Προς το περιεχόμενο

Η "τζαμπα day" του Σαραφιδη. Κι αν ειναι αληθεια?

kurkosdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα συνηθιζω τετοια ποστς, αλλα χθες πετυχα διαφημιση στην tv οπου λεει "Τζαμπα Day".

Στην αρχη δεν τσιμπησα ευκολα, αλλα μετα λεω "και αν για μερικα ειδη ειναι αληθεια?" Ετσι κεφαλας το επαιξα και στην προσφορα του Κωτσοβολου και εχασα το PSP. Από την αλλη, με παραξενεψε το γεγονος οτι δεν χρησιμοποιησε πουθενα την επισημη λεξη "δωρεαν", αλλα "τζαμπα" που εκτος από δωρεαν σημαινει και πολύ φθηνα. Ψιλα γραμματα παντως δεν ειχε.

Το site του Σαραφιδη κυμαινεται στα αψογα επιπεδο σχεδιασμου πολλών αλλων ελληνικων sites :lol:, και δεν παρεχει ουτε πληρφοριες σχετικα με την προσφορα, ουτε πληροφοριες γενικα.

Γενικα, παρολο που το ψαξα, δεν βρηκα το παραμικρο στοιχειο να με διαφωτισει.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

δηλαδή τι πιστεύεις, πως όταν λένε τζάμπα εννοούνε ελάτε πάρτε φύγετε;

Η "τζάμπα day" του σαραφίδη είναι και καλά μέρα μεγάλων προσφορών. Όχι σε όλα, όπως λέει, αλλά σε πολλά είδη έχει πραγματικά καλές προσφορές. Αν είσαι τυχερός, ίσως αυτό που αναζητάς είναι σε προσφορά.

Πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σε τέτοια φάση. Από 340-360 ευρώ που έπαιζε τότε στην αγορά, την δίνανε με 200. Πραγματικά καλή προσφορά. Πέρνα μια βόλτα και ρώτα. Δεν χάνεις τίποτα :-)

Δημοσ.

δεν ξέρω πρώτη φορά το ακούω αυτό το μαγαζί, μήπως ξέρει κάνεις που είναι να περάσω αν είναι στον δρόμο μου την πέμπτη να δω?

Δημοσ.

Νομίζω μόνο θεσσαλονίκη έχει.Αν και στο site (Που είναι γεμάτο εκνευριστικά flash) δεν γράφει διεύθυνση πουθενά!!!

Δημοσ.
δηλαδή τι πιστεύεις, πως όταν λένε τζάμπα εννοούνε ελάτε πάρτε φύγετε;

Καλα, δεν περιμενα να μου δωσουν και toshiba quosmio τζαμπα. Αλλα σου λεω, καποτε ο Κωτσοβολος (ή Ηλεκτρονικη) για ενα πολύ περιορισμενο χρονικο διαστημα, εδωσαν τζαμπα PSP, συμφωνα με μελη του e-pcmag, δηλ ερχοσουνα, επαιρνες και εφευγες. Ξερω γω? Μην παιζει τιποτα παρόμοιο. Αλλα οπως βλεπεις στο αρχικο ποστ, δεν τους πολυπιστεψα.

Δημοσ.

στο εξωτερικό παίζουν τέτοια σκηνικά με ρούχα.

anyway, σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως ο Τζάπας πέθανε. θεοσ'χορεσει τον.

Δημοσ.
Δεν τα συνηθιζω τετοια ποστς, αλλα χθες πετυχα διαφημιση στην tv οπου λεει "Τζαμπα Day".

Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

λοιπόν σήμερα αγόρασα μια συσκευή απο μαγαζί αυτής της αλυσίδας και πέρα απο το κλασικκό μείον 15 -20 % δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό...απλά κάνουν πρόωρες εκπτώσεις και επειδή είναι παράνομο να κάνεις εκπτώσεις πριν απο τις προκαθορισμένες απο το υπουργείο ημερομηνίες...βρίσκουν το παράθυράκι με τις καμουφλαρισμένες εκπτώσεις...οπότε όπως κατάλαβες...απλά η συγκεκριμένη αλυσίδα έδωσε με αυτο τον τρόπο το σύνθημα πως ξεκίνησε τις "σιωπηλές" εκπτώσεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...