livewire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 - You want the truth, son???? - I.Want...The.Truth!!! -YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!!! :devil: ...και μετά βέβαια, σκάει το βιντεάκι "η αλήθεια είναι στους sex pistols" και δένει το γλυκό!
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 καλα κουβεντα κανουμε δεν εψαξα δα και το νοημα της ζωης Πάνω από όλα. Απλώς το τελευταίο σου post μου άφησε την αίσθηση πως δεν σε ικανοποίησε τίποτα από αυτά τα ωραία που σου πρότειναν τα παιδιά, φαντάστηκα πως θα σε ενδιέφερε ένας τρόπος για να βρεις καινούριες μουσικές πιο κοντά στα γούστα σου. That's all. Btw, για μερικούς μπορεί και να 'ναι το νόημα της ζωής.
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 - You want the truth, son???? - I.Want...The.Truth!!! -YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!!! :devil: Hit me babe:-D
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πάνω από όλα. Απλώς το τελευταίο σου post μου άφησε την αίσθηση πως δεν σε ικανοποίησε τίποτα από αυτά τα ωραία που σου πρότειναν τα παιδιά, φαντάστηκα πως θα σε ενδιέφερε ένας τρόπος για να βρεις καινούριες μουσικές πιο κοντά στα γούστα σου. That's all. Btw, για μερικούς μπορεί και να 'ναι το νόημα της ζωής. 1) ολα under consideration 2) δεν ειναι, σε λαθος μονοπατια ψαχνεις imho
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 1) ολα under consideration2) δεν ειναι, σε λαθος μονοπατια ψαχνεις imho Αν και δεν εννοούσα εμένα, εντούτοις, επειδή και για μένα είναι σημαντική η μουσική, μπορώ να νιώσω απόλυτα ( ? ) κάποιον που θα την θεωρούσε νόημα της ζωής του. Και ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι, για να μπορούμε να τους ακούμε όλοι εμείς οι μικροί και αδαείς.
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αν εξαιρέσουμε 2-3 εμπνευσμένες στιγμές-δίσκους των Dream Theater(όλες την προηγούμενη δεκαετία) και δούμε το έργο τους συνολικά, τότε μιλάμε για το πιο χτυπητό παράδειγμα κακώς εννοούμενου progressive metal, μακράν του δευτέρου. Τα παραλές λίγο..Δεν είναι 2-3 δισκάκια απλά. Δηλαδή ποιο progressive σχήμα έχει βγάλει περισσότερα "εμπνευμένα" άλμπουμ;
Kryptonite Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Dream Theater και ξερό ψωμί.. Οι τύποι είναι απίστευτοι απλά.. Ίσως είναι το μόνο συγκρότημα που τα live τους είναι καλύτερα απ΄τις studio ηχογραφήσεις! Ότι και να λέμε οι άνθρωποι ξέρουν τι θα πεί τεχνική.. PS : ...Fragile Vastness... +11111
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οι Theater σίγουρα το είχαν... Απλά έχουν αρχίσει και το χάνουν...
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οι Theater σίγουρα το είχαν...Απλά έχουν αρχίσει και το χάνουν... Σε αυτό συμφωνώ και εγώ...Αλλά όχι να τους βγάλουμε και άχρηστους..
livewire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν τους έβγαλα άχρηστους, Σίγκνους! Διάβασες, αλήθεια, τι έγραψα? , ...
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τι σημαίνει δηλαδή "το πιο χτυπητό παράδειγμα κακώς εννοούμενου progressive metal";
livewire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τεχνική για την τεχνική. Καθόλου συναίσθημα. Δήθεν ποικιλία. Γενικά, κούρασαν και κουράστηκαν.
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εντάξει, άποψή σου είναι αυτή..Αν δεν βρίσκεις συναίσθημα στους DT παρά μόνο άσκοπη φλυαρία στις νότες, είναι κάτι δικό σου.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οι Dream Theater έχουν πολλές αυξομοιώσεις στην ποιότητα των αλμπουμ που κυκλοφορούν, αλλα σε γενικές γραμμές έχουν βγάλει αρκετά καλό υλικό. Τα Metropolis Pt2, Images & words, Octavarium, Change of Seasons και το τελευταίο τους, είναι είναι τα αγαπημένα μου. Τα υπόλοιπα όμως, μου είναι τελείως αδιάφορα Επίσης καλοί οι Fates Warning, τα Inside Out, Perfect Symmetry, A Pleasant shade of gray και το Spectre Within είναι τα προτεινόμενα απο μένα. Δοκίμασε και τους Shadown Gallery, τους Symphony X και τους Royal Hunt αν σε ενδιαφέρει το πιο συμφωνικό υφός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.