The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παράξενο! Ιδιαίτερα εφόσον άλλαξες και μητρική. Δοκίμασε να κάνεις ενα clear cmos μήπως και οφείλεται στο bios το πρόβλημα. Το pc σε ποιο σημείο κολλάει? Φτάνει στο bios και σταματάει εκεί?
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αν εφτανα στο BIOS....καλα θα ηταν,μα αυτο θελω,στο Bios να μπω.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Για clear cmos... δες το manual της μητρικής σου. Αλλάζεις την θέση ενός jumper και επαναφέρει το bios σε αρχική κατάσταση. Δεν μου είπες όμως σε ποιο σημείο κολλάει. Στην διαδικασία του ποστ? Ή απλά βλέπεις μαύρη οθόνη? Αν βλέπεις μαύρη οθόνη, δοκίμασε και μια αλλαγή της κάρτας γραφικών, αν μπορείς να βρεις απο κάποιον φίλο σου
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 clear cmos,γιατι να κανω,να μου βαλει τις original ρυθμισεις,μα πρωτη φορα χρησιμοποιοιται αυτη η M/B,και δεν εχει χρησομοποιηθει,ουτε απο εμενα.
geovard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δηλαδή φίλε μου αν κατάλαβα καλά δεν οφείλεται το πρόβλημα στην προηγούμενη μητρική σου αφού καί η καινούργια κάνει τα ίδια κόλπα.Έτσι? Εγώ να σε ρωτήσω κάτι.Στο πρώτο μήνυμα πού αναφέρεις το πρόβλημα λες ότι χθες το βράδυ πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή καί όλα ήταν νεκρά.Γιά πες μας τι έκανες την τελευταία φορά πού δούλευε σωστά δηλαδή είχες ανοίξει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, απλά σέρφαρες, έκανες κάποια σάρωση γιά ιούς, πριν τον κλείσεις?Τι έκανες .
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Καλησπερα,σωστα ετσι ειναι,μου το εκανε πριν 3 ημερες,και αφου ταλαξα,τροφοδοτικο-Μ/Β-δοκιμασα μνημες,πληκτρολογια,υιος δεν ειναι,απλα εκανα σερφ,και κατι απο κειμενα χρησιμοποιησα
talos_2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Νομίζω πέθανε ο επεξεργαστής σου. Άλλη VGA είπες δοκίμασες, ε;
kostas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 καλησπερα και ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,λοιπον την τριτη φορα , βαλε βγαλε την Μ/Β,να δουλευει εξω απο το pc , αλλα και μεσα,δουλεψε, ναι δουλεψε,δεν το πιστευω,δεν εκανα κατι διαφορετικο,αλλα αφου ειχα σιγουρευτει για μνημες,vga,πληκτρολογια,καθε μιση ωρα την εβαζα μπροστα,ε... καποια στιγμη πηρε μπρος, τι εφταιγε δεν ξερω,ξαναλεω οτι δεν εκανα κατι διαφορετικο,παντως και παλι σας ευχαριστω ολους σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.