Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με MacBook (santa rosa)

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μην μου πειτε πως ολοι εδω που εχετε Mac εχετε το Leopard αγορασμενο γιατι θα πεθανω στα γελια!

Παντως αν δουλεψει θα παω να παρω το Leopard σε γνησιο γιατι θελω να ασχοληθω σοβαρα με την πλατφορμα Mac

Τελικά ποιό από τα δύο είναι ?? ;) Πάντως και εγώ έχω γνήσιο το Leopard .. Μια ζωή παράνομα κατέβαζα το software που ήθελα, αλλά με τα Leopard ήθελα να κάνω μια εξαίρεση .. Ας πούμε ότι έκανα και εγώ support την Apple με τον τρόπο που μπορούσα :-D Εξάλλου η τιμή του - εν αντιθέση με Windows - ήταν πολύ πιο προσιτή ( 70 αγγλικές λίρες από το Applestore του Λονδίνου ) ..

Δημοσ.
Δεν αμφιβαλω αλλα το πηρα σα μεταχειρισμενο και αυτος που μου το εδωσε δεν ειχε τιποτα dvd recovery και σκεφτηκα πως θα εχει το recovery μεσα σε κρυφο partition.

Σημερα που πηγα στην εκθεση της Rainbow στην Στουρναρη μου ειπαν πως εχει 2 dvd μεσα!

Περιμενω εναν φιλο που εχει macbook pro να μου φερει το tiger 10.4.6 μηπως και δουλεψει.

Παντως αν δουλεψει θα παω να παρω το Leopard σε γνησιο γιατι θελω να ασχοληθω σοβαρα με την πλατφορμα Mac.

Τεχνικος υπολογιστων ειμαι απλα δεν εχω ασχοληθει με αλλες πλατφορμες εκτος Win.

Ναι, δύο δισκάκια έχει μέσα. Δυστυχώς δεν θα δουλέψει το δισκάκι από άλλο μηχάνημα.

Αφού το πουλάς το Macbook, τι να το κάνεις το γνήσιο το Leopard. :-)

Δημοσ.
Μια ερώτηση σχετικά με το Leopard, πόσο κάνει να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα;

Γύρω στα 130?. Σχεδόν το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη δηλαδή.

Δημοσ.
...Εξάλλου η τιμή του - εν αντιθέση με Windows - ήταν πολύ πιο προσιτή ( 70 αγγλικές λίρες από το Applestore του Λονδίνου ) ..

Καπου τοσο κανουν και τα windows vista business oem*...(105 ευρω) Τα windows vista home premium oem κοστιζουν 85 ευρω.(τιμες Ελλαδας με Φπα)

Τα windows vista ultimate oem(που δεν εχουν σχεδον τιποτα παραπανω απο τα πληρη business) κοστιζουν 139 ευρω..

Για συγκριση το mac os x leopard κοστιζει £85.00=106 ευρω στην Αγγλια, ενω στην Ελλαδα κοστιζει 135 ευρω.

Οποτε το κοστος των 2 λειτουργικων για τον χρηστη-πιθανο αγοραστη ειναι πανω-κατω ιδιο..

*Τα oem τα δικαιουσαι με καινουριο υπολογιστη ή αγοραζοντας απλως ενα εξαρτημα(πχ ενα καλωδιο του 1 ευρω) για τον υπολογιστη σου.

Δημοσ.
Αφού το πουλάς το Macbook, τι να το κάνεις το γνήσιο το Leopard. :-)

Αν δουλεψει θα φαει ακυρο η αγγελια:devil:

Απλα μου εχει σπασει τα νευρα:mad:

Δημοσ.
Ποσο επιασε τελικα?

750 το εδωσα και το κουφο ειναι πως αυτος που το πηρε το ηθελε με τα XP δεν θα του εβαζε τα Mac OS μεσα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...