Προς το περιεχόμενο

Διακοπη ρευματος..πρεπει να διαβασω..please :(

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ισως ξανασυζητηθηκε ομως πρεπει να διαβασω γιατι αυριο γραφω...εψαξα κ δεν βρηκα κατι σχετικο Λοιπον,κοπηκε το ρευμα το πρωι,το πσ εκανε ρεσταρτ κ πηγε να μπει στα γουιντοος,δεν τα καταφερε.Αναβει,φτανει εκει που λεει πεντιουμ4 2.4 ,κανει μεμορυ τεστινγκ κ μετα τπτ..παταω ντιλιτ ι ρικαβερι αλλα τπτ,κολαει εκει..δεν δουλευει τπτ,ουτε και στο μπαιος μπορω να μπω.Εκανα πολλα για να συνέρθει....το αφησα 5' χωρισ ρευμα,εβγαλα τουσ σκληρους(παλι τπτ,ακριβως τα ιδια ελεγε),επισης εβγαλα το τζαμπερακι απ την μητρικη για να κανει κλιαρ το μπαιος,παλι τπτ..εβγαλα καρτα δικτυου που ειχα στην μητρικη,σιντι ρομ,αντιγραφικο..εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης,βραχικυκλωσα τους πολουσ...μεχρι και στο βενζιναδικο το πηγα να το φυσηξω,σας το συνηστω,πολυ σκονηηηηηηηηηη..επειγομαι παιδες,εχω μελετη γαμωτο ..δενξερω,δεν διαβαζει τον δισκο;τι να πω..καμια ιδέα;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Ηρεμια φιλε μου :-)

Πρεπει να το κανεις αλλη μια αλλα σωστα:

Βγαζεις ρευμα.

Βγαζεις μπαταρια.

Κανεις clear cmos.

Επειτα ξανα στις θεσεις τους ολα και εχεις πανω μονο cpu-ΕΝΑ στικακι ραμ, κανεναν δισκο, καμια μοναδα cd, και τη καρτα γραφικων.

Εκει πες μας εαν μπαινει BIOS.

Επισκέπτης
Δημοσ.

χμμμ πες μου σε παρακαλω για να μου φυγει η απορια τωρα...αν μπαινει τι κανουμε;αν δεν μπαινει ουτε κ ετσι,τι προβλμα εχουμε;θα δοκημασω αργοτερα που θα χρειαστω και το πισι,τωρα βιβλια διαβαζω :(

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα ξαναβαζεις τις ρυθμισεις και τελειωσε το προβλημα :-)

Αν δε μπαινει, κατι εχει καει εκει μεσα ψαξε βρες... πολλα μπορει να ειναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...