Προς το περιεχόμενο

FIFA 09

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Εχω παιξει το fifa 2009 στο xbox 360 και μου φαινεται διαφορετικο απ την εκδοση για υπολογιστη.Εσεις τι λετε.Αν ομως ειναι αληθεια πως γινεται αυτο αφου προκειται για το ιδιο παιχνιδι;

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον υπολογιστή δεν προγραματίζεται με τον Next-gen κώδικα, άγνωστο γιατί, τη στιγμή που η Κονάμι δίνει το PES 2009 σε next-gen και στο PC.

Δημοσ.

Είναι άλλο παιχνίδι στο PC και άλλο στο Xbox360. Όπως είναι διαφορετικό και στο DS, ας πούμε... Το δουλεύει διαφορετική ομάδα ανάπτυξης από το αντίστοιχο που φτιάχνεται για τις κονσόλες. Το PC η ΕΑ το σνομπάρει εδώ και κάποια χρόνια και βγάζει κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα με μερικές βελτιώσεις για τα μάτια του κόσμου, αντί να βγάλει τη Next-Gen έκδοση που κυκλοφορεί για Xbox360 και PS3. Όπως έκανε και με το NBA Live μέχρι που αποφάσισε ότι από το να μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα μας, ήταν καλύτερο να σταματήσει να το βγάζει για PC μια και καλή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Sony Vaio και όταν παίζω το Fifa 2009 , αν κρατήσω πατημένα 3 πλήκτρα δεν ανταποκρίνεται το gameplay δηλαδή πχ οταν πηγαίνω τον παίκτη διαγώνια (πάνω βελάκι πατημένο και δεξιά βελάκι πατημένο) και πατήσω και την πάσα ή το σουτ, δεν κάνει τίποτα.

Έψαξα λίγο στο net και το αναφέρουν ως keyboard rollover και απ'ότι κατάλαβα ειναι hardwarικό οπότε μάλλον δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχει κάποιος καμια ιδέα τι παίζει??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μία ερώτηση:Εχω παρατηρήσει ότι το fifa 09 στο xbox360 όπου και έπαιζα ήταν διαφορετικό από την έκδοση για υπολογιστή.Ρωτώντας το γιατί σ αυτό το forum πήρα την απάντηση ότι η ea "σνομπάρει" την έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή και μάλιστα δε χρησιμοποιεί το next generation code (μάλλον δε το λέω σωστά) ,κάτι που η konami κάνει για το pro.Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τώρα που θα βγει το fifa10 θα συμβεί το ίδιο πράγμα δηλαδή θα είναι εντελώς διαφορετικές οι εκδόσεις σε υπολογιστή με το ps3/xox360 ;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το FIFA 09, έπαιζα κανονικά, δεν ξέρω τι έγινε κι άλλαξε κάτι. Να εξηγήσω, παίζω με το πληκτρολόγιο, δεν έχω ειδικό τζόιστικ, ξαφνικά μόλις ανοίγει κάποιος αγώνας για να ξεκινήσω μου βγάζει στην οθόνη ένα στόχο τον οποίο πρέπει να οδηγώ με τα βελάκια για να μπορώ να στέλνω την μπάλα εκεί που θέλω, αυτό δεν με βολεύει καθόλου. Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσω στην πρότερη κατάσταση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...