alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Θα τρελθω Το pc μου κανει επανεκινηση μονο του στα καλα καθουμενα. Μετα απο καμποση ωρα κανει μονο του επανεκινηση.Δηλαδη αυτο ειναι απιστευτο που μου συμβαινει. Λοιπον εχω: pentioum 4 512 ram Τροφοδοτικο 400watt (αλλαγμενο περυσι) Windows xp καρτα γραφικων nvidia geforce Fx 5200 Δοκιμασα φορματ πριν λιγες μερες αλλα ουτε αυτο επιασε. Τι να κανω?? Ελεος Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αν θες, κάνε edit το μήνυμά σου και γράψ' το στα ελληνικά. Αλλιώς θα σβηστεί και τσάμπα θα πάνε οι όποιες προτάσεις :>
koprodogis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 2 πραματα τσεκαρε, Θερμοκρασια επεξεργαστη, Ειδικα αν μιλαμε για κανα μοντελο prescott μαλλον ζεσταινεται ο καημενος και στη συνεχεια κανε ενα memtest την μνημη σου.
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 2 πραματα τσεκαρε,Θερμοκρασια επεξεργαστη, Ειδικα αν μιλαμε για κανα μοντελο prescott μαλλον ζεσταινεται ο καημενος και στη συνεχεια κανε ενα memtest την μνημη σου. ++++++++++++++++
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 2 πραματα τσεκαρε,Θερμοκρασια επεξεργαστη, Ειδικα αν μιλαμε για κανα μοντελο prescott μαλλον ζεσταινεται ο καημενος και στη συνεχεια κανε ενα memtest την μνημη σου. Πρωτον τη θερμοκρασια την τσεκαρα.Οταν εκανε μονο του restart πηγα κατευθειαν στο bios και ελεγξα τη θερμοκρασια. Ηταν στους 44 - 45. Μια χαρα νομιζω. Και δευτερον πως κανω memtest μπορεις να μου πεις?? Μπορει να φταιει δηλαδη που εχω μικρη μνημη? μονο 512. Το τροφδοτικο το αποκλειετε δηλαδη???? Για την motherboard τιποτα??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Google memtest και θα βρεις την απαντηση... προγραμμα ειναι. Θελουμε θερμοκρασια κατα το full load. Βαλε το Prime95 και καπιο προγραμμα μετρησης θερμοκρασιας και πες μας κατα την ωρα του στρεσσαρισματος τι θερμοκρασια λεει. Restart κανει και στο ασχετο, δλδ αμα δε το φορτωσεις καθολου το pc?
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Google memtest και θα βρεις την απαντηση... προγραμμα ειναι. Θελουμε θερμοκρασια κατα το full load. Βαλε το Prime95 και καπιο προγραμμα μετρησης θερμοκρασιας και πες μας κατα την ωρα του στρεσσαρισματος τι θερμοκρασια λεει. Restart κανει και στο ασχετο, δλδ αμα δε το φορτωσεις καθολου το pc? Αμε μου κανει και στο ξεκαρφωτο πολλες φορες restart. Μπορει να σημαινει κατι αυτο?? Το prime 95 και το αλλο προγραμμα θα το βαλω αλλα οταν κανει επανεκινηση δεν δειχνει καποια σημαδια πριν οτι θα το κανει. Το κανει ετσι στα καλα καθουμενα. Δεν μπορουμε να βρουμε την θερμοκρασια κατα εκεινη την ωρα . Το μονο που μπορουμε ειναι αυτο που ειπα με το bios οταν ανοιγει ο υπολογιστης μετα το ρεσταρτ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Οχι για τις θερμοκρασιες θα βαλεις τα προγραμματα, για να σιγουρευτουμε κι απο κει. Τετοια κουλα παντως ειναι συνηθως θεμα τροφοδοσιας...
xaritos_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 εμενα παντως οταν γινοταν αυτο στο pc μου μετα απο λιγο καιρο τα εφτυσε το τροφοδοτικο μ εκανε και εμενα restart απο μονο του ωσπου μια μερα δν ξανανοιξε ειχε καει το τροφοδοτικο.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 εμενα παντως οταν γινοταν αυτο στο pc μου μετα απο λιγο καιρο τα εφτυσε το τροφοδοτικο μ εκανε και εμενα restart απο μονο του ωσπου μια μερα δν ξανανοιξε ειχε καει το τροφοδοτικο. Φιλε σου εκανε ρεσταρτ κι εσενα καθε μια ωρα ή μια στο τοσο? Εμενα μου κανει μια φορα στα 40 λεπτα για παραδειγμα. Εσενα αν σου εκανε μια φορα σε καμποσες μερες δεν ειναι το ιδιο νομιζω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Bαλε τα προγραμματα που σου ειπα για να το ζορισεις. Εαν αυξηθει η συχνοτητα μαλλον πας για τροφοδοτικο.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αυτο που θα πω ειναι απιστευτο κι ομως ειναι αληθινο. Πριν λιγο ο υπολογιστης μου εκτος απο το να κανει επανεκινηση μονος του πριν λιγο εκανε εκινηση μονος του. Δηλαδη ενω τον ειχα κλειστο αναψε μονος του. Τωρα τα ειδα ολα μιλαμε. Απιστευτο???? Κι ομως αληθινο Οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει please
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το προγραμμα prime 95 το εγκατεστησα αρχισε νομιζω και το τεστ αλλα προγραμμα για θερμοκρασια δεν εβαλα.ποιο μου προτεινεις??Και τι να κανω τωρα με το prime95 ??Δε θα προλαβει να κανει το τεστ του γιατι θα κανει επανεκινηση H κατασταση εχει γινει ανυποφορη. Σημερα απο το μεσημερι κανει επανεκινηση καθε τεταρτο και λιγοτερο μη σας πω. Μετα την εκινηση που εκανε απο μονο δεν ξερω τι αλλο να πω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Απλα το εχεις και τρεξει. Στρεσαρει τον επεξεργαστη στο 100% του. Εαν κοκκινισει το παραθυρο (απο πρασινο που ειναι), σημαινει οτι κατι δε παει καλα με τον επεξεργαστη. Εσυ θα επιλεγεις το small fft test. Εαν κανει επανεκκινηση σημαινει προβλημα θερμοκρασιας ή επεξεργαστη ή και ραμ. Δοκιμασε θερμοκρασιες με το Everest.
xaritos_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 πανε 2 χρονια που το ειχα παθει αυτο και δν θυμαμε και ακριβως καθε ποση ωρα μου το εκανε αλλα εκανε restart οποτε τον ανοιγα και τον αφηνα ανοικτο καμποση ωρα,αυτο ηταν το πρωτο συμπτωμα γιατι μετα απο λιγο καιρο που μ το εκανε αυτο οταν πηγαινα να τον ανοιξω και πατουσα το κουμπι για να ανοιξει πολλες φορες δν ανοιγε και επρεπε ασ πουμε να πατησω το κουμπι 6-7 φορες μεχρι να ανοιξει ωσπου μια μερα δν ανοιγε πλεον καθολου,μπορει να μην εχεις το ιδιο προβλημα.μηπως εβαλες ταινια μεσα στο pc για να συμαζεψεις λιγο τα καλωδια γιατι μ εχει συμβει και αυτο και βραχυκλωνε καπου και μ εκανε restart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.