Προς το περιεχόμενο

Navigon PNA 2100 MAX

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται αυτός ο πλοηγός; Στα 199? η τιμή είναι εξαιρετική. Με cpu 533 MHz και 4,3 " οθόνη, δεν έχει αντίπαλο. Ξέρει μήπως κανείς τι λένε οι χάρτες του και το πρόγραμμα πλοήγησης? (Navteq)

Δημοσ.

Ειναι πολυ ομορφη και κομψη συσκευη. Εχει πολυ ωραιο χαρτη απο θεμα παρουσιασης. Πασχει ομως απο θεμα χαρτογραφισης. Ενω δειχνει τις περισσοτερες περιοχες και δειχνει και τους δρομους δεν εχει τα ονοματα των δρομων που δειχνει. Ειδικα σε περιοχες γυρω απο τις μεγαλες πολεις.

Δημοσ.

το destinator ειναι μονοδρομος για ελλαδα , πολυ καλα τα παει και το igo στην ελλαδα

Δημοσ.

Ναι λιγο ομως. Βασικα αν εχεις κοντα σου πλαισιο πηγαινε και ριξε μια ματια. Πρεπει να τις εχουν ανοιχτες για χρηση.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σκεφτόμουνα και εγώ για αυτό το GPS. Τo destinator 7 δεν μπορεί να περάσει με κάποιο τρόπο? Είναι κλειδωμένο?

Συνηθως στα pna γινεται αλλα μπορει να χρειατει να πειραχτουν λιγο οι παραμετροι του προγραμματος.

Δημοσ.

Πληροφοριακά το 2110 max έχει κάλυψη Ελλάδας 52% με τους χάρτες Q2/2008.

Με 19,95 η navigon σου δίνει κάπου 2 χρόνια δωρεάν χάρτες.

Αυτήν την στιγμή με χάρτες Q3/2008 η Ελλάδα έχει κάλυψη 59%.Όπως βλέπεις κάθε τρίμηνο βγάζει καινούργιους χάρτες.Πέρσι είχε με χάρτες Europe Release 2007/08, αν δεν κάνω λάθος 36,6% κάλυψη Ελλάδας.

Το μηχάνημα είναι για μένα-προσωπική γνώμη- κορυφή.Κορυφαία λειτουργικότητα,ακρίβεια,μενού,πληροφορίες.

Μείον του η λιγότερη κάλυψη Ελλάδας,σε σχέση με άλλες χώρες που έχει πάνω από 99% χαρτογράφηση.

Για να μπει desti επάνω,δεν νομίζω,δεν έχω βρει πουθενά flash rom ή παράμετρους που θα του επιτρέπει να παίζει desti.

Πληροφοριακά έχει βγει και το 2150 max αλλά φτάνει τα 300 ευρώνια.Μετά το καλοκαίρι θα το αγοράσω.Έχει bluetooth και φωνητικές εντολές.

Πριν πας για αγορά ενημερώσου τι χαρτογράφηση Ελλάδας έχει.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

που μπορω να κατεβασω το navigon που να τρεχει σε mls 3850 (mls)

το εκανα να μπορει (παροτι pna) να τρεχει windows... με δυνατοτητα να τρεξει και αλλα προγραμματα... εχει κανεις προταση πανω σε αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...