pcfan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μπορεί όμως να μου απαντήσει κάποιος σ'αυτό ?? Τελικά λέω να πάρω την asus http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513317Αλλά λέει ότι θέλει 450 watt psu αλλα εγω έχω μόνο 400 θα πρέπει να το αλλάξω ; και αν ναι τι να παρω ;;
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μπορεί όμως να μου απαντήσει κάποιος σ'αυτό ?? Eξαρτάται από διάφορους παράγοντες αν θα παίξει. π.χ: Πόσο ποιοτικό και πραγματικά 400W είναι το Psu σου. Πόσο φορτωμένο είναι το υπόλοιπο σύστημά σου. Πόσα A δίνει στην +12 Δοκίμασε να δεις αν θα παίξει, και αν παίξει, καλώς. Ακόμα και αν παίξει πάντως, μην περιμένεις να τα φτύσει, έχε στο νου σου να το αναβαθμίσεις κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.
pcfan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Eξαρτάται από διάφορους παράγοντες αν θα παίξει. π.χ: Πόσο ποιοτικό και πραγματικά 400W είναι το Psu σου. Πόσο φορτωμένο είναι το υπόλοιπο σύστημά σου. Πόσα A δίνει στην +12 Δοκίμασε να δεις αν θα παίξει, και αν παίξει, καλώς. Ακόμα και αν παίξει πάντως, μην περιμένεις να τα φτύσει, έχε στο νου σου να το αναβαθμίσεις κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. ok thanks για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.