Προς το περιεχόμενο

Ποια ΑΤΙ ειναι αναλογη της 8600gt?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτη που θα σου δώσει τη λύση πιστεύω οτι ειναι η ΑΤΙ 3850.Βεβαια κ παλι ειναι ανωτερη της 8600gt.Thn υλοποιηση της ΑSUS θα την βρεις στα 90 ευρω στο πλαισιο.δεν θα σου προτεινα λυσεις της σειρας 2400 η 2600 γιατι πιστευω οτι βρισκονται πισω σε σχεση με την 3850.

Δημοσ.

Λογικά οι 2600xt και 3650. Αλλά αν μιλάς για AGP έκδοση πιθανόν να χουν προβλήματα. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχουν με HDMI/HDCP.

Δημοσ.

Η HD3650 έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις σε 3D με την 8600GT. Η HD3850 ακριβώς τις διπλάσιες.

Και οι δυό έχουν HDCP encoder για high resolution αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου.

Και οι δυό, με το βύσμα που παρέχουν (οι περισσότερες μάρκες) μετατρέπουν το DVI σε HDMI full HD με ήχο LPCM 2 καναλιών ή 5.1 AC3.

Δημοσ.
Παιδια τελικα λεω να χτυπησω την ATI HD 4850. θαναι καλη αγορα;

Αυτή τη στιγμή είναι μάλλον η καλύτερη αγορά βάση απόδοσης/τιμής.

Βέβαια είμαστε και σε φάση που αλλάζουν τα δεδομένα από μέρα σε μέρα...

Δημοσ.
Eγω που έχω pci-express και ειμαι ανάμεσα σε ASUS EAH3850/HTDI 512MB PCI-E RETAIL vs GIGABYTE RADEON HD3850 GV-RX385512H 512MB PCI-E RETAIL

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513317

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516159

Ποια θα ήταν η καλύτερη ;

Aπό επιδόσεις δεν έχουν καμμία διαφορά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τιμής και προτίμησης στην υλοποίηση.

Αν μπορείς να δώσεις 130ε, πήγαινε για 8800GT. Aν δεν, πήγαινε για 9600GT. (και οι δύο είναι γρηγορότερες από τις 3850).

Καλό είναι να περιμένεις πάντως λίγες μέρες, καθώς αναμένονται μειώσεις στις τιμές με την κυκλοφορία της 9800GTX+ :-)

Δημοσ.
Aπό επιδόσεις δεν έχουν καμμία διαφορά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τιμής και προτίμησης στην υλοποίηση.

Αν μπορείς να δώσεις 130ε, πήγαινε για 8800GT. Aν δεν, πήγαινε για 9600GT. (και οι δύο είναι γρηγορότερες από τις 3850).

Καλό είναι να περιμένεις πάντως λίγες μέρες, καθώς αναμένονται μειώσεις στις τιμές με την κυκλοφορία της 9800GTX+ :-)

να ξέρεις όμως ότι εγώ έχω amd επεξεργαστή και θα πρέπει να το ψάξω πολύ για να παίξει nvidia κάρτα σε εμένα.

Δημοσ.
να ξέρεις όμως ότι εγώ έχω amd επεξεργαστή και θα πρέπει να το ψάξω πολύ για να παίξει nvidia κάρτα σε εμένα.

Βασικά καθόλου δεν θα πρέπει να το ψάξεις.

Πού άκουσες πως έχουν πρόβλημα οι Nvidia με τους AMD ? :rolleyes:

Δημοσ.
Βασικά καθόλου δεν θα πρέπει να το ψάξεις.

Πού άκουσες πως έχουν πρόβλημα οι Nvidia με τους AMD ? :rolleyes:

Γενικά έχω συνδέσει στο μυαλό μου ότι amd cpu + ati vga και intel cpu + nvidia vga

Τελικά λέω να πάρω την asus http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513317

Αλλά λέει ότι θέλει 450 watt psu αλλα εγω έχω μόνο 400 θα πρέπει να το αλλάξω ; και αν ναι τι να παρω ;;

Δημοσ.
Γενικά έχω συνδέσει στο μυαλό μου ότι amd cpu + ati vga και intel cpu + nvidia vga

Ok, το γεγονός πως τα έχεις συνδέσει έτσι δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας. :-)

Από εκεί και πέρα, δικό σου είναι το σύστημα, δικά σου και τα λεφτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...