν τα περισσοτερα dvd players οπως και αλλες συσκευες φανταζομαι). Δεν ξερω αν καταλαβατε! Ηθελα να ρωτησω αν ολα αυτα ειναι ιδια! Μηπως υπαρχει περιπτωση να τον καψω αν βαλω καποιο αλλο;;;
Kryptonite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Άν εννοείς το κομμάτι του καλωδίου που μπαίνει εδώ : δηλαδή κάτι σαν αυτό : ..τότε δεν έχεις πρόβλημα.. Απλά πρόσεξε να βρείς ένα ίδιου τύπου. Εννοώ αν θυμάσαι αυτό που είχες ήταν σαν αυτό της εικόνας ή απ΄τα άλλα που έχουν υποδοχές για τη γείωση? Κατα τα άλλα δε θα χεις πρόβλημα..
anvc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες! Ναι ειναι αυτο της δευτερης εικονας! Δηλαδη δε θα εχω προβλημα αν βαλω καποιο αλλο ιδιο ε;;;; EDIT: Ωπα μισο... τι εννοεις ιδιου τυπου και αυτο με τη γειωση; Ειναι ακριβως αυτο εμφανισιακα; Πρεπει να προσεξω τι γραφει επανω; Να'σαι καλα!!!!
Kryptonite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εννοώ αν θυμάσαι η άκρη που μπαίνει στην πρίζα ήταν σαν το καλώδιο της φωτογραφίας απ' το προηγούμενό μου πόστ ή σαν αυτό : Προσπάθησε πάντως να βρείς ένα καλώδιο αντίστοιχης συσκευής..πχ απο κάποιο laptop, στερεοφωνικο κτλ..Δηλαδή μη βρείς κανένα απο ξυριστική μηχανή πχ που σίγουρα θα είναι πιο λεπτό..Είπαμε δεν έχουν διαφορές αλλά μην το παρακάνουμε! Πάντως αν δεν θυμάσαι πως ήταν καλύτερα να περιμένεις να απαντήσει κάποιος που έχει το ίδιο μοντέλο (δε θα ναι και λίγοι)..
anvc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Oχι οχι... ηταν ακριβως το ιδιο με αυτο της δευτερης φωτογραφιας. Απλα ρωταω μηπως αυτα διαφερουν μεταξυ τους! Δηλαδη μπορει να ειναι εξωτερικα ακριβως ιδια, αλλα να δινουν παραπανω ταση (ή ο,τι ειναι τελος παντων) και μου καψει το σκληρο.
anvc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Oκ το επιχειρησα και ολα ειναι οκ!!!! Ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!!
Kryptonite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Καλά δεν είναι και όλα τα ίδια, αλλά άμα βρείς ένα απο κάποια αντίστοιχη συσκευή δε θα έχεις πρόβλημα πιστεύω..Εξάλλου τα πιο πολλά επάνω γράφουν και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες αν προσέξεις.. **edit : σαν να άργησα λίγο με το πόστ και με πρόλαβες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.