Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα τα καταφερε ο Επιχειρηματιαs για αλλη μια φορα.Εμπροs στο δρομο που χαραξε με την Κλωνατεξ και τιs αλλεs δραστηριοτητεs του ομιλου του!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρωτιομουν γιατι δεν ήρθε ο λογαριασμός απο τη Lannet αυτό το μήνα...χρωστάω και το προηγούμενο...

Κρίμα πάντως γιατι ώς απο τους πρώτους χρήστες με τη telepassport, ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

Αραγες τώρα επανερχόμαστε πίσω στον ΟΤΕ?

Δημοσ.
Αραγες τώρα επανερχόμαστε πίσω στον ΟΤΕ?

Να θυμήσω αντίστοιχη περίπτωση με τη Sparknet , που έγινε συμφωνία με τη Tellas και οσοι θέλαν πήγαν προς τα κει , αλλιώς απλα καταργήθηκε η υπηρεσία τους. (h sparknet έδινε μονο adsl βέβαια)

Δημοσ.

Από το Captital.gr:

Αίτημα συνδιαλλαγής με βάση τον πτωχευτικό κώδικα υπέβαλε, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική", η Lannet.

Το αίτημα που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε προσωρινά δεκτό, προβλέπεται από τον νέο πτωχευτικό κώδικα (3588/2007) που ισχύει εδώ και ένα περίπου χρόνο. Πρόκειται για διαδικασία που έχει ως βάση το Chapter 11 των ΗΠΑ. Ο οφειλέτης προσφεύγει στα δικαστήρια με στόχο τον ορισμό διαμεσολαβητή και την εξεύρεση ενός ευνοϊκότερου τρόπου αποπληρωμής των οφειλών του.

Η Lannet σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως είναι σε διαδικασία εξεύρεσης κάθε δυνατής λύσης για την επίλυση του θέματος σημειώνοντας πως αναγνωρίζει τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ΟΤΕ προκειμένου να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ των δύο εταιρειών.

Με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι συνολικές οφειλές της Lannet στον ΟΤΕ εκτιμάται πως ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από τη Ναυτεμπορική:

ΑΙΤΗΜΑ συνδιαλλαγής με βάση τον πτωχευτικό κώδικα υπέβαλε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, η Lannet, μία ημέρα μετά τη διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων της από τον ΟΤΕ.

Το αίτημα της εταιρείας έγινε προσωρινά δεκτό και η τελική απόφαση αναμένεται τον Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνολικές οφειλές της Lannet στον ΟΤΕ ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα μεγέθη της εν λόγω εταιρείας, ενώ σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση της μετοχής της έχει ανασταλεί.

Δημοσ.
Τον επόμενο λογαριασμό που θα έρθει να τον πληρώσω; Μάλλον όχι...

Εγώ που σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό και ύστερα απο μισή ώρα είδα το topic....:devil:

Δημοσ.
Παιδια εγώ που έχω Lannet?τι κάνω?

Περιμένεις όπως όλοι μας... Αν δεν είσαι δεσμευμένος με το llivebox που πρέπει να δώσεις 50 ευρώ για τη διακοπή μπορείς να πας και σε άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΓΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Δημοσ.
Τον επόμενο λογαριασμό που θα έρθει να τον πληρώσω; Μάλλον όχι...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ [ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΥΡΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΓΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΘ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΜΕΤΟΧΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΝΤΗΡΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΡΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΩΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΑΝΑΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....);););)

Δημοσ.
Aυτός ο Λαναράς ρε παιδιά έχω την εντύπωση πως όπου μπλέκετε αφήνει πίσω του συντρίμια....Πως καταφέρνει και φτιάχνει τέτοιές εταιρίες....

Εννοειται οτι οπου μπλεκει αφηνει συντριμια. Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν τον εχουν μαζεψει ακομη....

μην ξεχναμε και το παρελθον του λαναρα στα κλεισιματα εταιρειων και στο τι προηγηθηκε αυτων.μια επισκεψη στη ναουσα θα σας πεισει

μια χαρα τα καταφερε ο Επιχειρηματιαs για αλλη μια φορα.Εμπροs στο δρομο που χαραξε με την Κλωνατεξ και τιs αλλεs δραστηριοτητεs του ομιλου του!

Κλωνατεξ power....145 χιλιαρικα η μια το 99 (στην φουσκα του Χρηματηστηριου) και μεσα σε 2 μηνες 10 χιλιαρικα, γι αυτους που θυμουνται τοτε...και και και και αλλα πολλα για την συγκεκριμενη εταιρια.

Δημοσ.

Έχω Lannet σαν προεπιλεγμένο φορέα για τις εξερχόμενες κλήσεις μου. Από χτες το απόγευμα δεν μπορώ να καλέσω σε σταθερούς αριθμούς εκτός ΟΤΕ (Forthnet, Tellas κτλ.). Άκρως εκνευριστικό και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Τους λογαριασμούς μου πάντως τους έχω πληρώσει κανονικότατα. Μάλλον ήρθε η ώρα για πακετάκι double play αλλά το κακό είναι ότι η Forthnet -από την οποία έχω ADSL- έχει χάλια ήχο στο τηλέφωνο... Άτιμε Λαναρά τι μας κάνεις!

Δημοσ.

ο λαναρας γενικα δεν εχει αφισει τιποτα ορθιο,αν ηταν σε αλλη ευρωπαικη χωρα θα ηταν φυλακη σιγουρα,εχει κλεισει τοσες εταιριρες μονο και μονο για το κερδος και αυτες τις μερες κλεινουν τα τελευταια του κλωστηρια για τα οποια ειχε παρει δανεια,κλεινει η Λαννετ .... Ελλαδαρα για παντα

Δημοσ.

Οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις. Εξάλλου, όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.>>=γραφουν το 1777 πριν από κάθε κλήση για να δρομολογούνται οι κλήσεις μέσω ΟΤΕ...

ο τιτλος ειναι λαθος παντως...δεν εκλεισε ακομη.απλα παγωσε τις αγοροπωλησιες στο χρηματιστηριο

Δημοσ.
Οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις. Εξάλλου, όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.>>=γραφουν το 1777 πριν από κάθε κλήση για να δρομολογούνται οι κλήσεις μέσω ΟΤΕ...

ο τιτλος ειναι λαθος παντως...δεν εκλεισε ακομη.απλα παγωσε τις αγοροπωλησιες στο χρηματιστηριο

Σαφώς και μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο μέσω άλλου παρόχου. Το θέμα είναι ότι θα πληρώσουμε τον άλλο παροχο στο τέλος του μήνα μαζί με το πάγιο της Lannet. Όσον αφορά στον τίτλο, είναι τραβηγμένος όντως, ίσως το έγραψε για να τραβήξει προσοχή ο συγκεκριμένος αρθρογράφος του skai.gr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΝΑΡΑ

Σε κοινό μέτωπο για το δικαίωμα στη δουλειά

Πανελλαδική συγκέντρωση την άλλη Τετάρτη στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της ΟΕΚΙΔΕ

Τα βήματά τους καλούνται να ενώσουν με τους κλωστοϋφαντουργούς και οι εργαζόμενοι στη «Lannet ΑΕ» (μέλος του ίδιου ομίλου), στους οποίους η εργοδοσία χρωστά ένα μέρος από το μισθό του Μάη και τον Ιούνη, ενώ παραμένει αβέβαιο το εργασιακό τους μέλλον. Το κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Νομού Αττικής (ΣΕΤΗΠ) έχει προκηρύξει 4ωρη στάση εργασίας (9 π.μ.-1 μ.μ.) και καλεί τους εργαζόμενους στη Lannet ΑΕ σε μαζική και αποφασιστική συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Χτες η εργοδοσία επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να εμποδίσει μέλη της διοίκησης του ΣΕΤΗΠ να μοιράσουν ανακοίνωση στους εργαζόμενους της επιχείρησης με την οποία τους καλούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Lannet» κατέθεσε, προχτές, στο δικαστήριο αίτημα συνδιαλλαγής με βάση τον πτωχευτικό κώδικα (ο ΟΤΕ έχει διακόψει προσωρινά ορισμένα κυκλώματα διασύνδεσης προς την «Lannet» λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της). Στόχος του αιτήματος είναι να βρεθεί ένας ευνοϊκός τρόπος αποπληρωμής των οφειλών της εταιρείας. Ομως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο πτώχευσής της.

Πηγή: rizospastis_plain_mini.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...