liana@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα! Θα ήθελα μία βοήθεια... Έκανα format στον υπολογιστή μου και αφού έβαλα τους drivers που είχα έκανα έναν έλεγχο με ένα πρόγραμμα και μου βγάζει πως πρέπει να αναβαθμήσω τα εξής: IDE ATA/ATAPI controllers Σύνθετη συσκευή USB Intel® ICH9 Family PCI Express Root Intel® G33/G31/P35 Express Chipset PCI Express Root Port - 29C1 Intel® G33/G31/P35 Express Chipset Processor to I/O Controller - 29C0 Τα γράφω έτσι γιατί δεν ξέρω τι είναι αυτά και επομένως δεν ξέρω που να ψάξω και τους drivers. Ο υπολογιστής δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι δεν μου αναγνωρίζει μερικές συσκευές USB και έναν εξωτερικό σκληρό.. Καταλαβαίνει κάποιος τι έχω κάνει;;;
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Έβαλες τους drivers από το CD της μητρικής; Αν είσαι σε XP έβαλες κάποιο Service Pack;
liana@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Έβαλα το SP2 και έβαλα τους drivers της μητρική όπου είχε ξεχωριστά και Drivers για κάρτα ήχου, erthnet και USB...
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Στο (Control Panel -> System -> Hardware -> ) Device Manager υπάρχουν συσκευές με κίτρινα θαυμαστικά;
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Με ποιο πρόγραμμα έκανες τον έλεγχο που λες στο πρώτο σου Post; Προβλήματα έχεις σε οποιαδήποτε usb συνδέσεις τις συσκευές;
liana@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Έλεγχο έκανα με ένα πρόγραμμα που λέγεται driveragent_141. Τον εξωτερικό σκληρό δεν τον αναγνωρίζει σε καμία θύρα, ενώ πρι το format τον αναγνώριζε (είναι η πρώτη φορά που κάνω format μετά που αγόρασα τον υπολογιστή). Τα windows είναι σπασμένα αν παίζει κάποιον ρόλο...
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Από τον device manager κάνε uninstall όλους τους usb controllers. Κάνε reboot. Αφού μπει στα windows θα τις ξαναναγνωρίσει και θα εγκαταστήσει ό,τι χρειάζεται μόνο του. Καλού-κακού έχε και το CD της μητρικής από κοντά.
liana@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 οκ θα το κάνω... σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!
washcloud Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ..κι αν δεν δεις φως, drivers μπορείς να καταβάσεις από το site της εταιρίας του laptop.
Azerothe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 φιλαρακι η υπογραφη σου απλα μαμαει....καλος πολυ καλος!!!![washcloud]
washcloud Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ...τί έγινε...μας έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.