Προς το περιεχόμενο

FIFA 09

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη πως ελέγχει κάποιος την κατεύθυνση της μπάλας μετά το aftertouch? Το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει, το δεξί αναλογικό δεν δουλεύει εκτός και αν είναι έτσι η νέα έννοια του ρεαλισμού // setflag toloukatonvyntra==1. Όλα τα άλλα τα προσπερνάω, αλλά όχι να μην μπορώ να δώσω μια μπάλα στα πλάγια, ή να δίνω συνέχεια μάχες στο κέντρο για να την ξανακερδίσω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε, τα παιδιά στο GSP, έβγαλαν ήδη το πρώτο patch-άκι για τη full version, αφού τα στοιχεία των ελληνικών ομάδων δεν ήταν και τόσο... up to date...smiley2.gif

Patch details

- Updated kits and mini kits home and away for AEK, Olympiakos, Panathinaikos and PAOK

- Updated GK kits for AEK, Olympiakos, Panathinaikos and PAOK

- Realistc flags and banners for AEK, Olympiakos, Panathinaikos, PAOK, Greece, Netherlands and Czeck Rep.

- Panathinaikos badge fixed (ingame)

- Added official Greece Superleague Total 90 Omni ball

- Corrected home and away jerseys for AEK Athens and PAOK

Δημοσ.

Ειμαι Pro fan αλλα λεω να δωσω μαι ευκαιρια στο fifa αυτη τη φορα.

Καποιες βασικες ερωτησεις ομως.

Το fifa 09(pc εκδοση)

1-Υποστηριζει οντως 10vs10 online?

2-Ειναι ρεαλιστικο ή εχει ακομη στοιχεια arcade?

3-Ειναι πιο ρεαλιστικο απο το pes6(το τελευταιο ποδοσφαριακι που επαιξα καιθ ταυτοχρονα κατα τη γνωμη μου το κορυφαιο)

4-Ισχυει οτι ο χειροσμος πλεον γινεται με το ποντικι?ΕΙναι καλυτερα ετσι?

Δημοσ.
Το έπαιξα το demo και μπορώ να πω ότι απλά έχει κάτι μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το περσινό.Εν ολίγοις,δεν ξετρελάθηκα και δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση next gen.

διευκρίνισε μου τι ακριβώς για σενα, ειναι το ΝΕΧΤGEN ...ειλικρινής απο περιέργεια...και πως το φι φα δεν ειναι...μην μου πεις ομως οτι το προ ειναι..επειδή μετα θα γίνει ο χαμός και παλι. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
Ειμαι Pro fan αλλα λεω να δωσω μαι ευκαιρια στο fifa αυτη τη φορα.

Καποιες βασικες ερωτησεις ομως.

Το fifa 09(pc εκδοση)

1-Υποστηριζει οντως 10vs10 online?

2-Ειναι ρεαλιστικο ή εχει ακομη στοιχεια arcade?

3-Ειναι πιο ρεαλιστικο απο το pes6(το τελευταιο ποδοσφαριακι που επαιξα καιθ ταυτοχρονα κατα τη γνωμη μου το κορυφαιο)

4-Ισχυει οτι ο χειροσμος πλεον γινεται με το ποντικι?ΕΙναι καλυτερα ετσι?

1-Όχι, μόνο οι εκδόσεις X360/PS3

2-Είναι αρκετά έως πολύ arcade (σχεδόν όσο το FIFA 08 π.χ.)

3-Όχι, κατά την άποψή μου, έστω κι αν το PES arcade-ίζει όλο και περισσότερο...

4-Απλώς υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική, αν θες. Θυμίζει πολύ τον χειρισμό του PES2008 στο Wii. Προσωπικά, δεν μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον όσο του PES@Wii. Μεταξύ μας, πέρα από 1-2 φορές από περιέργεια, δεν νομίζω να ξανασχοληθείς μαί του...

Δημοσ.
1-Όχι, μόνο οι εκδόσεις X360/PS3

3-Όχι, κατά την άποψή μου, έστω κι αν το PES arcade-ίζει όλο και περισσότερο...

4-Απλώς υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική, αν θες. Θυμίζει πολύ τον χειρισμό του PES2008 στο Wii. Προσωπικά, δεν μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον όσο του PES@Wii. Μεταξύ μας, πέρα από 1-2 φορές από περιέργεια, δεν νομίζω να ξανασχοληθείς μαί του...

thanx για την απαντηση.Μαλλον την ευκαιρια που ελεγα θα τη χασει παλι το fifa.

Καλα το Pes Wii ειναι εντελως αλλο παιχνιδι οποτε δεν το υπολογιζω στα pes.Αλλοι το λατευουν αλλοι το μισουν.

Δημοσ.

γεια σας παιδες...

παιζει κανεις online?πως το εχουν κανει ρε παιδια ετσι το lobby ,για να παιξεις ενα παιχνιδι πρεπει να κανεις 10 προσευχες να βρεις αντιπαλο και αν βρεις δεν καταλαβαινεις και πολλα για αυτον ...

μαλακια που το αλλαξανε!!

του 08 και των προηγουμενων ηταν μια χαρα....τι τους ηρθε

Δημοσ.
Εν έτη 2008 να βλέπεις ποδοσφαιράκι με φοβερά γραφικά που ενώ ο τάδε σκόραρε γκολ στην αριστερή πλευρά τον βλέπεις να φεύγει προς τα αριστερά και ξαφνικά είναι στο δεξί σημαιάκι του κόρνερ και πανηγυρίζει είναι πολύ αντιαισθητικό! Τουλάχιστον για μένα...:P

Χαχαχα τι παρατηρησες!!!Εχεις ομως απολυτο δικιο...

Δημοσ.

Παιδια το εχει τρεξει κανεις σε vista 64 bit?

εχω αρκετα καλο pc (2.4 intel quad,2gbram,Asus 2900XT,raptor hdd)

και οταν το τρεχω, οχι μονο χανει frames στο παιχνιδι αλλα ακομα και στα menu πριν εχω σχετικο προβλημα.

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο καποια πιθανη ασυμβατοτητα του παιχνιδιου με αυτη την εκδοση των windows καθως αλλα παιχνιδια και ακομα πιο απαιτητικα τρεχουν απταιστα.

αν καποιος εχει καποια ιδεα ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη γιατι απο οσα ειδα απο το demo του pro, μαλλον φετος θα γυρει η πλαστιγγα προς το fifa....

Δημοσ.

Παιδια στην δευτερη σαισον του be a pro βγαζει ένα μηνυμα με την αυθεντικοτητα του game (το εχω crakaρισμενο). Μηπως υπαρει αλλο crack?

Δημοσ.
Παιδια το εχει τρεξει κανεις σε vista 64 bit?

εχω αρκετα καλο pc (2.4 intel quad,2gbram,Asus 2900XT,raptor hdd)

και οταν το τρεχω, οχι μονο χανει frames στο παιχνιδι αλλα ακομα και στα menu πριν εχω σχετικο προβλημα.

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο καποια πιθανη ασυμβατοτητα του παιχνιδιου με αυτη την εκδοση των windows καθως αλλα παιχνιδια και ακομα πιο απαιτητικα τρεχουν απταιστα.

αν καποιος εχει καποια ιδεα ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη γιατι απο οσα ειδα απο το demo του pro, μαλλον φετος θα γυρει η πλαστιγγα προς το fifa....

Εγω το εχω αυθεντικο σε Vista 64bita και δεν εχω κανενα προβλημα...μονο μια φορα μου crashare και λιγο το online με εχει απογοητευσει(αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :))

Δημοσ.

Τι σημαινει ακριβως οταν λες οτι "ενα παιχνιδι ειναι arcade"?

Αν μπορεις αναλυτικα να μου πεις.:-)

Thanks....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...