Προς το περιεχόμενο

Hxos 5.1 apo sb live! value...

InDiO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon, exo idi dyo (megaloutsika) ixeia, syndedemena meso enysxith stin piso eksodo tis live.Skeftomai na paro kai kana ftino (10-15 xines) setaki ixeia tis yamaha me ksexoristo sub(o theos na to kanei,leme tora..). Mporo telika na exo pragmatiko hxo 5.1, kai an nai ayto ginetai mono me to kainourio powerDVD?<BR>Opoiadipote gnomi gia tin ayksisi tis apodosis tou systimatos(dedomenis afragias) , dekti...

Δημοσ.

Με αυτόν τον τρόπο θα ακούς από το subwoofer απλά τα μπάσα και όχι το LFE όπως σε ένα σύστημα AC-3... Και το LFE είναι ο μισός χαβαλές της υπόθεσης. Η πιο καλή λύση είναι να πάρεις ένα σετ ηχείων 5.1 με decoder (πχ DTT2500 ή 3500) έστω και μεταχειρισμένα (δεδομένης της αφραγκίας).

Δημοσ.

Exoume kai leme: 1)an exeis thn aplh live (oxi thn 5.1) gia na exeis ac3 hxo xreiazesai apokodikopoihth gia auth th douleia ara pame gia kapoia fragka parapano_ta opoia mallon den ta exeis-<BR>2)An katalaba kala exeis syndesei to stereofoniko me th live an ta hxeia einai kaloutsika me to an pareis ena systhma me sub fthno de 8a soy pros8esei tipota apo mpaso (h isxus einai polu mikrh kai h apokrish hz xalia)....<BR>Gia mena an 8es na exeis aplo surround hxo pare 2 hxeia apla ή 3 kalytera me to 1 kentriko ......gia na exeis kai hxo as poume prologic..

Δημοσ.

Αδέρφια έχω ενα συστημα dolby digital 5.1 στο σπίτι με ενισχυτη που κάνει την αποκωδικοποίηση και 5 ηχεία ΚΑΙ WOOFER.Προς το παρόν το χρησιμοποιώ για επιτραπέζιο DVD και ήχο καταπληκτικά αποτελέσματα.<BR>Ταινίες Divx έχω φτιάξει καμια 50αρια,τις τελευταίες με dolbydigital ήχο(έτσι θέλω να πιστέυω).Ξέρει κανείς αν μπορώ μεσω της SPDIF έξόδου (έχω Sound Blaster Live Value 1024) να έχω την αποκωδικοποίηση απο τον οικιακό ενισχυτή που προανάφερα και τελικα ο ήχος απο την ταινία που έχω φτιάξει να μοιράζεται στα ηχεία?<BR>Επίσης έχω μια ASUS DELUXE 6800 που έχει έξοδο SVHS και η τηλεόραση μου είσοδο SVHS(μια HITACHI 32" WIDE).Το σήμα που θα παρω πιστεύετε θα είναι καλό?Το Format 16:9(έτσι τις φτιάχνω όλες) θα κρατηθεί στην τηλεόραση μου?<BR>Thanks....<BR>Αν το πετύχω θα στείλω αποτελέσματα γιατί ανζητώ την τελειότητα.<BR>Υ.Γ έχω Powerdvd 3.0 ,Powerdivx 3 για player,<BR>είναι αρκετά για την TV και τον ήχο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...