Προς το περιεχόμενο

nVidia 8800GTS 512MB vs. 9800 GTX 512MB

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει, αλλα το θεμα ειναι τι θα κερδισεις παραπανω... Στην GTS θα κερδισεις στο ψυχολογικο κομματι, οτι θα φτασεις την GTX... Δηλαδη η ενοια του κλοκαρισματος, οχι να σκασεις πολυ παραπανω για καλυτερες μνημες και πιο διαλεγμενο πυρηνα..

Δημοσ.
Μπορει, αλλα το θεμα ειναι τι θα κερδισεις παραπανω... Στην GTS θα κερδισεις στο ψυχολογικο κομματι, οτι θα φτασεις την GTX... Δηλαδη η ενοια του κλοκαρισματος, οχι να σκασεις πολυ παραπανω για καλυτερες μνημες και πιο διαλεγμενο πυρηνα..

ναι αλλα πλεον μιλαμε για 60ευρω διαφορα...μπορει με τα νεα δεδομενα να ειναι 2πλη τιμη,αλλα και παλι βρισκομαστε χαμηλα...(60-120)..

ετσι οπως ειναι τα πραγματα ευχομαι αυριο να βρω μια 8800gts..γιατι ουτε αυτο δεν βλεπω στο τελος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πεί στο RivaTuner πώς αλλάζω το clocking του GPU και της μνήμης της κάρτας γραφικών μην κάνω καμμιά μ@λ@κί@ ?

EDIT :

Παιδιά έβαλα το RivaTuner.. μου λέει core clock : 678 και memory clock : 986 ... Έχω την 8800GTS Alpha Dog XXX . ΝΑ την o\c άρω ??

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779

μπορείς να overclockάρεις και με το πρόγραμμα που έχει στο guide αυτό...

Δημοσ.

με αυτά τα clocks που έχω.. έχει κάνει κανείς oc σε 8800GTS και να ξέρει μέχρι πόσο παίζει stable ?

PS : Ευχαριστώ πολύ Thresh !

Δημοσ.
με αυτά τα clocks που έχω.. έχει κάνει κανείς oc σε 8800GTS και να ξέρει μέχρι πόσο παίζει stable ?

PS : Ευχαριστώ πολύ Thresh !

εγω παντως τωρα την εβαλα με πυρηνα στα 750 περιπου και μνημη στα 1100+ ,επαιξα μια ωρα crysis με ολα στο full και δεν ειχα το παραμιρκο ππροβλημα...η καρτα ειναι πολυ καλη...:lol:

Δημοσ.

καλο το rivatuner αλλα ετρωγε κατι φρικες κ το εστειλα...μετα εκανα edit στο bios της vga με τις ταχυτητες που ηθελα κ ησυχασα:-D

ultraxmode αν δεν εβγαλες ακρη με τα προγραμματα που αναφερθηκαν δοκιμασε κ αυτο ειναι της nvidia http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html

Δημοσ.

Συγνώμη για το off-topic αλλά δέν ήξερα που να το γράψω

όλοι αυτοί που έτρεξαν στο Πλαίσιο να κατεβάσουν όλα τα ράφια με τις 8800 gt/gts

τι θα τίς κάνουν άν τους μείνουν sli ?? :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

τις πουλάνε...γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν πόσο τις πήραν, μιας και οι τιμές δεν έχουν περαστεί στο site ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...