stathakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 δλδ παιδια μιλαμε για τοσο μικρη διαφορα οντως???η 9800gtx δεν μπορει κλοκαριστει αλλο???
iced Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μπορει, αλλα το θεμα ειναι τι θα κερδισεις παραπανω... Στην GTS θα κερδισεις στο ψυχολογικο κομματι, οτι θα φτασεις την GTX... Δηλαδη η ενοια του κλοκαρισματος, οχι να σκασεις πολυ παραπανω για καλυτερες μνημες και πιο διαλεγμενο πυρηνα..
stathakis21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μπορει, αλλα το θεμα ειναι τι θα κερδισεις παραπανω... Στην GTS θα κερδισεις στο ψυχολογικο κομματι, οτι θα φτασεις την GTX... Δηλαδη η ενοια του κλοκαρισματος, οχι να σκασεις πολυ παραπανω για καλυτερες μνημες και πιο διαλεγμενο πυρηνα.. ναι αλλα πλεον μιλαμε για 60ευρω διαφορα...μπορει με τα νεα δεδομενα να ειναι 2πλη τιμη,αλλα και παλι βρισκομαστε χαμηλα...(60-120).. ετσι οπως ειναι τα πραγματα ευχομαι αυριο να βρω μια 8800gts..γιατι ουτε αυτο δεν βλεπω στο τελος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πεί στο RivaTuner πώς αλλάζω το clocking του GPU και της μνήμης της κάρτας γραφικών μην κάνω καμμιά μ@λ@κί@ ? EDIT : Παιδιά έβαλα το RivaTuner.. μου λέει core clock : 678 και memory clock : 986 ... Έχω την 8800GTS Alpha Dog XXX . ΝΑ την o\c άρω ?? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779 μπορείς να overclockάρεις και με το πρόγραμμα που έχει στο guide αυτό...
ultraxmode Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 με αυτά τα clocks που έχω.. έχει κάνει κανείς oc σε 8800GTS και να ξέρει μέχρι πόσο παίζει stable ? PS : Ευχαριστώ πολύ Thresh !
stathakis21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 με αυτά τα clocks που έχω.. έχει κάνει κανείς oc σε 8800GTS και να ξέρει μέχρι πόσο παίζει stable ? PS : Ευχαριστώ πολύ Thresh ! εγω παντως τωρα την εβαλα με πυρηνα στα 750 περιπου και μνημη στα 1100+ ,επαιξα μια ωρα crysis με ολα στο full και δεν ειχα το παραμιρκο ππροβλημα...η καρτα ειναι πολυ καλη...
unstable_hero Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 καλο το rivatuner αλλα ετρωγε κατι φρικες κ το εστειλα...μετα εκανα edit στο bios της vga με τις ταχυτητες που ηθελα κ ησυχασα ultraxmode αν δεν εβγαλες ακρη με τα προγραμματα που αναφερθηκαν δοκιμασε κ αυτο ειναι της nvidia http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html
NickTheGreekxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Συγνώμη για το off-topic αλλά δέν ήξερα που να το γράψω όλοι αυτοί που έτρεξαν στο Πλαίσιο να κατεβάσουν όλα τα ράφια με τις 8800 gt/gts τι θα τίς κάνουν άν τους μείνουν sli ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τις πουλάνε...γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν πόσο τις πήραν, μιας και οι τιμές δεν έχουν περαστεί στο site ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.