Προς το περιεχόμενο

MIO P360 STANDALONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το MIO P360 STANDALONE.Το έχω δει στο e-shop στα 192? και μου φαίνεται καλή τιμή. Εκτός από GPS είναι και πλήρες PDA , οπότε θα έχει και άλλες χρήσεις.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926020

Σχετικά με το πρόγραμμα πλοήγησης , το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται , αν μου το φέρει ο θείος , θα λειτουργεί σωστά , όπως στα μηχανήματα που είναι προεγκατεστημένο;

Το έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει πρόγραμμα πλοήγησης από θείο σε μηχάνημα με Microsoft Windows Mobile 6.0 ;

Δημοσ.

Eγω εχω αγορασει προ ενος μηνος το συγκεκριμενο PDA.Βασικα το destinator 7 εχω βαλει και το εχω βρει σπασμενο απο το net μαζι με τον πιο καινουργιο χαρτη.Βασικα εαν ειχε και WiFi θα ηταν πολυ καλο για τα δικα μου δεδομενα.

Δημοσ.
Βασικα εαν ειχε και WiFi θα ηταν πολυ καλο για τα δικα μου δεδομενα.

Το 560 έχει. Τι θα σου χρησίμευε αυτό ;

Για να μπαίνεις στο ίντερνετ με αυτό το μηχάνημα;

Δημοσ.
Mη το σνομπάρεις το wi-fi, σε λιγα χρονάκια θα υπάρχει σε παρα πολλά σημεία και το internet θα είναι απαραίτητο..

Mπορεί , αλλά μέχρι τότε τα φορητά με wi-fi ίσως έχουν πάει στα 50? , ενώ η διαφορά του 360 από το 560 σήμερα είναι 80?.

Γενικά για τεχνολογία και gadget , πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζει κανείς όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάτι και όχι να πληρωνει ακριβά δυνατότητες όχι πολύ χρήσιμες σήμερα, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν αύριο , γιατί μέχρι αύριο θα έχουν φτάσει στο 1/5 της τιμής που έχουν σήμερα.

Με 320 Χ 240 ανάλυση δεν νομίζω ότι λέει ίντερνετ.

Προσωπική γνώμη πάντα.

Ξεφύγαμε όμως από το βασικό θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το P360. Υποθέτω ότι πήρες με ελληνικό win και 512mb rom? Αξίζει να ψάξει κανείς το ακριβότερο με αγγλικο win αλλα 2gb rom? Πάντα για απλή χρήση , το πολύ κανένα destinator 7...

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το P360. Υποθέτω ότι πήρες με ελληνικό win και 512mb rom? Αξίζει να ψάξει κανείς το ακριβότερο με αγγλικο win αλλα 2gb rom? Πάντα για απλή χρήση , το πολύ κανένα destinator 7...

Δεν είναι rom φίλε.

Μια κάρτα SD που είναι του κιλού πλέον παίρνει.

Η SD των 4gb κάνει λιγότερο από 25? , οπότε νομίζω ότι αξίζει.

Η SD με 512ΜΒ που λες κάνει 6-7 ?.

Μιλάμε για διαφορά δηλ. γύρω στα 15?.

Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να πάρει μικρότερη από 4άρα.

Δημοσ.
Eγω εχω αγορασει προ ενος μηνος το συγκεκριμενο PDA.Βασικα το destinator 7 εχω βαλει και το εχω βρει σπασμενο απο το net μαζι με τον πιο καινουργιο χαρτη.Βασικα εαν ειχε και WiFi θα ηταν πολυ καλο για τα δικα μου δεδομενα.

γειά σας

είμαι κανούργιο μέλος. Πριν δύο μέρες αγόρασα τελικά το mio p560 και είναι ειλικρινά ότι περίμενα. Το πήρα χωρίς χάρτες και έβαλα το Destinator v7.0.0.588.11 απο το net. Η Εγκατάσταση οκ αλλά δεν μπορεί να βρεί τους χάρτες. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Σας ευχαριστώ ....

Δημοσ.
γειά σας

είμαι κανούργιο μέλος. Πριν δύο μέρες αγόρασα τελικά το mio p560 και είναι ειλικρινά ότι περίμενα. Το πήρα χωρίς χάρτες και έβαλα το Destinator v7.0.0.588.11 απο το net. Η Εγκατάσταση οκ αλλά δεν μπορεί να βρεί τους χάρτες. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Σας ευχαριστώ ....

http://rapidshare.com/files/97337926/NGi_Map_Destinator_Greek-v2008.Q1.95.rar

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω πάθει τη πλάκα μου με το ΜΙΟ P360

έχω βάλει destinator 7.588.11

ενώ τρέχει και i-go

το miomap μέχρις στιγμής δε μπόρεσα να το τρέξω.

Επίσης χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να αναπαράγει avi

ίσως το tcpmp στο http://freepda-downloads.com/ αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Μπελαλίδικο είναι το πρόγραμμα ActiveSync που στο δίνει η εταιρία για να κάνεις συγχρονισμό το Pda με το pc. Όταν το κατάφερα έβαλα μέσω του καλωδίου USB internet στο ΜΙΟ και συνομίλησα με το windows live όπως επίσης έκανα και μια παραγγελία στο e-shop.

Καλή φάση, πολύ καλή φάση για 150 ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι θελω...Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα mio p360 αλλα θα ήθελα να έχει μνήμη 1024 αντί για 512(flash memeory)...Αυτό δε παίζει ρόλο στην ανάλυση και ταχύτητα μετάδοσης των χαρτών??Αν ναι, μπορώ να πάρω το μοντέλο των 512 και να το αναβαθμίσω και πως?

Το destinator 7 το βρίσκω εύκολα για να το βάλω σαν πρόγραμμα πλοήγησης?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...