Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα επανεκίνησης με το pc μου (Μεγάλο πρόβλημα)

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

georgeman θες να μου στειλεις pm με το msn σου γιατι ειναι λιγο δυσκολο να συνενοειθουμε μεσω του insomnia

αν θες μου στελνεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο που θα πω ειναι απιστευτο κι ομως ειναι αληθινο.

Πριν λιγο ο υπολογιστης μου εκτος απο το να κανει επανεκινηση μονος του πριν λιγο εκανε εκινηση μονος του.

Δηλαδη ενω τον ειχα κλειστο αναψε μονος του.

Τωρα τα ειδα ολα μιλαμε. Απιστευτο????

Κι ομως αληθινο

Οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει please

φιλε μ μαλλον ειναι το τροφοδοτικο ς και εμενα τοτε θυμαμαι τον εκλεινα και ξυπνουσα το πρωι και ειχε ανοιξει, ειχα και εγω ακριβως τα ιδια προβληματα με σενα τοτε δν νομιζω να ειναι απλα μια συμπτωση να περιμενεις απο μερα σε μερα το τροφοτικο σ να τα παιζει(δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια αλλα ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα και εγω τοτε)

Δημοσ.

file xarito eyxaristo gia ti voithia. Eise omos poly sigouros giayto pou les??

Thelo me akriveia diladi na peis an sou anave mono tou. Thymisou

Δημοσ.
file xarito eyxaristo gia ti voithia. Eise omos poly sigouros giayto pou les??

Thelo me akriveia diladi na peis an sou anave mono tou. Thymisou

ναι σιγουρα αναβε μονο του γιατι ειχα φρικαρει εφευγα απο το σπιτι και τον αφηνα κλειστο και γυρνουσα και ηταν ανοικτος.μπορει να μην εχεισ το ιδιο προβλημα αλλα ακριβως το ιδιο ειχα παθει και ηταν το τροφοδοτικο εξαλου λογικο μ ακουγετε να ειναι καποιο προβλημα μνημης, μητρικης και να κανει επανεκκινηση αλλα να ξεκιναει μονο του δν νομιζω να παιρνει η μητρικη μονης ρευμα οποτε πιστευω ειναι το τροφοδοτικο σ.μετα απο καιρο οπως σ ειπα και παραπανω επρεπε να πατησω το κουμπι εκκινησης του η/υ 5-6 φορες για να ανοιξει ισως σ παρουσιαστει και αυτο.παντως πριν κανεις καποια αγορα δοκιμασε να βαλεις καποιο αλλο τροφοδοτικο να δεις αν σ κανει τα ιδια και για μυρισε το τροφοδοτικο σου να δεις αν μυριζει καθολου περιεργα

Δημοσ.

Εμενα ανοιγει με το πρωτο. Αλλα συμφωνω πως δεν μπορει να παιρνει μονη της ρευμα η motherboard

Δημοσ.

Kανε λιγο και το memtest Που λεγαμε, κατεβαζεις αυτό , το γραφεις σε ενα cd και μπουταρεις απο το cd.

Αμα δεις κοκκινα μαλλον κατι δεν παει καλα με τις μνημες

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμενα παντως ηταν θεμα ψυκτρας επξεργαστη μιλαμε για 75 βαθμους

Δημοσ.

Φιλε ο επεξεργαστης εχει δοκιμαστει και μετρηθει η θερμοκρασια του. Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα. 45 βαθμους .

Δημοσ.

καλησπερα σου,

για την θερμοκρασια της cpu μπορεις να βαλεις το core temp (google it).

συνοψιζοντας:

α)θερμοκρασια cpu (αυτοματη προστασια cpu μολις ξεπερασει το οριο)

β)βραχυκυκλωμα (καλωδια,γειωση κλπ)

γ)(αν και πιο σπανια να κανει restart)RAM

δ)τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Λοιπον συμφωνω με τους προλαλήσαντες για την τροφοδοσια γιατι και εγω ενα βράδυ πηγαινοντας για υπνο εκλεισα τον υπολογιστη και τα χαραματα ακουσα ενα ''μπιπ'' και ήταν της εκκίνησης,αυτο ήταν απο το τροφοδοτικο σιγουρα γτ ακουσα και τον σταθεροποιητη που έχω σε μια κοσνόλα να κανει ενα χαρακτηριστικο ήχο οταν αυξωμιονεται η ταση του ρευματος, αλλά δεν ειδα πουθενα να μας αναφέρεις,πριν κανει το ρεσταρτ πετάει μπλε οθόνη;(θεμα μνήμης) κανεις καποια διεργασια που βαραίνει το buffer? (εκει κοιτας επεξεργαστη) μηπως να έδενες τα καλώδια με μονοτικη μεταξύ τους αν δεν το έχεις κανει? (γείωση-> βραχικύκλωμα-> ρεσταρτ) η στην τελικη κανε ρεσταρτ το BIOS,αν ο υπολογιστης ειναι σε αδρανεια δλδ δεν κανεις καμια διεργασια και λειτουργει κανονικα κανοντας restart κατι σιγουρα δεν παει καλα με το τροφοδοτικο...εβαλες καμια νεα περιφεριακη συσκευη μήπως και δεν τη ''σηκώνει'' πολλα παιζουν:/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...