Προς το περιεχόμενο

nVidia 8800GTS 512MB vs. 9800 GTX 512MB

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω αγοράσει την XFX Alpha Dog Edition xXx 8800GTS 512MB PCI-E κάρτα γραφικών αλλά έχω μπριζωθεί να πάρω την 9800 GTX πάλι της XFX (έχω κόλλημα με αυτή την εταιρία..)

Αξίζει τον κόπο ? Έχουν τρελές διαφορές ? Σε τί flavours βγαίνουν ?

Την 8800GTS την έχω βγάλει απο το κουτί της εδώ και κανα μήνα, είναι ολοκαίνουργια.. αξίζει να μεταβώ σε άλλη ? Ποιά κάρτα είναι καλό να αγοράσεις αυτή την εποχή ? (είμαι σε τιμές ανάμεσα 250-300 euros)

Thanks a lot !

Δημοσ.

Μπα δεν αξίζει... βασικά 9800GTX=o/c 8800GTS, οπότε ανέβασέ την δικιά σου.... Μέσα στον μήνα βγαίνει και η 9800GTX+ οπότε η κανονική θα φύγει... κράτησε την δική σου και κατά τον Σεπτέμβρη το ξαναλέμε :-D

Δημοσ.

Σε πυρηνα την φτανεις ανετα! Σε μνημη με τιποτα αλλα μην σε προβληματισει αυτο... Κατεβασε το riva tuner και ψαξτο λιγο, θα δεις στο μενου για αυξηση gpu-ram-shader

Δημοσ.

Nαι αυτό που σου λέει, είναι πως αν πάρεις μία 8800GTS512 και της ανεβάσεις λίγο τους χρονισμούς, η μόνη διαφορά που έχει με την 9800GTX είναι το όνομα και το αυτοκόλλητο.

Κατεβάζεις λοιπόν το riva tuner

και δίνεις +50Mhz στον πυρήνα της ώστε να πάει στα 700Mhz,

και +130Μhz τις μνήμες ώστε να παίξουν στα 1100Mhz. (2200 effective)

Kαλορίζικη. ;)

Σε πυρηνα την φτανεις ανετα! Σε μνημη με τιποτα αλλα μην σε προβληματισει αυτο...

Η δική μου τουλάχιστον παίζει σταθερά (χωρίς ίχνος artifact) στα 2200 :-)

• Moderators
Δημοσ.
Μπα δεν αξίζει... βασικά 9800GTX=o/c 8800GTS, οπότε ανέβασέ την δικιά σου.... Μέσα στον μήνα βγαίνει και η 9800GTX+ οπότε η κανονική θα φύγει... κράτησε την δική σου και κατά τον Σεπτέμβρη το ξαναλέμε :-D

Λαθος.

Θα μεινει ακομα για να ανταγωνιστει την 4850...

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. επειδή δεν είμαι μπασμένος στα κόλπα του oc.. μπορείτε να μου πείτε τί αρνητικά αποτελέσματα θα έχω αν κάνω oc στην 8800GTS που έχω ? Θερμοκρασίες... κτλ κτλ. ???

νά σται καλά ρε παιδιά!

• Moderators
Δημοσ.

Για τοσο μικρο oc που σου λενε τα παιδια τιποτα αρνητικο. Αντε να δεις 2-3 βαθμους παραπανω...

Δημοσ.
Λαθος.

Θα μεινει ακομα για να ανταγωνιστει την 4850...

Οκ γράψε λάθος.. ( τότε τι την βγάζουν την 9800GTX+; )

Ultraxmode, κάνε αυτό που σου είπε ο liοpyr και είσαι καλυμένος.. κράτα τα λεφτά για αργότερα... ;)

• Moderators
Δημοσ.

Θελω ενα λινκ που να λεει οτι βγαινει eol η 9800GTX...

Αλλιως θα μας συντροφευσει λιγο καιρο ακομα (σε τιμες κατω την 4850 οπως ειναι και οι επιδοσεις της).

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιά κάρτα είναι καλό να αγοράσεις αυτή την εποχή ? (είμαι σε τιμές ανάμεσα 250-300 euros)

την 4870 512mb...αν την βρεις/προλάβεις :P

αλλά όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες καλύτερα να overclockάρεις την 8800GTS...ανεβαίνει αρκετά

Δημοσ.

Thank you ! Θα κρατήσω τότε την υπάρχουσα (8800GTS) και θα την ανεβάσω..

ίσως σας σπάσω κ λίγο τα νεύρα μέχρι να το καταφέρω.. χεχεε.. δεν πειράζει ε? λίγο όχι πολύ....

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πεί στο RivaTuner πώς αλλάζω το clocking του GPU και της μνήμης της κάρτας γραφικών μην κάνω καμμιά μ@λ@κί@ ?

EDIT :

Παιδιά έβαλα το RivaTuner.. μου λέει core clock : 678 και memory clock : 986 ... Έχω την 8800GTS Alpha Dog XXX . ΝΑ την o\c άρω ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...