Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε τη VGA (=video graphics accelerator= καρτα γραφικων) ASAP (as soon as possible=το συντομοτερο δυνατον) σε αλλο υπολογιστη για να δεις εαν εχει καει αυτη ή φταιει η μητρικη. Δε νομιζω να αναφερθηκα καπου για τη σχεση του πληκτρολογιου...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τι θα πει αναβουν τα πλητρολογια? Δεν εχει να κανει, αμα εχει καει κατι εκει μεσα λογικο ειναι να μην ''αναβουν'' εαν εννοεις τα λεντακια τους!
kostas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ναι τα λαμπακια τους οτι ειναι ON,δεν αναβουν.
GPOWERR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Παλια ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και λυθηκε τυχαια οταν αφαιρεσα καλωδιο τροφοδοσιας και μοδεμ για καμμια ωρα περιπου.Μαλλον ειχε συσσωρευτει στατικος ηλεκτρισμος στην vga και δεν λειτουργουσε.Επισης δοκιμασε να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις στο slot της χωρις να ακουμπας τις μνημες της μπας και δουλεψει.
kostas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 καλησπερα,επανερχομαι παλι,αφου αγορασα την ASROCK, τη βαζω πανω,και παλι τα ιδια,αν ειναι δυνατον,ολα καινουργια,πληκτρολογια.... δεν βλεπει, δεν μπορω να κανω boot στο BIOS,που δεν χρειαζεται ουτε δισκος,τη μπορει να συμβαινει ? τι κανω λαθος ? συνεχεια το ιδιο ?
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 δεν εχω pc ειμαι με το pc ενος φιλου, παιδια περιμενω ακομα ....
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλησπερα,επανερχομαι παλι,αφου αγορασα την ASROCK, τη βαζω πανω,και παλι τα ιδια,αν ειναι δυνατον,ολα καινουργια,πληκτρολογια.... δεν βλεπει, δεν μπορω να κανω boot στο BIOS,που δεν χρειαζεται ουτε δισκος,τη μπορει να συμβαινει ? τι κανω λαθος ? συνεχεια το ιδιο ? Ας ξεκινήσουμε πάλι απο την αρχή. Καταρχήν ανοίγει ο υπολογιστής, παίρνει ρεύμα? Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δουλεύει? Αν ναι σου δίνει ενδείξεις στα led (power kαι led hdled) του κουτιού? Δοκίμασε επίσης να δεις αν εφαρμόζουν καλά ο επεξεργαστής και οι μνήμες.
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι ανοιγει,ολοι οι ανεμιστηρες γυρνανε,ναι εχω ενδειξεις νστα ledakia.
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 πληκτρολογια... δεν εχω πως θα πρωχωρησω....στο bios δεν μπορω να μπω,ουτε καν αναβουν του πληκτρολογιου τα λαμπακια,και σε ps2 και σε usb.
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 τα πληκτρολογια 3 διαφορετικα,δοκιμασμενα και στο αλλο pc
kostas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 δοκιμασα με αλλες μνημες,και τις δικες μου,και τις δανικες,σε ολους τους συνδυασμους των θεσεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.