LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω το εξης προβλημα! Αγορασα σαν μεταχειρισμενο ενα MacBook μαυρο 13.3 C2D 2.2 Ghz. Εκανα την βλακεια και εκανα fdisk και εσβησα ολα τα partition στον σκληρο για να του βαλω σαν καθαρη εγκατασταση τα windows xp! Τωρα που προσπαθω να βαλω το Leopard 10.5.2 (αυτο ειχε μεσα) μου κανει boot κανονικα (διχνει το μηλο) επιλεγω την γλωσσα και μετα μου λεει πως το λειτουργικο δεν μπορει να μπει σε αυτο το μηχανημα!~ (καπως ετσι) Μηπως κατι δεν κανω σωστα στο disk utility??? Υπαρχει καποιος να μου πει τα βηματα ενα προς ενα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 με το που μπαινεις στην εγκατασταση, πηγαινε Utilities->Disk Utility επελεξε το σκληρο σου κ κανε erase (δηλ. format) σε συστημα αρχειων HFS journaled. περιμενε λιγη ωρα, με το που τελειωσει, θα μπορεις να κανεις κανονικα Install... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 με το που μπαινεις στην εγκατασταση, πηγαινε Utilities->Disk Utility επελεξε το σκληρο σου κ κανε erase (δηλ. format) σε συστημα αρχειων HFS journaled. περιμενε λιγη ωρα, με το που τελειωσει, θα μπορεις να κανεις κανονικα Install... Να επιλεξω τον δισκο η το partition που εχω φτιαξει??? Και στο Volume Format ποιο απο τα 5 να βαλω το πρωτο??? Και στο Security Options ποιον βαλω παλι το πρωτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 καταρχην μην πανικοβάλεσαι! δεν εισαι σε pc.. να επιλέξεις το Partition όπου έχεις / θελεις να εγκαταστησεις το Leopard Volume Format σου ειπα, Journaled HFS+ κ security options αστο ως εχει, δεν σου χρειαζεται προς το παρον, κ θα παρει εξ αλλου ωρα αν ενεργοποιησεις τπτ απο αυτα.. οποτε! Erase.. μετα Command+Q για να βγεις απ το Disk Utility κ κανονικα κανε εγκατασταση.. με τις υγειες σου! οτι κ αν συμβει, ενημερωσε μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Journaled HFS+ δεν ειδα πουθενα! Εχει τα παρακατω! Mac OS Extended (Journaled) Mac OS Extended Mac OS Extended (Case-sensitive, Jurnaled) <---Μηπως ειναι αυτο???? Mac OS Extended (Case-sensitive) MS-DOS (FAT) Το εκανα με το τριτο (Mac OS Extended (Case-sensitive, Jurnaled)) πατησα και Command + Q μου εκλεισε το παραθυρο του Disk Utility και δεν κανει κατι εχει μεινει στην οθονη που διχνει το διαστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 do the first one and you'll be fine.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 do the first one and you'll be fine.. Τιποτα! Και τα δυο που γραφουν Jurnaled εκανα! Παταω στο τελος Command + Q κλεινει το παραθυρο και μου μενει στην οθονη που διχνει κατι σαν ουρανο. Μηπως να το αφησω και να περιμενω μηπως κανει απο κατω την εγκατασταση και απλα εμενα δεν μου διχνει κατι???? Το Leopard 10.5.2 που προσπαθω να του βαλω ειναι 7 gb και κατι. Ειναι το σωστο? Μηπως εχει προβλημα το λειτουργικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 μήπως το leopard που έχεις είμαι μόνο για upgrade απο tiger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 μήπως το leopard που έχεις είμαι μόνο για upgrade απο tiger? 7.5 gb και να ειναι upgrade?? Δεν το πιστευω γιατι κανει boot κανονικα απλα μετα την επιλογη γλωσσας μου βγαζει αυτο το παραθυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ma3str0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πάρε Pc, βάλε Ubuntu.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πάρε Pc, βάλε Ubuntu.- Συγνωμη την υπογραφη μου δεν την βλεπεις??? Εχω και ενα υποφορητο της Sony! Απλα ηθελα να μαθω να δουλευω εστω και αργα Mac OS λειτουργικο! Ασχετο αλλα στο MacBook του εβαλα και ubuntu 8.04! Τωρα το εχω αφησει μονο με τα XP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loverman210 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πήγαινε στον Ν.Κόσμο/Αθήνα, στο κεντρικό service της Apple και τελείωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πήγαινε στον Ν.Κόσμο/Αθήνα, στο κεντρικό service της Apple και τελείωσες... Αυτη την λυση την ηξερα αλλα θα πληρωσω 140 + την εγκατασταση γιατι οπως εχω πει δεν εχω το Leopard σε γνησιο και εκει θα πρεπει να το αγορασω! Και μην μου πειτε πως ολοι εδω που εχετε Mac εχετε το Leopard αγορασμενο γιατι θα πεθανω στα γελια! Σιγουρα οι 8 στους 10 απο καπου το κατεβασανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Προφανώς, λόγω του ότι είναι μαϊμού το Leopard δεν προχωράει στην εγκατάσταση, έχει πρόβλημα. Δοκίμασε να βάλεις το λειτουργικό που συνόδευε το Macbook όταν το πήρες. Δεν ξέρω ποιό είχε, αλλά εκείνα τα δισκάκια σίγουρα θα δουλέψουν. Και όχι, δεν έχουμε όλοι Leopard αυθεντικό, αλλά είναι πολύ λίγοι αυτοί που δεν έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Προφανώς, λόγω του ότι είναι μαϊμού το Leopard δεν προχωράει στην εγκατάσταση, έχει πρόβλημα. Δοκίμασε να βάλεις το λειτουργικό που συνόδευε το Macbook όταν το πήρες. Δεν ξέρω ποιό είχε, αλλά εκείνα τα δισκάκια σίγουρα θα δουλέψουν. Και όχι, δεν έχουμε όλοι Leopard αυθεντικό, αλλά είναι πολύ λίγοι αυτοί που δεν έχουν. Δεν αμφιβαλω αλλα το πηρα σα μεταχειρισμενο και αυτος που μου το εδωσε δεν ειχε τιποτα dvd recovery και σκεφτηκα πως θα εχει το recovery μεσα σε κρυφο partition. Σημερα που πηγα στην εκθεση της Rainbow στην Στουρναρη μου ειπαν πως εχει 2 dvd μεσα! Περιμενω εναν φιλο που εχει macbook pro να μου φερει το tiger 10.4.6 μηπως και δουλεψει. Παντως αν δουλεψει θα παω να παρω το Leopard σε γνησιο γιατι θελω να ασχοληθω σοβαρα με την πλατφορμα Mac. Τεχνικος υπολογιστων ειμαι απλα δεν εχω ασχοληθει με αλλες πλατφορμες εκτος Win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.