jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Καλημερα σε ολους. Σημερα το πρωι, μετα το καθημερινο πρωινο update του debian testing μου, πατησα το audacious να ακουσω τη μουσικη μου και να δω και τι εφερε το νεο update στο audacious, που ειχε γινει λιγα λεπτα πριν. Προβληματα εφερε!!! Κανοντας κλικ να το ανοιξω, δεν εγινε κατι. Δοκιμασα να το ανοιξω απο το τερματικο και μου βγαζει >jim@lenny:~$ audacious amidi-plug(amidi-plug.c:amidiplug_init:97): init, read configuration amidi-plug(i_backend.c:i_backend_load:107): loading backend '/usr/lib/audacious/Input/amidi-plug/ap-alsa.so' amidi-plug(i_backend.c:i_backend_load:145): backend /usr/lib/audacious/Input/amidi-plug/ap-alsa.so (name 'alsa') successfully loaded Σφάλμα κατάτμησης (segmentation fault) jim@lenny:~$ audacious -v Audacious [b]1.5.1[/b] [uNSUPPORTED VERSION] ΕΛΕΟΣ! Εσβησα το ~/.config/audacious και το ξαναετρεξα απο το τερματικο. Ανοιξε, αλλα μολις πηγα να βαλω ενα τραγουδι να παιζει, εκλεισε με segmentation fault οπως παραπανω. Επισης, η εκδοση του ειναι 1.5.1 (αυτη λεει και το Synaptic) ενω εδω η τελευταια εκδοση φαινεται να ειναι η 1.5.0 http://packages.debian.org/search?suite=lenny&arch=i386&searchon=names&keywords=audacious Που την βρηκα την 1.5.1? Ουτε το debian-multimedia δεν την εχει (δεν εχει καν audacious). Μια απο τις λυσεις στο νετ λεει οτι πρεπει να γινει compile from source, ενω υπαρχουν και ετοιμα .deb. Δεν θελω να προβω σε κατι τετοιο. Ωσπου να φτιαχτει, αν φτιαχτει, θελω να μου προτεινετε εναν καλο player για mp3 και μονο. O amarok δεν μου αρεσει, ο exaile τα ιδια, ο bmpx δεν μου βγαζει τα ελληνικα σωστα και δεν εχει και ενα option να τα ρυθμισω, ενω το xmms2 και το mpd ειναι daemons και δεν ξερω να τους χειριστω. Προς το παρον εχω βαλει το vlc, αλλα μου φαινεται τα παιζει πολυ δυνατα και "σπαει" ο ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Few more: http://www.songbirdnest.com/ http://qmmp.ylsoftware.com/ http://www.sarine.nl/gmpc-screenshots http://www.kde.org.uk/apps/juk/ *Lots* more: http://sourceforge.net/softwaremap/trove_list.php?form_cat=122 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δεν μπορεις να γυρίσεις σε προηγουμενη έκδοση στο debian? Και μένα το audacious με έχει βολέψει αφάνταστα για internet radio με το streamtunner. Για την συλλογή μου έχω το amarok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το βρηκα το προβλημα! To audacious μπορει να εφτασε στην 1.5.1 , το πακετο ομως audacious-plugins εμεινε στην 1.5.0!!! Θα γλυστρησε φαινεται απο το unstable το ενα, ενω το αλλο κατακρατηθηκε εκει! Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα. Δυστυχως δεν μπορω να γυρισω πισω. Μονο μπροστα παει το debian (να γυρισω τα παντα σε sid και να το βαλω απο εκει). Το εθεσα και στο #debian το προβλημα και περιμενω. Απο τους αλλους players που δοκιμασα, κανενας δεν με τραβηξε ιδιαιτερα. Μαλλον φταει αυτο το μικρο και συμμαζεμενο layout που δεν το εχουν αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δυστηχώς και εγώ jim_p είμαι οπαδός του xmms και της απλότητας του και δεν έχω βρει κάποιον άλλον player εκτός από το audacious ενω έχω δοκιμάσει αρκετούς. Απόρω πάντως που στο debian δεν σου επιτρέπει downgrade. Στο ubuntu γίνετε εύκολα μέσω synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Πως γινεται μεσω synaptic???? Σωσε με δεν αντεχω αλλο χωρις μουσικη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ανοίγεις το synaptic επιλέγεις το πακέτο που θέλεις και μετά πας στο μενού του synaptic Πακέτο>εξαναγκασμός έκδοσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αυτο επρεπε να το κανω πριν ανανεωθει η λιστα του synaptic και μπει το 1,5,1. Δεν πειραζει, θα το εχω υποψη μου. Thanks. Να δεις που θα τα παρω στο τελος και θα γυρισω σε sid να τελειωνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 jim_p: Κατέβασε το .deb του audacious-plugins για sid και «κάρφωσέ» το με το χέρι: > dpkg -i audacious-plugins_κλπ.deb Το 1.5.1 έχει τα ίδια dependencies με το 1.5.0. Γενικά αυτό συμβαίνει καμιά φορά με το testing, να κατεβαίνουν μισά πράγματα από το unstable, γι' αυτό βολεύει να έχεις και testing και unstable με apt pinning (google it). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αμα βαλω ενα repo για sid και κανω: >apt-get -t unstable install audacious δεν ειναι το ιδιο? Λεω να την καθιερωσω αυτη την τακτικη για να βαζω απο το unstable οτι δεν βρισκω στο testing. Ειναι τιποτε αλλο που πρεπει να κανω? Παιζει να εχω κοταξει και 50 φορες απο το πρωι το synaptic να δω αν μπηκε το πακετο. Αυτη η αγωνια θα με φαει στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μπορεί να κάνει και μέρες για να μπει. Βάλε ubuntu να μην έχει τέτοια προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Για να μην τα ξαναλεω παλι http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232334 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Aπό την άλλη jim_p μην κυνηγάς τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων και το συνεχές compile και την αναζήτηση εξαρτήσεων για το που μας χτύπησε ένα πρόγραμμα μετά από update. Μερικές φορές ξεχνάμε την ουσία της χρήσης των pc. Tα pc τα έχουμε πέρα από το χόμπι μας και για να κάνουμε τις καθημερινές δουλειές μας άνετα εύκολα και χωρίς προβλήματα και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έμεινα στο kubuntu τόσο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Αμα βαλω ενα repo για sid και κανω:>apt-get -t unstable install audacious δεν ειναι το ιδιο? Εξαρτάται. Βασικά θα πρέπει να δηλώσεις ως default έκδοση το lenny, για να εξασφαλίσεις ότι δε θα γίνει όλο το σύστημά σου unstable. Έπειτα, με αυτό το apt-get (και έχουμε πει 100 φορές aptitude, όχι apt-get) θα φέρει το audacious από το unstable μεν, θα φέρει όμως και όλες του τις εξαρτήσεις από το unstable μαζί. Αντίθετα, με apt-pinning μπορείς να καθορίσεις προτεραιότητες για τα διαφορετικά repositories και μετά να δώσεις: > aptitude install audacious/unstable οπότε θα φέρει το audacious από το unstable και όσες από τις εξαρτήσεις του μπορεί από το testing, τις υπόλοιπες δε από το unstable. Παιζει να εχω κοταξει και 50 φορες απο το πρωι το synaptic να δω αν μπηκε το πακετο. Αυτη η αγωνια θα με φαει στο τελος. Μπορεί να κάνει μερικές μέρες να μπει. Μπορεί να κάνει και μέρες για να μπει. Βάλε ubuntu να μην έχει τέτοια προβλήματα Το ubuntu έχει άλλα προβλήματα όμως ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Απο την αλλη,ειμαι λες και με εχουν μουτζωσει ολα τα προγραμματα αναπαραγωγης. Δεν μπορω να δω ελληνικα ονοματα πουθενα και δεν υπαρχει και ενα option να τα ρυθμισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.