Δημήτρης Ρούσσος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Θεωρώ οτι με το 560 να βρίσκεται μαζι με θήκη στα 270 Ευρώ θα πρέπει να σβήσεις το 360 ως παρωχημένο. Το Wifi είναι πλέον πολύ χρήσιμο, με πάρα πολλά σημεία πρόσβασης, ακόμα και στην Ελλάδα. Για εξωτερικό δεν τίθεται θέμα. Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά και με το Destinator τόσο εδώ όσο και εξωτερικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Ειχα παλιά ενα Empus που μου χάλασε... καμμία σχέση βέβαια, αφού το 560 είναι πολύ πιό γρήγορο και με περισσότερη μνήμη, παίρνει extended SD μνήμη χωρίς το περιορισμό του 1Gb που είχα με το προηγούμενο και το Google maps τρέχει μια χαρά όταν έχω και Wifi ενεργοποιημένο σε συνδυασμό με το GPS.
engant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου αλλά που το βρηκες 270 ευρω το p560???στο e-shop εχει 449 ευρω....Και εκτος του wifi δεν βλεπω αλλη διαφορα...θελω ενα gps απλό , όχι εξιζητημένο, και να είναι και pda...αν ειναι 270 οκ αλλα 450 ευρώ είναι πολλά όταν 157 εχει το P360...
engant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αξίζει να δώσω 90 έυρώ περισσότερο για να πάρω το p560 αντί του P360??Και αν ναι γιατί? Με τις λειτουργίες του P360 φαίνεται να ικανοποιούμε...Εκτός αν το GPS του P560 είναι πολύ καλύτερο οπότε το σκέφτομαι...¨Εχει και καμιά επιπρόθετη utility το P560 που αξίζει τον κόπο? Και να ρωτησω και κάτι άλλο...Γιατί να μη πάρω ένα PNA(Mls destinator 4.3'' με 200 ευρώ)...Ποιά η διαφορά του με ένα PDA?Εφαρμογές δεν έχει και αυτό?(ημερολόγιο,excel,word κλπ)?
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ένα + από εμένα στο wifi στα PDA. Έχω το παλαιότερο Ρ550 και η ασύρματη σύνδεση έχει αποδειχθεί απολύτως απαραίτητη. Καταρχάς βολεύει στη μεταφορά αρχείων από και προς το PDA από το οικιακό δίκτυο - και όχι μόνο. Με βόλεψε πάρα πολύ σαν multimedia player, διαβάζοντας τα αρχεία του σερβεροπισιού, αλλά και ακούγοντας ραδιόφωνο από το Internet. Έχω πρόσβαση σε όλα μου τα mp3 σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Με mobile opera σερφάρω άνετα για απλές δουλειές. Το bluetooth που έρχεται πακέτο με το wifi, χρησιμεύει για μεταφορά αρχείων από κινητά, σύνδεση ακουστικού για voip τηλεφωνία (εφόσον υπάρχει ασύρματο internet) κτλ... btw στις διακοπές μου βρήκα ξεκλείδωτο ασύρματο από κάποιο γείτονα και τις ώρες που έμενα στο δωμάτιο άκουγα online ραδιόφωνο και διάβαζα το insomnia. Γιαυτό να προτιμήσεις το p560. Το P360 πέρα από το GPS θα σου είναι σχεδόν άχρηστο.
engant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Έστω λοιπόν ότι επιλέγω το P560...Το gps του είναι ανάλογο με ενός pna μιας τιμής των 200 ευρώ? Η κολλάνε οι χάρτες του κατά τη λήψη σήματος όπως και έχω διαβάσει... Επίσης ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει περί εφαρμογών σε windows ce(ημερολόγιο, επαφές κλπ)...Κάθε βοήθειά σας είναι πολύτιμη γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω pda η pna...Ειλικρινά..περισσότερο Gps μου χρειάζεται αλλά και word excel ημερολόγιο θα μου ήταν απαραίτητα....
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Θα σου μιλήσω για το δικό μου. Τα προγράμματα και το gps δεν κολλάνε. Φαντάζομαι στο νεότερο Ρ560 θα συμβαίνει το ίδιο. Χρησιμοποιώ Garmin και Destinator με διάφορους χάρτες, αλλά και προγράμματα που συνεργάζονται με το δέκτη gps (πχ υπολογιστές ταξιδιού). Το έχω συνδυάσει με google earth στο laptop (τρομερό για εκδρομές ή αναλύσεις διαδρομών). Με PNA δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να γίνουν όλα αυτά, και μάλιστα να τρέχουν ταυτόχρονα 2-3 προγράμματα, χρησιμοποιώντας όλα μαζί το gps. Να σου πω κάτι ακόμα. Όταν το αγόρασα δεν πίστευα ότι θα μου χρησίμευε το wifi. Το ήθελα μόνο για το gps. Τελικά έκανα λάθος στις σκέψεις μου, αλλά ευτυχώς είχα αγοράσει τη σωστή συσκευή.
chris_ma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς αν το p360 παίρνει Destinator 9 ή κάποιο άλλο σύγχρονο πρόγραμμα πλοήγησης.
Candlemass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Παίρνει, αλλά το GUI του D9 είναι ΓΤΠ με πολλά προβλήματα (π.χ. μένει εμφανής η μπάρα των windows mobile ενώ τρέχει η εφαρμογή, κ.α.). Υπήρχαν λύσεις με διάφορα utilities που το ψιλοδιόρθωναν αλλά και πάλι η γενική εμπειρία ήταν χάλι μαύρο. Επειδή δεν το έχω πλέον το μηχανάκι, θυμάμαι το καλύτερο Destinator ήταν το 7 (ούτε καν το 8), απλά με όσο πιο σύγχρονους χάρτες μπορείς να βρείς. Αλλιώς βάλτου το iGO8, το κορυφαίο gps πρόγραμμα (για windows mobile πάντα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα