Dark_Sage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά θα τρελλαθώ... το φιφα 09 ειναι απο τα πιο ωραία φίφα που έχω παίξει αλλα αυτή η παράγκα με τους διαιτητές δεν περιγράφεται!!! ο διαιτητής σφυράει άλλα για άλλα ειδικά σε φάουλ... μπορεί καποιος να πάρει πόδια σε κάποιον και να τον σαπίσει και να μην σφυρίξει καν φάουλ... είπαμε να ειναι λίγο ανθρώπινο και να υπάρχει μια μικρή εκδοχή να μην σφυρίξει κάτι αλλα οχι κ έτσι... εψαξα μηπως υπάρχει επιλογή να επιλέξω αυστηρότητα αλλα δεν βρήκα τπτ....? έχει κανεις παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο?
Daemonos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Όσο αναφορά το διαιτητή νομίζω είναι οκ...εγώ δέν παρατήρησα κάτι τέτοιο.στο replay εξάλλου φαίνετε η παραβαση. Κανένα patch δοκίμασες? ή με την release παίζεις ακόμα?
Dark_Sage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Όσο αναφορά το διαιτητή νομίζω είναι οκ...εγώ δέν παρατήρησα κάτι τέτοιο.στο replay εξάλλου φαίνετε η παραβαση.Κανένα patch δοκίμασες? ή με την release παίζεις ακόμα? με την release παίζω ακόμα.... εχει βγει patch? σου μιλάω τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που δεν δίνει... θα ψάξω για patch ty ps: τσέκαρα τα patch που εχουν βγει αλλα όλα ειναι για το Multiplayer gaming... :S, τπτ για την παράγκα με τους διαιτητές
peravrexei Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως μπορεί να μου γράψει κάποιος τις εντολές του πληκτρολογίου στα ελληνικά γιατί είμαι σκράπας στα αγγλικά και δεν μπορώ να βρω άκρη αππό το μανουαλ; Πχ. το κουμπί z κάνει αυτό, το c το τάδε κλπ. θα σας ήμουνα πολύ ευγνώμων.
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 το online αξιζει? παιζει μονο με το original?
spyrosr21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια τι καθεστε και παιζετε φιφα? Αφου το προ ειναι και φετος πολυ καλυτερο...
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 obvious troll is obvious. Άντε παίξε pro εσύ και άσε μας εμάς εδώ.
kostacurtas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 FIFA 09: Next Generation Graphics Patch Modders created a Next Generation Graphics Patch for EA's FIFA 09, which is improved with a better visualization of the matches. The Next Generation Graphics Patch for FIFA 09 offers several optimizations that affect the graphics and matches. The patch for EA's sports game contains the following changes: - new turf - new crowds (different colours) - new floodlight - updated lights (turflightning, etc) - original skytextures - updated graphicparameters - updated face and kit sharpness - 33 new generic adboards (sometimes league specific) - 19 new generic goalkeeperkits - 11 new refereekits - 2 new trainingkits - 64 new generic boots - 3 updated generic balls - 14 new goalnets - new player tunnel - new linesmanflag - 5 new wintergloves - new goalkeepergloves - 6 new armband tapes - new captain armband - new ARD Sportschau popup - new ARD Sportschau scoreboard - new menubackgrounds - new loadingbackgrounds - new loadingbar - new stadium previewscreens Fans of FIFA 09 can download the patch at Fifa4fans.com.
peravrexei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το δοκίμασες δουλεύει κανονικά γιατί ακούω ότι δημιουργεί προβλήματα;
kostacurtas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω και αν οντως δημιουργει προβληματα...
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν κάποια προβλήματα με αυτό το mod, καθώς είναι ακόμα στην beta. Συγκεκριμένα διαβάστε εδώ (έκανα μετάφραση από γερμανικά σε αγγλικά και όχι σε ελληνικά καθώς υπάρχουν και αγγλικά σχόλια, οπότε θα γινόταν μπάχαλο)
TEAMGSP Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας φίλοι, Όσοι από σας έχετε το ΦΙΦΑ 09 έχουμε ετοιμάσει μερικά νέα προσθετά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.greeksuperpatch.com Τα πρόσθετα θα τα βρείτε στα Downloads GSP FIFA 09 Update v2.0 Προσθέτει το πρωτάθλημα της Σουπερλιγκας, Β’ Εθνική και Marfin Laiki στο ΦΙΦΑ 09! Τώρα μπορείτε να παίξετε Tournament και Manager Μode με της αγαπημένες σας ομάδες. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ Αναλυτικά τι περιεχέι το πρόσθετο 2,0 - Νέες εμφανίσεις για της ομάδες της Σουπερλιγκας και Β' Εθνική - Νέες εμφανίσεις για της ομάδες της Marfin Laiki και ομάδες Β’ Κατηγορίας Κύπρου 2* - Προσθέσαμε την Εθνική Κύπρου και διορθώσαμε την Εθνική Ολλανδίας - Νέες εμφανίσεις για της διεθνές ομάδες: Greece, Cyprus, Austria, Bulgaria, Czech Republic, Finland, Hungary, Romania, Poland, Ukraine, Argentina and Cameron - Νέες διαφημιστικές πινακίδες για της ομάδες της Ελλάδος και Κύπρου. (λειτουργούν μόνο σε Tournament and Manager mode) - Tournament και Manager mode για τη Σουπερλιγκας, Β' Εθνική, Κύπελλο Hellas Online, Πρωτάθλημα Marfin Laiki και Κύπελλο Coca Cola Κύπρου * - Σημαίες και πανό για όλες της παραπάνω ομάδες - Νέα μπάλα της Σουπερλιγκας Total 90 Omni - 3ες εμφανίσεις για την ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Εμφανίσεις τερματοφυλάκων για όλες της παραπάνω ομάδες - Ξεκλειδώνει όλα τα αντικείμενα στο Fan shop στους 0 πόντους (points) ! - Νέες εμφανίσεις διαιτητών - Προσθέτει τα παρακάτω γήπεδα: OAKA Athens Olympic Statium, Toumba, Karaiskaki, Kaftanzogleio, Pigadia, GSP Stadium and Santiago Bernabeu * Προσθέσαμε 2 ομάδες από τη Β’ Κατηγορία Κύπρου για να έχουμε 16 ομάδες στο κύπελλο. Με αυτό το τρόπο στο πρωτάθλημα Κύπρου υποβιβάζονται και ανεβαίνουν κατηγορία η ομάδες. Παρατηρήσαμε όμως ότι εάν διαλέξετε ομάδα από τη Β’ Κατηγορία το παιχνίδι θα σας πετάξει στην επιφάνεια εργασίας! Το πρόβλημα αυτό θα το διορθώσουμε σε μελλοντικές εκδόσεις του patch. GSP FIFA 09 Update v1.1 Αναλυτικά τι περιεχέι το πρόσθετο 1,1 - Νέες εμφανίσεις για της ομάδες της Σουπερλιγκας - Νέες εμφανίσεις για της ομάδες της Marfin Laiki και ομάδες Β’ Κατηγορίας Κύπρου 2* - Προσθέσαμε την Εθνική Κύπρου και διορθώσαμε την Εθνική Ολλανδίας - Νέες εμφανίσεις για της διεθνές ομάδες: Greece, Cyprus, Austria, Bulgaria, Czech Republic, Finland, Hungary, Romania, Poland, Ukraine, Argentina and Cameron - Νέες διαφημιστικές πινακίδες για της ομάδες της Ελλάδος και Κύπρου. (λειτουργούν μόνο σε Tournament and Manager mode) - Tournament και Manager mode για τη Σουπερλιγκας, Κύπελλο Hellas Online, Πρωτάθλημα Marfin Laiki και Κύπελλο Coca Cola Κύπρου * - Σημαίες και πανό για όλες της παραπάνω ομάδες - Νέα μπάλα της Σουπερλιγκας Total 90 Omni - 3ες εμφανίσεις για την ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Εμφανίσεις τερματοφυλάκων για όλες της παραπάνω ομάδες - Ξεκλειδώνει όλα τα αντικείμενα στο Fan shop στους 0 πόντους (points) ! - Νέες εμφανίσεις διαιτητών - Προσθέτει τα παρακάτω γήπεδα: OAKA Athens Olympic Statium, Toumba, Karaiskaki, Kaftanzogleio, Pigadia, GSP Stadium and Santiago Bernabeu Καλή διασκέδαση παιδιά!
egalps Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να παιξω fifa 2009 στο διαδικτυο;Το παιχνιδι το εχω εγκατεστημενο αλλα δε ξερω πως γινεται. Ευχαριστω
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 θα γραφτεις στην ΕΑ .Εχει απο οσο θυμαμαι σελιδα ειδικα για το fifa.Kατοπιν θα τρεχεις το παιχνιδι και θα επιλεγεις on line game ή multiplayer .Τουλαχιστον το 2006 ετσι παιζονταν online.
egalps Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ για την απαντηση.και κατι ακομα.ηθελα να ρωτησω αν το fifa 09 στο xbox360 εχει διαφορα με το fifa 09 στο pc σε γραφικα και σε gameplay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.